banada uyar ama gecen fuar gezısındekı gelcem dıyıpte gelmeyen cok cıkar valla bı mınıbus bosa gıttı 3 erkek 1 kız ve ben [ motorla ] gıttık yanı 10 kısılık yer ve bılet heba oldu
banada uyar ama gecen fuar gezısındekı gelcem dıyıpte gelmeyen cok cıkar valla bı mınıbus bosa gıttı 3 erkek 1 kız ve ben [ motorla ] gıttık yanı 10 kısılık yer ve bılet heba oldu
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
canın saolsun..NeTMaViSi adlı üyeden alıntı
bu sefer motorla gelirsin yaw..
yok bee kımsenın geldıgı yok sadece yazarlar onlar [ gelenler ustune alınmasın ]CBR1000RR adlı üyeden alıntı
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
ben zaten motorla gıttım takıldım mınıbusun pesıne sagına soluna onune arkasına cengız abının pesıne gene takılırım her yol üSKüDaRzuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam bende gelmek istiyorum ama 2 şartla
1-annem ikna edilecek
2-niceman ikna edilecek (artçı olmama) tamam tamam niceman kızma yaaaa istemiyosan olmam
...............
anne kolayda niceman bayabi zor iştewomanrider adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Hava durumunuda bakalım Zuhtu Paşa...Islanmayalım sonra
niceman zaten balıklama atlarda bakalım ben ne derim bu işe anne kolay geliriz topluca evin önüneeewomanrider adlı üyeden alıntı
nasıl liste başı oluyorsun dost dark unuttuysan hatırlayatım aynı gün moto gp lisans sınavı var .dostdark adlı üyeden alıntı
ve gelmeyi çok istiyorum paşam ama gün olmadı yaa ben gelemiycem maalesef. hakemlik lisans yükseltme sınavımız var.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
A2 EHLİYET adlı üyeden alıntı
yaseminnnnnnnnnnn
ben şileye gitmek istiyorum
hem paşadanda söz aldım listebaşı neon harflerle yazılacağım
biz sonra özel olarak eğitim alırız
dost dark oldu mu şimdi yarışta da görev alsaydın bırakıp gezmeye mi gidecektin? sen bilirsin ama unutma bu sınava girmeyen moto gp de görev alamaz.
hepinize iyi eğlenceler benim yerimede tadını çıkarın.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
YaeminA2 EHLİYET adlı üyeden alıntı
hadı bakalım gelen gelsın kalkıyoruz bu arada gıdıp gıtmıyecegımız ne zaman bellı olcak kesın olarak ¿
İki motor 4 kişi bizide ekleyin paşam haluk kardeşimi ben ikna ederim.Yanlız arkadaşların söylediğine katılıyorum cmt.günü fuar toplanmasında arkadaşların çoğu gelmedi.Yolda çok olmak baya güzel bir duygu aslında.
Görüşmek üzere.....
niceman ne diyo cbr yaaaa bi cvp yaz isterseeennn alırmısın almazmısınCBR1000RR adlı üyeden alıntı
...............
womanrider,
Bence senin zat150 sabırsızlanıyor ona niye sormuyosun
Less is more...
vedom valla bende sabırsızlanıyorum kısmet bakarsınız aranızda bi çömez tır tır tır atlar gelir zatınavedo adlı üyeden alıntı
...............
yahu benim geyiğimi yapıcanıza dua edinde motor um tamir olsun o zamana kadar dimi ama ???
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
hey allan bozuk motorlusuuuuu amiiiiiiiiinnnnnnnnNicemaN adlı üyeden alıntı
...............
baskı uygulayın kanuni yede yapsınlar motor umu zamanında :D
womanrider adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)