En son konusmamizda sinan yalovada bulusmayi onermisti. Sabah 6:30 da yalovada bulusacagiz seklinde konusmustuk. Bu arada 2 gun kaldi hazir misiniz?
En son konusmamizda sinan yalovada bulusmayi onermisti. Sabah 6:30 da yalovada bulusacagiz seklinde konusmustuk. Bu arada 2 gun kaldi hazir misiniz?
şimdi feribotlara baktım 21 haziran
1. sabah 6:00 da pendik yalova 37 tl yolculuk 45 dak sürüyor.
2. seçenek eskihisar topçular 12 TL 20 dakkada 1 feribot kalkıyor. kartalla arasında 30 km var. 20 dk yok 10 dak bekleme 30 dakkada topçulara geçse 15 km topçular yalova arası 20 dakka sürse 1 saat 20 dakka sürer.
Topculardan sonra yalova 5 dak bilemedin 10 dak. surer cok yakin orasi. Bencede eskihisar-topcular gecmek daha mantikli hemde ucuz surekli kalkiyor. ama siz bilirsiniz.
Cevaplar için tşkler,yolunuz açık olsunBelli olmaz belki ayvalığada giderim
Az önce Darpgen ile sözleştik Kartal köprüsünde buluşup beraber Eskihisar'a geçeceğiz. Topçular'da buluşmak üzere.
tamam feribota binerken beni arayın bende çıkışı ayarlayım ona göre.. sinanın motoru satma durumu varmış ona göre haber verecek
Beyler kancalı lastikten fazla varsa getirebilir misiniz? Bendekileri bulamadım, iple bağladım. Sağlam görünüyor ama emin olamadım.
arabada 2 adet file değilde çubuk uçları kancalı lastik var , işine yararsa getirim .
İyi olur Emre. Sağol
Biz ayvalik'a geldik arkadas. Siz derdinize yanin oralardaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)