Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İzmir çıkışlı CBF-150 Türkiye turu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Sentör 150
    metal,,
    üstadım yukarıda bende güzergah belirledim bir iki değişiklik düşünülebilir.
    15 günlük benimde tarih belli değil.
    ağustos ayı sonları olabilir.
    yani Ramazan bayramından sonra.
    Tefenni deyim Antalyadan gelirseniz burada buluşur fethiuye üzeri seninki ile hemen hemen aynı odlan güzergahta bir tatil düşünülebilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı egem1194 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metal,,
    üstadım yukarıda bende güzergah belirledim bir iki değişiklik düşünülebilir.
    15 günlük benimde tarih belli değil.
    ağustos ayı sonları olabilir.
    yani Ramazan bayramından sonra.
    Tefenni deyim Antalyadan gelirseniz burada buluşur fethiuye üzeri seninki ile hemen hemen aynı odlan güzergahta bir tatil düşünülebilir.
    Ben şu an Ispartadayım, Isparta' dan da çıkabiliriz yolculuğumuza, Antalya' dan da, size uygun olan banada uygun olacaktır.

Isparta Burdur arası yakın, isterseniz Isparta dan veya Burdur dan çıkar, Antalya da benim diğer evde bir çay içer, karnımız acıkırsa (ev bahçeli) mangalımızı yakar devam ederiz. Önce Balıkesir / Gönen yaparız, Balıkesir' e vardığımızda da rahmetli babannemin evi boş dinlenir, kaplıcaları gezer, gerekirse yemeğimizide yer öyle İstanbul üzerinden devam edebiliriz.

Tabii şu an kafamdan geçenleri direk yazdım. Geziyi birlikte oturup şekillendirebiliriz elbette. Tarih pek önemli değil benim için, kışa denk gelmeyelim, soğuk olmasın kafii.

@msarpkaya seninde konunu meşkul ettim sanırım. Lütfen kusuruma bakma, bir konu açmıştım ama moderatörler onaylamadı henüz + olarak ne kadar çok katılımcı olursa o kadar iyi olur diyerekten yazdım konuya. Kusurumuz varsa affola ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    Mondial Sentör 150
    valla ne güzel yazmişsınız şimdi diğer üyeleri kıskandırıcan
    uyacak bir program

mbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    ybr ile 9 günde 2278km yaptım, son günlerde neredeyse 50 km bir mola verdim. yorucu oluyor ama zor değil, yola bir kere çıkınca devamı geliyor... tarih belirlenirse marmara bölgesinde 125cc ile arkadaşlaık ederim bende...

h_arslaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 XL 650 TRANSALP
    Alıntı egem1194 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burdur un şirin bir ilçesinde ikamet ediyorum. Yaşım 45. Eşim artçı olarak bu geziyi planlıyoruz. Fethiyeden başlayıp, Bodrum marmaris Kuşadası İzmir Balıkesir Çanakkale Edirne İstanbul Sakarya Adapazarı Kastamonu Ankara Nevşehir Konya Antalya ve tekrar Burdur.
    Bu güzergahta Kastamonu olmayabilir, belli noktalarda çadırde kalınıp belli noktalarda otel veya konaklama yerleri.
    15 gün planlıyorum şimdiden hazırlıklar yavaş yavaş başlıyor ama bu sene nasip olmazsa seneye çünkü arada ramazan var düğünler vesayire gibi engeller. sonra işten izin alınamama durumu malum memur olunca her istediğin zaman izne ayrılamıyorsun.
    ama bu geziyi çok istiyorum. ve güzel olacağınıda inanıyorum.
    motor KMT çelik Falcon 150 confort.
    bu motorun bu geziyi kaldırabileceğine inanıyorum. toplamda iki kişi 140 kilo civardı olacağız.
    yükümüz çadır vesayire 40 kiloyu geçmez bilemedin elli kilo olur.
    bu günkü benzin fiyatlarına göre tahminim 400tl civarı bir benzin yakacağım. 500 üde gözden çıkardım tabi.
    hayırlısı.

hemen hemen herkesin istediği güzergahlardan umarım her şey planladığınız ve gönlünüzce olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. CBF150 ile rahat ve keyifli sürüş 100 km/h ye kadardır. Fazlası hem senin hem de motor için iyi olmaz.
    2. Trafikte Sağ şeritten ayrılma. Gerektiğinde emniyet şeridine girmeye razı ve hazır ol. Kamyonları geçmek için motorunu zorlama. Abimsin deyip paşa paşa peşlerinden git.
    3. Araç gereç eksiğin olmasın.(Koruma Ekipmanları, Köpek kovucu, İlk yardım çantası, Tamir gereçleri, Fotoğraf makinası-Kamera v.s).
    4. Motorun ve kendi limitlerini zorlama. Gerektiğinde mola ver.
    5. Bol bol fotoğraf-film çek.
    6. Tekerin düz bassın.

kardeşim şimdiki motorum ( TA 650 ) den önce 2012 cbf 150 vardı sıfır almıştım 3 ayda eşimle birlikte ege de 6000 km yaptım ve sattım, artcılı gezdiğimden senin yazdıklarına tamamen katılıyor altına imzamı atıyorum, çok güzel özetlemişsin ( bir anda o gezilerimi hatırlattın bana )
    namk bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)