Hoop 1 dakika :D Yaşım 15 ve en küçük ben olucam inşallah Gelebilirsem cumartesi günü ordayım
Evet abilerimm c.tesi günü hava iyi.. atlayın gelin )
Az kaldı yokmu arttıran
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
hava pek iyi olmayacak gibi bizim burasıda oraya çok ters ama gelmeye çalışacağım. Bi de ben pek oraları bilmem bana yardım edersin dimi Rr6. o zaman listeyi şöyle yapalım
1) BestMachine
2) sercan-umuç
3) ozanergun
4) fromghetto
5) dogus2006
6) fast_driver
7) ruby66
8) Nolann
9) Adem ind
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
yarın herhangi bir gezi söz konusumudur? mağlum yarın sağanak yağışlı gösteriyor hava.. bakırköy kartaltepede kırtasiye dükkanının içinde yatıyor motor hava dolayısıyla.. yarın dersane var yetişebilirsem gelmeye çalışırım..
arkadaşlar kusura bakmayın yarın yapacağım sapanca turundan dolayı ben gelemiyorum inşallah başka bir sefere bi buluşma yada turda buluşuruz katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler.
kendinize ve motorunuza iyi davranın.....
işlerim erken biterse bende katılabilirim...
adem siteye nasıl fotoğraf yükliycez bilmiyorum ama bakırköy zaten çok meşur bilindik biyer orda bi taksiciye sorsan tarif eder yolu.. yaklaştığında da ben tarif ederim sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:21 ----------
telefon numaramı kaydederseniz buluşma sürecinde haberleşebiliriz
Arkadaşlar Bugün pek internette olamıycam buluşmayada saatler kaldı zaten, saat tam 2 de carousel in mc donalds tarafındaki kapısının önünde olup sizleri bekliycem.. sorularınız için bana telefon açabilirsiniz
evet isimleri yazanları görelim kim niye gelmedi :D koskoca forumda avrupa yakasında 10 kişi gelicem diyor buluşmaya 4 kişi çıkıyor..
Hayat Özgürlüktür, Özgürlük İse Tek Teker Üzerinde Gidebilmektir...
Cadde34 Motosiklet Takımı
C34MT
Hayır ne bekliyodun anlamıyorum cidden.. 2gün önce üye oluyosun, ilk mesajlarından biri etkinlik başlığı açmak oluyor.. 20kişi motorlarıyla birlikte senimi bekleyecekler sanıyordun? Ortam çocuğumu olacaktın.
Herşeyin bir adabı usulu var.
[B]King is back baby!King is back![/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)