Benim de avrat tarafının sinsilesi orada. (Akraba çıkarmışsınız)
Benim de avrat tarafının sinsilesi orada. (Akraba çıkarmışsınız)
I'M BACK !!!
neyse akşam gel de konuşuruz kanka akraba çıkarsak bak sen işe mayk ve peluş akraba çıktı hehe
Yağmur gözüküyor hafta sonu
I'M BACK !!!
Cumartesi bir ara yağmur var ama akşam yola çıkılacağından sorun değil akşama bişi kalmaz pazar hava açık güneşli
KATILIM LİSTESİ
- Derin ( peluş )
- Egeknn
- Apv41
- TenTen35
- TenTen35 Arkadaşı
- Kuvva
- Akreep
- Maniaclee
- Mehtap
- Karakız
- Muharrem
- Muharrem + 2 arkadaşı
- Muharrem Kız Arkadaşı
- Nevzat150
- ati
- AHMET
- BabyFace
arkadaşlar ben gelemiyom walla mesafe çok fazla.maliyetler,zaman falan...o yüzden yemedi
zaten kenen beni fasülyeden koymuştu listeye di mi kenancım '' '' falan..
napalım başka sefere. yalnız ist-izmr mt buluşması hakkında bi önerim var bakın isterseniz
çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..
bende foçada yazlıktayım tam olarak kamp yerinizi öğreneyim geliceğim yanınıza tanışmak dileğiyle......
slmm bende katılıcamm sizee uzun zamandır takip ediyorum ama motorsikletim yoktuu ama 1 2 hafta içinde alıyorum 150 rs ve size katılıyorum size iyi eğlenceler
hoşgeldin goldwing35 aramızda yeni motorcu dostlarımızı görmek güzel görüşmek dileğiyle umarım hava iyi olur ..
Ayrıntıları sanırım Denizatı'ında konuşacaksınız ama, oraya gelemeyeceğim ve Foça'ya da sonradan geleceğim için alışveriş ve yemek konusunda biraz bilgi verirseniz sevinirim.
I'M BACK !!!
arkadaşlar bende geliyorum ama kuzenimle gelmemde bi sakınca yoktur heralde çünkü benim henüz motosikletim yok ve artçı olarak gelcem akşam denizatında ayrıntıları öğreneceğim görüşmek üzere
listede adım yok tabi motorum,ve param olmadıgı için dimi...
Okhan..sen her koşulda ve her zaman başımızın üstündesin..bütün motorlar emrine amade..işin maddi kısmına gelince bizim parayla ne işimiz var..sen yanımızda ol yeter..saygılar.
arkadaşlar ben çıkıyorum gideyim kaskımı alayım akşam buluşma noktasında görüşmek üzere.
eknn bende cok gelmek isterdim ama okul var. birdaha ki severe nasipse ybr aranızda barındırısınız dimi
arkadaşlar kampımızı yaptık ve geldik herşey çok ii ve güzeldi bie ben gece uyuya bilseydim çok daa güzel olacaktı
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Hani nerede fotoğraflar???????
I'M BACK !!!
Canım arkadaşlarım,yine harika bir gezi..super eğlence,gırgır,şamata..Ah o kamp ateşinin başında sabahın ilk ışıklarına kadar söylediğimiz şarkılar..ertesi gün oynadığımız oyunlar..herşey için teşekkürler..sizinle çok güzel bir aile olduk ...yaşasın İZMİR MT.
Resimler için sokemon ve manacli ye teşekkürler ...bekliyoruz..
Aramıza yeni üye olup,geziye gelen arkadaşlarımız nictir,hızlı levo ve Janher'e teşekkürler.
MT iZMİR iyi ki varsın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)