eeeee bu kadarmı istanbul
o zaman neydi elleri görelim bakalım eller havaya istanbul
eeeee bu kadarmı istanbul
o zaman neydi elleri görelim bakalım eller havaya istanbul
abi şimdi herkez sorduğum soruları yanıtlamaya çalışıyor link vereyimmiashes adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/show...t195264:queen:
Acımadıki, acımadıki
ya yeter yaaa giden var gidemeyen var dimi ama dayanamıyorum arkadaşlar kendimi kopyalıycam nerdeyse gelmek için ve bensiz oraya gidipte eğlenecek olan arkadaşlarıma da selam olsun diyorum.başka da bişey demiyorum
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
üzülme A2 tek sen degılsın gıdemeyen ,muhtemelen bende tekirdağ da olucam patron tepeme dıkılıyo annemlere gidelim diye baska zaman telafı etcez artık
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Sevgili A2 ve cobalt napalım sizlerde gönlümüzde olcaksınız bizlerle orda bide isterseniz birer sandelyeye sizlerin resimlerini koyarız..
abi ben a2 taklidi yaparım sende cobalt olmazmı
Acımadıki, acımadıki
ben geliom açık havada dolaşmaya ihtiyacım var zaten temiz hava güneş falan ohh
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Sensiz gitmazdik ki TümerNicemaN adlı üyeden alıntı
mu arada motorun nasıl arızalıydı galiba haletinmi
eee tabi fotosentez için gerekli abiNicemaN adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
ya paşam hadi ya soyle şu zamanı ve yeride hazırlanalım valla tutamıcaksın saldırcak butun mıllet ustune hee
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Zühtü paşam yanımda pazartesi patalacağız bombayı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
ya netmavisi arkadaşım kaç aylıksın sen paşam 10nisan haftası demiş bi sabret bakalım la havleeeeNeTMaViSi adlı üyeden alıntı
...............
babane babane ben ogrenmek ıstıorum meneneeeeeeeeeeewomanrider adlı üyeden alıntı
ne yemekmi dedın womenrider
arkadaslar polıs haftasınada gelın bu pazar
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
babamı bilmem ama ben gelicem.arabayla giden ve arabasında bir chaplin' e yeri olan var mı acep?zuhtupasa adlı üyeden alıntı
bu arada babam gelirse ben arkasına binmeyeceğim için yine arabalı birine ihtiyacım var gelebilmek için :(
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
son dakika habere göre netleşti BEN GELEMİYORUM of yaaaa
...............
iyi iyi rahatız o gun yani [ şaka tabıkı hemen kızma ]womanrider adlı üyeden alıntı
ama daha oncede dedıgım gıbı kız kısmısı fazla gezmeye alısmasın otursun efınde ohhhhh canıma degsın
bana bak kızdırıyosun beniii ya başka yerlerde geyik yapmıyım diyorum tutamıyorum paşam özür dilerim kızma ama baksana ne diyo yaaaNeTMaViSi adlı üyeden alıntı
senin icabına bakarım netmavisi ben kızılcık gelio
...............
gelsinde senden gelsin kızılcık ama ya ben maviye bayılıorum mavicik olmamı hadi geyik yapma zaten gelemicen pikniğewomanrider adlı üyeden alıntı
dokunmayın len kızcaza.. cok özlicez zaten yakında...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)