tess sen hiç bir yere gelemezsin, sanırım motorada atlı karıncanın motor simületörüne biniyorsundur
tess sen hiç bir yere gelemezsin, sanırım motorada atlı karıncanın motor simületörüne biniyorsundur
%50 gelebilirim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
basıcam geziyi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sen geziyi basarsan bende antalyayı basarım ona göre
O zaman benim oralara gelmeme gerek kalmicakashes adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşlar tahminime göre birçok arkadaş gelemiyip üzülebilir bende dahil
Zanedersem o tarihlerde A2 ehliyet sınavı var bunu konurol edip tarihi yenilerseniz sevinirim.
evet arkadaşlar bende bu organizasyona katılmak istiyorum ancak gözden kaçan bir konu var tarihle ilgili olarak ,dost dark ın da belirttiği gibi ehliyet alacak olan arkadaşlarımızın direksiyon sınavı var ve böyle bir geziye ehliyetsiz çıkmak doğru değil ben sınav nedeniyle adaylarımı bırakıp gelemem.birçok kişi de sınava girdiği için gelemeyecektir yani tarihin değişmesi yerinde olur diye düşünüyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
tarih padişah emri değil yaparız bir düzenleme
Umarım katılım bu topikteki gibi çok olur. İcraat görmeye alıştık artık biz MT İzmir grubu olarak. Her gezimizde birazdaha tecrübe ediniyoruz. Kendi bölgemden katılımın çok olmasını diliyorum. Kimse motorunun büyüklüğünü küçüklüğünü, mesafeyi ve hava koşullarını bahane etmesin. Yaşanmış örnekler var bişeycik olmuyo....
arkadaşlar her iki MT üyelerinin buluşmasını sağlayacak bu organizasyonda katılımın mümkün olduğunca çok olabilmesi ve her arkadaşımıza tarih açısından uyması açısından ve belirlediğimiz 19 mayıs tarihinde bir çok arkadaşımızın A2 ehliyet sınavı olduğundan ben buluşma tarihinin 27 mayıs cumartesi günü olmasını teklif ediyorum görüşlerinizi bekliyorum..
Sen ne dedinde biz uymadık sayın modum.tarih uygundur..inşallah çabuk netleşirde organizasyon hazırlıklarına başlarız.sevgi ve saygılarımla
Ben eğer kabul ederseniz 27 sinde gelirim ama malesef araba ile tabiki
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
arkadaşlar 19-27 hiç farketmez ben varım...
ama cadırım yok....
bu durumda bir cadırı olana artcı olabilirmiyim...
evet uygundur teşekkürler egekenn ben geliyorum haydi izmir- istanbul mt elele
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Arkadaşlarım,çadırı olmayanlar merak etmesin..güzel bir organizasyon yapacağız.Motel camping ayarlansın istiyoruz.dileyen motelde kalabilecek.tek dileğimiz katılımın biran önce netleşmesi..rezarvasyon işlerini hızlandıralım..sevgi ve saygılarımla..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)