MT[İzmir] 8 Nisan Cumartesi Foça'ya Kamp'a Gidiyoruz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gelmeyi çok isterim.hem 18 mart çanakkale gezisinde uyurlarken görüşemediğim arkadaşlarla da görüşmüş olurum
mesafenin uzun olması caydırıcı bir etki yapsa da,gelmek için elimden geleni yapıcam.e kolay değil bursa-izmir 320 km...
kenan şimdi yine bozulacak 'kesin olanlar söylesin' falan diye ama dediğim gibi çok istiyorum,bir mani de çıkmazsa gelicem arkadaşlar
çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..
-
CBR Foça'ya kadar gider mi ki? (Amaaaan düşündüğüm şeye bak. Deer gidiyorsa CBR haydi haydi gider )
Hem senin adın niye başta? Lidersin diye mi?
Ekle beni de
-
100 kg lık şey niye gelemesinki
-
o zaman dua et te rüzgar olmasın
-
Olsun olsunda foçaya doğru essin hehe kanka listeye ekledim seni En baştasın bak
-
Listeye pijama yazmamışsın, onu da ekle. Sonra nasıl yatıcaz?
-
egeknn bende gelmek istiyorum ...
listeye benide eklermisin ?
saygılar
-
Gelmek isteyenler belirttikçe listeyi güncelliyorum hafta sonuna kadar netleşecektir..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw bende istiom nası yapcez.. Aaaah ah canm İzmir vede Foçaaaaaaaaaa
-
Paşam gel yaw aldıralım istiyosan göndereyimmi bi ekip
-
ben de gelebilrim..listeye ekleyin beni de
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11172
daha gectiğimiz pazar, yani fuar dönüşü gittim ben orayaa, başka bi yere gidelim yaf şaka beaa, arkadaşlar gidelim bakmayın bana
havalar ısındı millet kendini atmış çay bahçelerine, hele Alper sayesinde baya güzel gittik, farklı yoldan gittik ilk defa geçtim yollardan, dönüşte bize yol göstere bilir.. ..... ........
-
ben gelemiyorum herzamanki gibi ve siz ondan yapıyosunuz böyle güzel geziler falan dimi
cidden ne kadar ağlasam azdır.
çok istiyorum ama gelemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.
atıcam kendimi yüksek bi yerden aşağıya artıııııııııııııııııııııııııııııık.tutmayın beni!!!
-
-
ben kenanla yatarsam gelirim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
slm ben ahmet yeni katıldım bu siteye ben motor delisiyim motor üstünde büyüdüm desek yeri var yeni arkadaşlıklar yeni doslar katılmak isterim banada yer varmı gezide .....................
-
bizim aklı başında uyumlu herkeze kapımız açık arkadaşım buyur tanışalım her cuma toplantımız var takip et yeri öğren misafirimiz ol
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Abi kenanın çadırı belli. Biliyosun. rezervasyonlar kapandı
-
sevgili ati ve zühtüpaşa sizleri aramızda görmek bizleri çok memnun eder, lütfen imkanlarınızı zorlayın gerekirse bizlerde seve seve yardıncı oluruz.
ayrıca gideceğimiz koya yakın market v.s. yok herkez hazırlıklı olsun termos sıcak su kahve v.s. v.s.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler