18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLİK ZİYARETİ
-
Merhaba arkadaşlar oldukça uzun zamandır burada konu açmamıştım. Bu aradan sonra güzel bir konu ile döneyim dedim.
Malumunuz üzere her yıl 18 Martta çeşitli gurplar Çanakkale Şehitlerimizi anmak üzere oraya gidiyor. Bu yılda bir sürü grup bu organizasyona dahil olacaktır. Bu grupların arasında benimde dahil olduğum bir grup var ancak MT' nin de bu gruplardan olacağını buradanda katılım olacağını düşünüerek bu konuyu açmak istedim.
Aslında en önemli detay, 18 Mart yazıyor olmasına rağmnen başlıkta 17 Mart 2013 tarihinde olacak bu organizasyon. Henüz net bir bilgi olmamasına karşın, pazartesiye denk geldiğinden 18 Mart, bir gün önce kutlanması planlanıyor.
Detayları öğrendikçe paylaşacağım. Şimdi kimlet katılacak bununla ilgili bir liste oluşturlarım.
Bu arada yok o gün çok kalabalık olur bir şey anlamayız hengameden, yok soğuk olurz üşürüz gibi konular çok fazla konuşulmuş ve bu fikirde olan arkadaşlarımız için daha sonra güzel havalarda farklı bir organizasyon planlanmıştır, katılım gösterecek olan arkadaşlarımız için bu konu açılmıştır. Bu nedenle aynı konuları tekrar tartışıt vakit kaybetmeyelim istiyorum.
1-Sadık1453
2-
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Reklamlar
-
- Konu 18 Mart Çanakkale / Görüntüleme 42 / Cevap "0" (SIFIR)
- Konu 2013 Fuar Davetiyeleri / Görüntüleme 6.990 / Cevap 71
- Konu 9 Şubat Avrupa Buluşması / Görünleme 2.265 / Cevap 65
.................................................. ................................................
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
istanbul ve çevre için güzel bi fırsat...değerlendirilmeli...
-
Farklı bi sitede benzer organizasyon görünce keşke MT de yapsa demiştim.Benim motosikletimin gücü yeterse ben varım.
-
Katılmayı çok istiyorum pazartesi salı gibi net bir cevap yazabilirim.
-
100 lük cup um olmamıs olsaydı mutlaka gelirdim
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
eğer işlerimi ayarlayabilirsem bende geleceğim net cevap hafta içi yazarım arkdaşlar
grup halinde gidilir sanırım motor boyutu önemli değildir umarım kimseye böyle bi günü işkence haline getirmemek lazım 100 cc ve üstü her motosikletin katılabileceği bir ziyaret olur diye düşünüyorum
saygılarımla...
-
Arkadaşlar altınızdaki motorun maksimum hızı, konforu v.s. çokta önemli değil bir yere yetişmek kaygımız yok. Maksat birlikte olmak ve bu işe gönüllü gitmek. Gidilecek km. belli. bir kısmı 1-2 saat önce çıkar yola bir kısmı sonra çıkar amaç orada olmak. Gerisi bahane.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
Bir gün içinde gidip gelinecek sanırım... Peki sabah kaçta çıkılıyor ? Dönüş saat kaç gibi olur. Biraz bahsedermisiniz. Birde gidiş dönüş ortalama kaç km tahmini ? Pazar günü gidilecekse bn varım
-
ortalama gidiş dönüş 600 km civarı toplar
-
Hangi gruplar gidiyor? Grup site ismi vermekten çekinmeyin, düşmanımız değil onlar. MT bu konularda zaten vasat, en azından diğer gruplara karışırız.
-
Gidiş dönüş 600 kmyse ben varım :-)
-
Özellikle , "üstüne basarak söylüyorum ,!!! hiç oraları görmemiş , genç kardeşlerimizin , evlatlarımızın , "mutlaka görmesi gerektiğini düşünüyorum. , (gerçi bir gün , buraları gezmeye kesinlikle yetmiyor) her Türk gencinin ,"Çanakkale' yi , atasını ziyaret "boynunun borcu / vazifesi olmalı !!!
Düşünce için teşekkürler .
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Imkan varsa mutlaka gidilmeli.
Hem uzun uzun sürmek , hem de o atmosferi yaşamak isteyen arkadaslar için mükemmel olacaktır.
Katılmaya can atıyorum ancak motorum yanımda degil.
Herkese kazasız sürüşler
-
dtahir adlı üyeden alıntı
Farklı bi sitede benzer organizasyon görünce keşke MT de yapsa demiştim.Benim motosikletimin gücü yeterse ben varım.
oraya üç kez gider gelir ya cbf 150 boş makina değil dostum
-
Sadık ne güzel bir konu açmışsın;
19 mart'ta 08.30 da Tıp fakültesinde randevum var. Eğer yakın bir tarihe ertelettirebilirsem bu geziye can-i gönülden katılmak isterim.
2 Dedemin şehit ,mezar yerlerinin bile meçhul olduğu Çanakkale'yi 5-6 senedir ziyaret etmemiştim,umarım size katılabilirim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Motosiklet de henüz yeniyim bende gelmeyi çok isterdim rodaj falan var ehliyet geçmedi elime daha sıkıntı yaşayabilirim
-
bende gelmek istiyorum . bikaç pürüz var halledebilirsim iyi olacak .
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
-
BEN KATILIRIM BU GEZİYE
2 ADET CBR 250 İLE
ARKADŞIMLA
-
arkadaşlar malum 18 martta çanakkale dolup taşıyor. eğer çanakkalede kalmak isterseniz otel yada pansiyon bulmanızda yardımcı olabilirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler