guzelı bızde gelen paşaaaam ggiden ağamm
da ne zaman organıze edıon bak sabırsızlanıyoruz artıkın
guzelı bızde gelen paşaaaam ggiden ağamm
da ne zaman organıze edıon bak sabırsızlanıyoruz artıkın
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa hafta sonu mekan ile ilgili detayları bitirip Pazartesi yeni bir topic olarak sizlere sunuyoruz..
mekan acık ve boL yeşiLLik oLsun pLs sığaLım yayıLaLım rahat rahat yuvarLanaLım dımı neyse sen yazda her yoL üsküdar nasıL oLsa
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
ulen sen üsküdar ın neresindesin bende üsküdar dayım getir bi ara bakiim şu 200gs ye
NeTMaViSi adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
aaaa olmadı şimdi topragım benımki 200 GS degiL bi kere GS Le hiç işim olmas FB olayı yanı benım motor ZS 200 GY-A [ kross yani ]NicemaN adlı üyeden alıntı
üsküdar tic. lisesinin bi aşşasındaki sokaktayım öz otoparkın orda [ eski öz nakliyat ]
seni msn e eklemiştim bi geliver hatta dışarımı çıksak ne hava güzel bi tur atardık motorla
NeTMaViSi adlı üyeden alıntı
evet bu gun selam verdımde dısarda gorunuyordun bende işe gıtmek zorunda oldugumdan sona paslasırız dıe cıktım
maalesef şu an iş yerındeyım ve motorum bakımda [ 600km bakımı ] yarın sabahtan alcam ama yarın aksam musaıt olursan bulusuruz
yarın akşam zor be hocam pazar sabahtan düzce ye gidicem bu hafta sonunu çalışarak geçircem anlıcan geniş bi zamanda buluşuruz olmadı ;)
eyvallah...
16 sında gelcen dımı ¿ ekıntı olmasın yani he
iii hadi akraba cıktınız
bu arada baya kalabalık bir piknik olacaga benzer. hepinize iyi eglenceler sımdıden kazasız belasız eglenın.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
valla hocam sen gelmezsen darılırım bak kaç zamandır görüşemiyoruz zaten bi msn e falan ekle beni bari...
trenox adlı üyeden alıntı
olsun herkes benım topragım [ Turkiye'den ]trenox adlı üyeden alıntı
ole olcak gıbı ama gelcem dıyenlerın hepsının gelıcegını zannetmıyorum sen niye gelmiosun ¿
Millet gelmeyi çok istiyorum ama cumartesi toplantı var o moralle pazar pikniğe gelebilirmiyim bilmiyorum birde ekonomik kriz benide vurdu sanırım gelemiyeceğim elimde olsa orda biterim biliyosunuz , size bol eğlenceler
Toplantıların değişmez siması Fastboy3..
Sen gel kardeşim kırar sararız sen olmadan olmaaazz.. Sonra kimi merak etcez acaba döndümü eve, annesinden fırçayı yedimi yemedimi die.. Dimi ama
elimden geleni yapıcam iişallah kısmatse bende gelmeyi istiyorum ama bakalım işte, birde yazın motor almayı düşünüyorum allah kısmet ederse bi alıyım zaten her toplantınız bensiz olamıyacak ben haber veririm yine ama gelemessem size iyi eğlenceler gelirsem artçı olucam haberiniz olsun ona göre yer ayırın
evet arkadaşlar buluşalım bakalım bir daha
elleri görelim o zaman paşam yap bakalım bi afili liste şöyle 50 kişimi 100 kişimi şaşırtalım
evet bu arada (federal,şamil,sadobey,cango,barış,eyong,terö r,erkiran,spyle,luxor)
ekipten ses yok bi heycan katalım o zaman topik e..
Ben bu hafta sonu ve bir dahaki hafta sonu çalışacağım görevliyim. Yakın biryerler olursa part-time da olsa katılmak isterim. Buluşmalar bana mutluluk veriyor. Hafta sonu çalışmanın yorgunluğunu atarım hiç değilse dostlarla.
Sadobey
abi topic davet değilki ztn
Acımadıki, acımadıki
paşam hangisini yapalım piknikte
Hava güzel olursa ben gelirim...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)