Kocaeli çıkışlı Haziran sonunda Ayvalık - Cunda Gezisine katılmak isteyen
Reklamlar
-
14 Haziran 2013, 01:17
Saglik olsun kardesim. Iznikde gorusuruz artik
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
lütfen katılım durumunuzu bildirin arkadaşlar.
Yol Arkadaşlarının Listesi
--------------------------
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- KutlayGül - İstanbul
3- Sinan Er - İstanbul
4- Darpgen - İstanbul
5- Baysamin - Kocaeli
6- BurcSumer - İstanbul
7- Ahriman - İstanbul
8- Mezit - Yalova (İzin durumu netleşti mi acaba)
9- Servetsoylu - Kocaeli
10- Saykem - İstanbul
11- Hakan Hasan - İstanbul
12- Roadmaster - İstanbul
Reklamlar
-
14 Haziran 2013, 01:19
-
14 Haziran 2013, 01:32
Listede olupta gelemeyecek olan bir arkadaş motorunu kiralayabilir mi?
-
14 Haziran 2013, 13:13
arkadaşlar her sene ayvalığa giderim .. yol bakımından çok rahat ve güzel bir güzergah .. tarih çok güzel .. sizden bir hafta sonrada ben çıkıyorum yola inşallah .. erkene çekmek isterdim ama malesef çekemiyorum .. ayvalığa gidince mutlaka ve mutlaka hal içindeki aranan köfteciye ugrayın ve köfte yiyin .. avşarda bir ayvalık tostu yiyin .. cunda sarımsaklı şeytan sofrası zten gezilecek yerler zaten biliyosunuz ama patriça ya mutlaka ugrayın bungalovlarda bir gün geçirin .. cundada taş kahveye gidin .. tekne turuna mutlaka çıkın ..
aslında birsürü şey söylerim ama vaktiniz az gibi akşam tropikana ya gidin eglenin şirinkente ugrayın düçmen e dönün nihatın orda bi tost yemenizi tavsiye ederim ordanda denize giersiniz.. bendende selam söyleyin .. başınıza bişey gelirse arayın yardımcı olurum şimdilik bu kadar tekeriniz düz bassın gençler
bu arada bursa izmir otoban yolu çalışması vardır hersene daha da güzelleşiyor yol .. grup gideceginiz için aralarda mutlaka boşluk bırakmanızı tavsiye ederim . peşpeşe sıralananız komvoy olarak yol yapmanız güzel ama tehlikeli olacaktır sizi sollamak isteyen araçlara herzaman yol verin .. hat ta 3 erli gruplara ayrılın aranıza 1 er km aralık verin ..
yolda bursa balıkesir yolu üzerinde sultançayırını geçtikten sonra kayseriya mantı evi var.. onu geçip ilerleyin bir süre sonra sagda küçük şirin bir kahvaltı yeri var adını tam hatırlayamıyorum .. mükemmel bir kahvaltı yaparsınız
yol bilgilerini almayı unutmayın 1 hafta sonra bende gidicem lazım olur
-
14 Haziran 2013, 21:20
ütfen katılım durumunuzu bildirin arkadaşlar.
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- KutlayGül - İstanbul
3- Sinan Er - İstanbul
4- Darpgen - İstanbul
5- BurcSumer - İstanbul
6- Ahriman - İstanbul
7- Mezit - Yalova (İzin durumu netleşti mi acaba)
8- Servetsoylu - Kocaeli
9- Saykem - İstanbul
10- Hakan Hasan - İstanbul
11- Roadmaster - İstanbul
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Listede adi olan arkadaslardan son durumu bildirmeyenler var. ozel mesaj attim, telefonlarini bildiklerime sms attim. Hafta basi listeyi bildirinler uzerinden guncelleyecegim. 1 hafta kaldi gezmeye hazirmisinizz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Lütfen katılım durumunuzu bildirin arkadaşlar.
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- KutlayGül - İstanbul
3- Sinan Er - İstanbul
4- Darpgen - İstanbul
5- BurcSumer - İstanbul
6- Ahriman - istanbul
7- Servetsoylu - Kocaeli
8- Saykem - İstanbul
9- Hakan Hasan - İstanbul
10- Roadmaster - İstanbul
Telefonla ulAsabildiklerime gore listeyi guncelliyorum.
-
15 Haziran 2013, 15:50
servet kaza geçirmiş gelemeyecekmiş kendisine geçmiş olsun diyorum.
Lütfen katılım durumunuzu bildirin arkadaşlar.
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- KutlayGül - İstanbul
3- Sinan Er - İstanbul
4- Darpgen - İstanbul
5- Uğur Ak - Kocaeli
6- BurcSumer - İstanbul
7- Ahriman - istanbul
8- Saykem - İstanbul
9- Hakan Hasan - İstanbul
10- Roadmaster - İstanbul
-
17 Haziran 2013, 11:33
Listemizin son hali aşağıdaki şekildedir. ilk başlarda coşan listemiz, sonradan sakinledi ufak bir grup olarak yol yapacağız anlaşılan..
1- Horozoğlu - Kocaeli - XT 600
2- KutlayGül - İstanbul - Transalp 650
3- Sinan Er - İstanbul - Deauville 700
4- Darpgen - İstanbul - Cbf 150
5- Uğur Ak - Kocaeli - Ybr 125
-
17 Haziran 2013, 18:43
Hiçbir şeye değil de bu geziye gelemediğim için çok üzgünüm.
-
17 Haziran 2013, 18:46
Tam tarih ne son tahlilde onu bi alalım
-
17 Haziran 2013, 18:48
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Tam tarih ne son tahlilde onu bi alalım
ahmet abi bu hafta sonu bir aksilik olmazsa çıkacağız inşallah 21 Haziran Cuma
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
17 Haziran 2013, 22:47
-
18 Haziran 2013, 09:56
Önceki mesajlarda İstanbul'dan katılacak arkadaşlar ile tanışmak istediğimi yazmıştım ancak herhangibir cevap alamadığım ve kimseyi tanımadığım için vazgeçmek durumunda kaldım.Sizlere iyi yolculuklar arkadaşlar kazasız belasız sürüşler..
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
18 Haziran 2013, 11:23
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Önceki mesajlarda İstanbul'dan katılacak arkadaşlar ile tanışmak istediğimi yazmıştım ancak herhangibir cevap alamadığım ve kimseyi tanımadığım için vazgeçmek durumunda kaldım.Sizlere iyi yolculuklar arkadaşlar kazasız belasız sürüşler..
"İstanbul'dan gelecek arkadaşlar nereden geleceklerini yazarsa buluşma noktası ayarlayabiliriz. Ben Kadıköy'den geleceğim." demiştim daha önceden. Yanıtlayan çıkmamıştı. Siz bilirsiniz tabii ama ben buluşma ayarlamaya çalışmıştım çoktan
-
18 Haziran 2013, 12:02
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Sevgili serdar kardeşim, burada herkes çalışıyor, işinde gücünde.. çoğu zaman foruma giremeyenler bile var telefonla görüşürüyoruz. Alınganlık yapacak birşey yok. mesela kutlayla da tanışmıyorduk, birgün direk yola çağırdık kalktı geldi.. evlenmeyeceğiz sonuçta önceden bir dışarda buluşalım bakalım anlaşabilecek miyiz faslına gerek yok..
sen gezmek istiyorsan çık gel yeter.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
18 Haziran 2013, 19:15
MBHoro adlı üyeden alıntı
Sevgili serdar kardeşim, burada herkes çalışıyor, işinde gücünde.. çoğu zaman foruma giremeyenler bile var telefonla görüşürüyoruz. Alınganlık yapacak birşey yok. mesela kutlayla da tanışmıyorduk, birgün direk yola çağırdık kalktı geldi.. evlenmeyeceğiz sonuçta
önceden bir dışarda buluşalım bakalım anlaşabilecek miyiz faslına gerek yok..
sen gezmek istiyorsan çık gel yeter.
Ben farklı düşünüyorum.Sizlere iyi yolculuklar, Başka sefere diyelim..
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
19 Haziran 2013, 11:03
ne zamana kadar ayvalıktasanız motorum şuan iskelet halinde parça bekliyorum yetişebilirsem gelicem bende.
-
19 Haziran 2013, 13:44
Çanakkaledenmi,Balıkkesirdenmi gidiyorsunuz.Balıkkesir yolu size daha uygun Çanakkaleden geçerseniz bende cuma Mürefte çıkışlı Çanakkale,Geyikli gezisi yapacağım en azından tanışırız,hayırlı yolculuklar...
-
19 Haziran 2013, 16:08
Hakan Hasan adlı üyeden alıntı
ne zamana kadar ayvalıktasanız motorum şuan iskelet halinde parça bekliyorum yetişebilirsem gelicem bende.
cuma günü öğle vaktine doğru Ayvalık'ta oluruz.
-
19 Haziran 2013, 21:49
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Çanakkaledenmi,Balıkkesirdenmi gidiyorsunuz.Balıkkesir yolu size daha uygun Çanakkaleden geçerseniz bende cuma Mürefte çıkışlı Çanakkale,Geyikli gezisi yapacağım en azından tanışırız,hayırlı yolculuklar...
MBHoro bir harita çıkarmıştı iki yolu da gösteren ama hangisinden gideceğiz tam hatırlamıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
Her saat başı Pendik-Yalova vapuru varmış. Yalova'da buluşmamız sorun olmazsa ben o vapurla geleceğim. Kaçta orada olursunuz?
-
19 Haziran 2013, 22:44
bende yalova , susurluk ,balıkesir diye hatırlıyorum .
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)