9 Nisan Pazar Polis-Halk Geçidi
Reklamlar
-
Arkadaşlar belki haberiniz vardır 9 Nisan Pazar günü Polis Haftası kapsamında İstanbulda Mecidiyeköy-Taksim arasında Polis-Halk geçidi düzenlenmekte.
Emok sitesinde Motosikletli Polis Büro Amirliğinden açık davet var . Gidelim mi biz de? Saati henüz belli değilmiş ama bir telefon numarası vermişler. Oradan bilgi alabilirmişiz.
Ne dersiniz?
[B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
ZS200GY-A Mavi
Reklamlar
-
saatı de yazsaydın bı sey derdım ama bu sartlarda bısey dıemıyorum
sıtemızdekı arkadaslara ders vermek ıcın gonullu ogretmenlık yapıorum bıldıgım kadarıyla pazar ıkı musterım var bılmeyen ve yakın olan varsa yardımcı olurum ıtınayla
saatıde beklıoruz ayrıca...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
-
saati davet yazısında verilen telefon numarasını arayıp öğrenirim yarın. ama büyük ihtimalle 10-12 arasıdır.
kesin saati yarın bildiririm.
[B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
ZS200GY-A Mavi
-
oke haber beklıoruz gelen olursa bana uyar ama fazla b ılgı olmassa oynamam saatte onemlı tabı
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
-
cenngiz tabiki bende katılmak isterim motorize ekiplerin arkasında yer almak mükemmel olur... yanlız olmadıklarını vurgularız...saati bildirmen çok önemli organizasyon resmiyet kazansın...
haydi şu topick i canlandıralım... dostlar cevap cevap....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
banada uyar
arkadaşlar bilgi alırsanız yazın motorlu polisler zati cok sayıda nerede toplanıcaz hepimiz sığarmıyız ...
-
Bİzler Vespacilar Olarak Saat 10,30 Da DolmabahÇede Toplaniyoruz Saat 11 De MecİdİyekÖyde BaŞliyacak Dİlersenİz DolmabahÇede BuluŞabİlİrİz Gelecek Olan ArkadaŞlarla
-
bende geliyom o zaman artık tanışma zamanı geldi sarı kızımla beraber
-
arkadaşlar kusura bakmayın,
bu sabah motorumda beklenmeyen(!) bir arıza nedeniyle öğlene kadar ofise gidemedim. haliyle bütün işler birbirine girdi.
telaştan arayamadım. fakat grantourizmo gereken bilgiyi vermiş sağolsun. ben de dolmabahçe de toplanma taraftarıyım. hem daha sakin biyer. hem de mecidiye köyde alınacak haklı emniyet tedbirlerine mani olmamış oluruz.
fakat bu katılım niyetimizi bence resmi olarak gereken makama bildirmemiz gerek. bir kontenjan durumu varsa polis arkadaşları da zor durumda bırakmayalım. yarın mutlaka konuşup sizi konu hakkında bilgilendiririm.
ZS200GY-A Mavi
-
cenngiz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kusura bakmayın,
bu sabah motorumda beklenmeyen(!) bir arıza nedeniyle öğlene kadar ofise gidemedim. haliyle bütün işler birbirine girdi.
telaştan arayamadım. fakat grantourizmo gereken bilgiyi vermiş sağolsun. ben de dolmabahçe de toplanma taraftarıyım. hem daha sakin biyer. hem de mecidiye köyde alınacak haklı emniyet tedbirlerine mani olmamış oluruz.
fakat bu katılım niyetimizi bence resmi olarak gereken makama bildirmemiz gerek. bir kontenjan durumu varsa polis arkadaşları da zor durumda bırakmayalım. yarın mutlaka konuşup sizi konu hakkında bilgilendiririm.
dedıgın dogru bı haberdar et bızıde hata ve ben buyuk ıhtımalle gelıcez...
-
-
abi gidelim hatta benim motosiklet kırmızı beyaz başka bi kırmızı beyaz motosiklet ile artçılarla birlikte iki motosiklet arasına bayrak açıp güzelde bi gösteri yapalım hatta bi yerede motosiklet.net pankartı açıp gidelim çok güzel olur bence
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
10,30 dolmabahce tamamdır dostlar...
-
-
ben ASYA ve MONDİAL bölümüne bu topici incelemeleri için yazı yazdım....
sizlerde diğer markalar için yazarsanız topic canlanır biraz daha......
haydiiiii dostlarrr...
-
-
-
arkadaşlar bende geliyorum harem den sirkeciye geçicem ordan allah ne verdiyse 5 dakkada dolmabahçe pazar günü buluşalım hadi hayırlısı..
Aaa bi dakkaaa mecidiyeköyden taksime geçicez taksimde de bişeyler yapalım yaa yada taksimden biyerlere gidelim....
hadi şunu bi organize edelim bee..)))))
kasksız gezen kaskkafalılardan mısın..........
-
ben gelemiyorum maalesef bu pazar iş gereği istanbul dışında olucam karetsin yaaa :(
-
ben gelemiyorum maalesef bu pazar iş gereği istanbul dışında olucam karetsin yaaa :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler