Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motoshow'06 Fuar Sonrası Organizasyon

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    ŞAKA DEĞİLLL

1 NİSAN Cumartesi toplu olarak fuar ziyareti sonrası
    [İstanbul] YEŞİLKÖY-TROPİCAL CAFEde buluşuyoruz...

Müziğin birbirimizi tanımaya,sohbet etmeye imkan verdiği, fuara en yakın ve rahat ulaşımı olan,cafe-bar havasında bir mekan.

Buluşma Yeri: İstanbul Avrupa Yakası-Yeşilköy-TROPİCAL CAFE
    İstanbul cad.No:67/E Yeşilköy tel:662 55 52 Yeşilköy Rönepark karşısı,(sahilde International Hospital önünden Yeşilköy istikametine doğru Rönepark'a gelmeden.)
    Buluşma Saati: 20:15
    saat 20:00de motosiklet.net standında(çadır alanındaki stand... içerideki değil) buluşulup fuar alanından toplu olarak gidilecektir.

Park: Ücretsiz. Ayrıca motosikletleri dizebileceğimiz bir alan mevcuttur.

Motosiklet.net üyelerine tüm yiyecek ve içeceklerde %15 indirim.
    özel bira fiyatı:5 Ytl
    pizza çeşitleri,çorbalar, makarna, crepler, tavuk,et yemekleri, çorbalar,salatalar, fast food, tatlılar vs
    ör: indirimsiz hali..... pizza 8-12ytl, makarna crepler 8-10ytl, tatlılar4-5ytl

Organizasyon liderleri SHEMOTO, ZUHTUPASA, SKULLHUNTER

Birkaç tane de foto koyalım.

Ayrıca alk katta şark köşeleri mevcuttur.
    Pazar günü de fuarı ziyaret etmek isteyenlere fuar davetiyesi verilebilecektir.

Evet katılımcılar hadi bakalım eller havaya...kimler geliyor
    [/LIST]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız

Fuar ziyareti sonrası Action!!!

AHADA BUDUR
    BUSEFER LİSTEBAŞI OLDUM

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah içinize sindirsin arkadaşlar..bu sefer kısmet değilmiş..MT İZMİR GRUBU ile selamlarımızı yolladık..ayrıca arkadaşlarımıza iyi bakın..fotoğraflarınızı bekliyorum..sevgi ve saygılarımla...

frontier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu benim sizlerle ilk görüsmem tanismam olucak yeni birisinede yer varmi aranizda ?

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Alıntı frontier adlı üyeden alıntı
    bu benim sizlerle ilk görüsmem tanismam olucak yeni birisinede yer varmi aranizda ?
    Dostum fuarda stanta uğrayıp yaka kartı almayı unutma herkez takacak ve tanışmadığımız arkadaşlarla daha kolay iletişim kuracağız
    Mevlana misali gel gel motorcu,bisikletci,artcı kim olursan ol ama rüzgar adamı ol...

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Biz İzmirden otobüsle toplu gelicez yaklaşık 30 kişiyiz arkadaşlar anadolu yakasında beyler beyinde bir restorant ayarlamışlar rakı balık olayına gireceklermiş ankara gurubu da derki dönüşümüz için anadolu yakasında olmamız daha iyi olacak şimdi bu iş biraz karmaşaya döndü ....

Fuar alanında toplanalım bir orada net bir karara varırız sanırım ama her şekilde beraberiz yarın fuarda görüşmek üzere

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Evet herkesi bekliyoruz fuardan sonra hep beraber olacagiiz

frontier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dostdark adlı üyeden alıntı
    Dostum fuarda stanta uğrayıp yaka kartı almayı unutma herkez takacak ve tanışmadığımız arkadaşlarla daha kolay iletişim kuracağız
    Mevlana misali gel gel motorcu,bisikletci,artcı kim olursan ol ama rüzgar adamı ol...

eywalla.... aslinda z.burnu shelldede olmaya calisicam ama biraz gec kalabilirim shelle yetisebilseydim arabayla gelicegimden arabama +4 alabilirdim motorsuz arkadaslardan ama yetismeye calisicam görüsmek üzere

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Nerede Action orada Sadobey
    Dolayısı ile Slwer ve Bawebaran'da

Bu Topik i okuyamayan şehir dışından yola çıkmış veya bilet almaya giden arkadaşlar olabilir. Onlar geliyorum diyemeyebilirler. Ama yarın oldugunda gelmek isteyebilirler.

Eskişehir'liler bilet almaya gişttler bu gece 2 de bineceklermiş.

Egekenn in dediğini hesaba katmak lazım. Nede olsan onlar misafir nasıl rahat edeceklerse ona göre planlama yapılabilir.
    Sadobey

nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    tüh yine görüşemiyeceğiz desenize aksilik oldu ben fuara pazar günü katılacagım artık pazar günü fuarda olan arkadaşlarla görüşürüz
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Zühtü Paşanın Programı geçerlidir arkadaşlar az evel telefonla görüştüm arkadaşlarla net bir şey hala belli deyilmiş Buna göre fuar sonrası avrupa yakasında fuara yakın olan yer Tropical cafe geçerliliğini korumakta son dakika aksi bir gelişme olacağı taktirde fuar da nasılsa görüşeceğiz orada bir düzenleme yapılabilir şimdilik belirlenen yer ve zaman geçerlidir

saat 19:12 son durum şudur arkadaşlar

Anadolu yakasında beyler beyi civarında konuşulan ve rezervasyon yaptırılabilecek 2 yerle görüşülmüş anadolu yakasına gelebiliriz diyen arkadaşlar ve anadolu yakasında oturan arkadaşlarla bir arada olabiliriz avrupa yakasında yani fuara yakın olan yerde ki buluşma noktasını tercih edecek arkadaşlara da şöyle söyleye bilirim fuar çıkışı hep beraber tropical cafeye gideriz yaklaşık 1 saat kadar bizde eşlik ederiz ( bu sadece benim fikrimdir çoğunluk ne der bilemem ) daha sonra biz anadolu yakasına rezervasyon yapılan mekana doğru hareket eder orada akşam yemeğimizi yer sohbetimizi eder ve izmire geri döneriz....

Anadolu yakasındaki buluşma yeri nin adı adresi vs... bilgileri bu akşam tahminimce saat 22.00 civarı istanbuldan yusuf arkadaşımız sizlere sitede topick den duyuracak tüm MT üyelerinin dikkatine

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Ankara'da 70cl bira 3.700. Sizin gibi alkolikleri Sakarya Caddesi'nde görmek isteriz
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    fuarda görüşmek üzere arkadaşlar güzel bir buluşma olacak

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Arkadaşlar son durum itibariyle;

Bizler buluşma günümüzü saatimizi fuar sonrası organizasyonumuzu, davetiye dağıtımımızı vs. herşeyimizi şehir dışından gelecek sn.üyelerimiz için ayarladık.
    Ancak şehir dışından gelen arkadaşlarımızın bazılarının tercihlerinin farklı olması tamamen onların seçimidir.
    Bu nedenle buluşma saatleri, mekan vs. seçimlerimiz aynen açılan topiklerdeki gibi geçerli olup katılacak tüm arkadaşlarımızın başımızın üstünde yeri vardır.Katılmayarak kendileri organize olan arkadaşlarımızada saygılarımızı sunarız..
    s&s
    S&S

Anadolu yakasındaki toplantıya katılım için........

bu arada resteronın adreside çok kolaydır beylerbeyi iskelesinin hemen karşısı
    dışarda oturma ihtimali göz önüne alındığında herkese yanına bir kazak almasını tavsiye ederim
    bir kaç resim eklemeden önce size resteronanın adres ve telefon bilgilerini vereyim
    beylerbeyi iskele caddesi no 13/b telefon 422 22 29
    aşşağıdaki resimlerden de anlaşılacağı üzere lokanta deniz kenarındadır ve havanın soğuk olması durumunda kapalı yeride mevcuttur
    şimdi eğer saatin erken olduğunu düşünen arkadaşlarım varsa inan akşam günün batışını beylerbeyinde denzi kenarında seyretmek harika olacaktır
    bunun yanında 30 ila 50 kişi arasında bir gurup için rezervasyon dahil yer sıkıntısı yaşamak istanbul gibi bir şehirde hele cumartesi akşamı çok normaldir
    bu sebepten dolayı geç kalmamaya özen gösterirseniz hepimiz için daha kolay olacaktır

fiyatlar konusunda da kabaca bilgi vereyim
    balık fiyatları istavrit hamsi gibi alt gurup balıkların porsiyonu 10 ytl
    çupra levrek gibi balıkların porsiyonu 13 ytl
    kalamar ve karides 12 ytl
    soğuk mezeler 5 ytl
    midye 5 ytl
    salatalar 3 ytl

70 lik rakı 45 ytl
    35 lik rakı 25
    bira ve diğer duble içkiler 5 ytl

SHEMOTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gelecek olanlar lütfen...listeye isim yazdırın

Hadi arkadaşlar listeye isim yazdırmayı mı unuttunuz yahu ...1.mesajı detaylandırdım ... eksik kalan bişi varsa sorabilirsiniz. Organizasyon liderleri olan diğer arkadaşlarım yardımcı olacaklardır.
    Ben fuardayım ve tüm fuar işlerini koordine etmekle aşırı derecede meşgulum malumunuz. Buna rağmen şehir dışından gelecek olan arkadaşlarımızı ağırlamak için onlara kolaylık olsun, yakın olsun diye Yeşilköyde olmam dolayısıyla bir de bu organizasyona koşturdum ayarladım kaç gün öncesinden ama ben fuardayken neler olmuş pek anlamış değilim. Şehir dışındaki organizasyon lideri arkadaşımızın bu konudan haberi yokmuydu?

Sonuç olarak...kısaca şu anda kaç kişi olacağız bilinmesi lazım .... mekan sahibine ayıp walla..... çok fazla kişi olacaksak adamcaz müşterini ayarlar...mutfakta eksik gedik varsa onları ayarlar abartırsak çat kapı gibi...mekan sahibi de zor durumda kalır biz de...kaç kişi gelirse gelsin gideceğiz zaten...gün içerisinde sayı bildirelim mutlaka. Standa gelip akşam için orada da isim yazdırabilirsiniz .Ortalama sayının bana ulaşmasını ne kadar erken sağlarsanız o kadar rahat ederiz.
    sevgiler

Motosikleti
    1000RR06
    benide ekleyin de nerde olcaz anlayamadım bu arada beylerbeyi mekanımdır
    Acımadıki, acımadıki

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    arkadaşlar benim motorum yok daha arabamda yok beni artçı alacak biri olur mu acaba bizim arkilere de haber veriim de belki arabayla da geliriz

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Arkadaşlar
    hala herkes fuarda.. standtaki isim listesi hala emrinize amade... beklioooooooz..
    S&S

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    en son anadolu yakasında toplanırsanız haberrrr verinnnn

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    dostlar be dışardaki çadırda 6 kişinin ismini gördüm...
    kimsecikler yoktu 18:00 çıkarken çadır çevresinde ve içeridede o kadar bakındım yaka kartım üzerimdeydi ama kimseyi göremedim...
    neyse bi sonraki organizasyona....
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler