Hafta ici aksamlari, hafta sonu da isim olmadikca herhangi bir zaman ben uyarim. Gorusekim..
Hafta ici aksamlari, hafta sonu da isim olmadikca herhangi bir zaman ben uyarim. Gorusekim..
çadır vs ekipmanım yok ama ben de gelirim 23 nisanda toplanılacaksa hem tanışalım hem etkinliği konuşalım
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- ÖmerRtr - Kocaeli
3- BurcSumer - İstanbul
4- Baysamin - Kocaeli
5- Erays - Kocaeli
6- Ahriman - İstanbul
7- Sinan Er - İstanbul
8- KutlayGül - İstanbul
9- F54 - Sakarya
10- Piyanistİrfan - Kocaeli - Karamürsel
11- Mezit - Yalova
12- Darpgen - İstanbul
13- Servetsoylu - Kocaeli
14- Saykem - İstanbul
15-Mrt89 - Kocaeli
En azindan 1 mat almani tavsiye ederim. Buyuk supermarketlerde satiyorlar 20-30 liraya. Matsiz taslar saplanir valla totoya
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
tamam gerekli ekipmanları tedarik ederim daha önce uzun soluklu bir geziye hiç çıkmadım. ama merak etmeyin motor kullanırken efendiyimdir kurallara uyarım bir sıkıntınız olmsın ) güzel bir anı ve tecrübe olacak
burak aslında 1gün belirleki biyerde toplanıp yüz yüzede konuşalım yakın çevredekiler gelir toplantıya.. hemtanışmada olur yeni arkadaşlarla...
Ben de öyle düşünüyoru. Daha öncesinde görüşebiliriz..
selamun aleyküm... bu siteye yeni üye oldum beni de ekleyin listeye hazirana daha çok var gerçi Allah ömür verirse dahil oluruz , kısa zaman da ufak da olsa toplanıp güzel bir gezinti yapabiliriz.
büyükçekmece / istanbul
öncelikle selamlar güzelbir gezi olacağını biliyorum o bölgelerde onlarca gezi yaptım allah nasip ederse karada olursam katılacağım
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Bende hazıranda aynı yollarda olucam . Gorusmek tanısmak ısterım yalnız toplu surus olayı bana ters
tabiki herkesin kendince haklı sebepleri vardır. Bende sayının daha fazla artmasından yana değilim zaten. şimdiden 16-17 olduk. Yinede bekleriz sizi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
bekleriz. Yazalım mı listeye?
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
arkadaşlar kocaelideki arkadaşlarla tanışmak için 27 nisan 2013 sekaparkta marina kafede toplancağız gelmek isteyen olursa buyursunlar
bu rada benim izin işine bakıyor ama beni listeye yazmamışsınız :( ühü ühü
haziran sonundan ağustosa kadar ayvalıktayım. Ben de gelir bi selam veririm tarih net belli değil sanırım henüz?
Arkadaşlar listede adı olanlar ve numarası bende olmayanlar lütfen bana özel mesaj ile cep telefonlarını bildirsinler.
Ayrıca listede adı olup ilk yardım bilgisi olanlar lütfen konu içerisinde belirtin.
PMR el telsizi olanlar lütfen sayısıyla beraber , lisanslı amatör varsa eğer çağrı işareti ile beraber yazarsa sevinirim.
Gezi Tarihi 21-22-23 Haziran (Cuma-Cumartesi-Pazar)
Yol Arkadaşlarının Listesi
--------------------------
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- ÖmerRtr - Kocaeli
3- BurcSumer - İstanbul
4- Baysamin - Kocaeli
5- Erays - Kocaeli
6- Ahriman - İstanbul
7- Sinan Er - İstanbul
8- KutlayGül - İstanbul
9- F54 - Sakarya
10- Piyanistİrfan - Kocaeli - Karamürsel
11- Mezit - Yalova
12- Darpgen - İstanbul
13- Servetsoylu - Kocaeli
14- Saykem - İstanbul
15- Mrt89 - Kocaeli
16- Hakan Hasan - İstanbul
17- Roadmaster - İstanbul
18- Bloower - Kocaeli
Kişisel Malzeme Listesi
------------------------
Çatır, Mat, Uyuku tulumu
Tuvalet kağıdı
Sabun, Şampuan
Düzenli kullanılan ilaç varsa ilaçlar
Ağrı kesici
Sinkov
El Feneri + Pil
Cunda daki lüks yatın anahtarı dermişimmm..
Patlak Lastik Spreyi
Çok Büyük Rakı
Olta Takımı + Malzemeler
Fotoğraf Makinesi + Şarj cihazı
Telefon Şarj Cihazı
Grup Malzeme Listesi
---------------------
İlk Yardım Çantası
Çekme Halatı
Anahtar Takımı
Tornavida, Pense vs.
Plastik Kelepçe
Far, stop, sinyal ampulü
Grup üyelerinin acil durumunda aranacak kişilerin iletişim bilgileri
Yolculuk kuralları (Bunları hepimiz biliyoruz ama yinede hatırlatalım)
-Kasksız, montsuz kısacası kendi can güvenliğini düşünmeden kimsenin katılmasını istemiyoruz.
-Ehliyetsiz (Olurya biri yazar diye korkuyorum, benim ehliyetim yok polis çevirir mi falan diye), Muayenesiz, Sigortasız arkadaşlarla yola çıkmak hiç mantıklı olmayacaktır.
-Grupta en az 2 ilk yardım çantası olacak
-En az 2 kişi ilkyardım bilecek
-Yapılacak toplantıda öncü ve artçılar belirlenecek
-Öncü ve artçıda telsiz olacak
Biraz abartmadınmı ? ( Telsiz konusunda )
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
telsizin önemi olmazmı.. güvenli sürüş için...
Varsa ne olacak ki ?
Gideceğimiz bölgede ve güzergahda cep telefonları gayet iyi çalışıyor.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
En basta ve en sonda telsız olmazsa olmaz bı ıcat . Cok faydasını gorursunuz . Kopukluklar mutlaka olucaktır bırbırınızden haberınız olur . Cep telefonlarına cok guvenmeyın .
Durup cep telefonunu cıkarıp arayıp karsındakının durup cevap vermesı vs 1 dkk surse 100 km hızla gıderken gurubun bası senden 1.6 km uzaklastı demektır .
Daha dun arkamdakı arkadas yoldan uctu ve benım olayı anlamam bırkac dakıka surdu aradıgımda telefonu baskası actı ya baskası olmasaydı ? Bıkac dakıka daha demek . 2 motorda bıle olaya mudahele etmek neredeyse 10 dkk surdu
sizi Ayvalık girişinde zevk'le karşılarım ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)