Motoshow'06 Fuar Sonrası Organizasyon
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ŞAKA DEĞİLLL
1 NİSAN Cumartesi toplu olarak fuar ziyareti sonrası
[İstanbul] YEŞİLKÖY-TROPİCAL CAFEde buluşuyoruz...
Müziğin birbirimizi tanımaya,sohbet etmeye imkan verdiği, fuara en yakın ve rahat ulaşımı olan,cafe-bar havasında bir mekan.
Buluşma Yeri: İstanbul Avrupa Yakası-Yeşilköy-TROPİCAL CAFE
İstanbul cad.No:67/E Yeşilköy tel:662 55 52 Yeşilköy Rönepark karşısı,(sahilde International Hospital önünden Yeşilköy istikametine doğru Rönepark'a gelmeden.)
Buluşma Saati: 20:15
saat 20:00de motosiklet.net standında(çadır alanındaki stand... içerideki değil) buluşulup fuar alanından toplu olarak gidilecektir.
Park: Ücretsiz. Ayrıca motosikletleri dizebileceğimiz bir alan mevcuttur.
Motosiklet.net üyelerine tüm yiyecek ve içeceklerde %15 indirim.
özel bira fiyatı:5 Ytl
pizza çeşitleri,çorbalar, makarna, crepler, tavuk,et yemekleri, çorbalar,salatalar, fast food, tatlılar vs
ör: indirimsiz hali..... pizza 8-12ytl, makarna crepler 8-10ytl, tatlılar4-5ytl
Organizasyon liderleri SHEMOTO, ZUHTUPASA, SKULLHUNTER
Birkaç tane de foto koyalım.
Ayrıca alk katta şark köşeleri mevcuttur.
Pazar günü de fuarı ziyaret etmek isteyenlere fuar davetiyesi verilebilecektir.
Evet katılımcılar hadi bakalım eller havaya...kimler geliyor
[/LIST]
Reklamlar
-
-
Allah içinize sindirsin arkadaşlar..bu sefer kısmet değilmiş..MT İZMİR GRUBU ile selamlarımızı yolladık..ayrıca arkadaşlarımıza iyi bakın..fotoğraflarınızı bekliyorum..sevgi ve saygılarımla...
-
bu benim sizlerle ilk görüsmem tanismam olucak yeni birisinede yer varmi aranizda ?
-
frontier adlı üyeden alıntı
bu benim sizlerle ilk görüsmem tanismam olucak yeni birisinede yer varmi aranizda ?
Dostum fuarda stanta uğrayıp yaka kartı almayı unutma herkez takacak ve tanışmadığımız arkadaşlarla daha kolay iletişim kuracağız
Mevlana misali gel gel motorcu,bisikletci,artcı kim olursan ol ama rüzgar adamı ol...
-
Biz İzmirden otobüsle toplu gelicez yaklaşık 30 kişiyiz arkadaşlar anadolu yakasında beyler beyinde bir restorant ayarlamışlar rakı balık olayına gireceklermiş ankara gurubu da derki dönüşümüz için anadolu yakasında olmamız daha iyi olacak şimdi bu iş biraz karmaşaya döndü ....
Fuar alanında toplanalım bir orada net bir karara varırız sanırım ama her şekilde beraberiz yarın fuarda görüşmek üzere
-
Admin
Evet herkesi bekliyoruz fuardan sonra hep beraber olacagiiz
-
dostdark adlı üyeden alıntı
Dostum fuarda stanta uğrayıp yaka kartı almayı unutma herkez takacak ve tanışmadığımız arkadaşlarla daha kolay iletişim kuracağız
Mevlana misali gel gel motorcu,bisikletci,artcı kim olursan ol ama rüzgar adamı ol...
eywalla.... aslinda z.burnu shelldede olmaya calisicam ama biraz gec kalabilirim shelle yetisebilseydim arabayla gelicegimden arabama +4 alabilirdim motorsuz arkadaslardan ama yetismeye calisicam görüsmek üzere
-
Nerede Action orada Sadobey
Dolayısı ile Slwer ve Bawebaran'da
Bu Topik i okuyamayan şehir dışından yola çıkmış veya bilet almaya giden arkadaşlar olabilir. Onlar geliyorum diyemeyebilirler. Ama yarın oldugunda gelmek isteyebilirler.
Eskişehir'liler bilet almaya gişttler bu gece 2 de bineceklermiş.
Egekenn in dediğini hesaba katmak lazım. Nede olsan onlar misafir nasıl rahat edeceklerse ona göre planlama yapılabilir.
-
tüh yine görüşemiyeceğiz desenize aksilik oldu ben fuara pazar günü katılacagım artık pazar günü fuarda olan arkadaşlarla görüşürüz
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
Zühtü Paşanın Programı geçerlidir arkadaşlar az evel telefonla görüştüm arkadaşlarla net bir şey hala belli deyilmiş Buna göre fuar sonrası avrupa yakasında fuara yakın olan yer Tropical cafe geçerliliğini korumakta son dakika aksi bir gelişme olacağı taktirde fuar da nasılsa görüşeceğiz orada bir düzenleme yapılabilir şimdilik belirlenen yer ve zaman geçerlidir
saat 19:12 son durum şudur arkadaşlar
Anadolu yakasında beyler beyi civarında konuşulan ve rezervasyon yaptırılabilecek 2 yerle görüşülmüş anadolu yakasına gelebiliriz diyen arkadaşlar ve anadolu yakasında oturan arkadaşlarla bir arada olabiliriz avrupa yakasında yani fuara yakın olan yerde ki buluşma noktasını tercih edecek arkadaşlara da şöyle söyleye bilirim fuar çıkışı hep beraber tropical cafeye gideriz yaklaşık 1 saat kadar bizde eşlik ederiz ( bu sadece benim fikrimdir çoğunluk ne der bilemem ) daha sonra biz anadolu yakasına rezervasyon yapılan mekana doğru hareket eder orada akşam yemeğimizi yer sohbetimizi eder ve izmire geri döneriz....
Anadolu yakasındaki buluşma yeri nin adı adresi vs... bilgileri bu akşam tahminimce saat 22.00 civarı istanbuldan yusuf arkadaşımız sizlere sitede topick den duyuracak tüm MT üyelerinin dikkatine
-
Ankara'da 70cl bira 3.700. Sizin gibi alkolikleri Sakarya Caddesi'nde görmek isteriz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
benide ekleyin de nerde olcaz anlayamadım bu arada beylerbeyi mekanımdır
-
Super Moderator
arkadaşlar benim motorum yok daha arabamda yok beni artçı alacak biri olur mu acaba bizim arkilere de haber veriim de belki arabayla da geliriz
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
en son anadolu yakasında toplanırsanız haberrrr verinnnn
-
dostlar be dışardaki çadırda 6 kişinin ismini gördüm...
kimsecikler yoktu 18:00 çıkarken çadır çevresinde ve içeridede o kadar bakındım yaka kartım üzerimdeydi ama kimseyi göremedim...
neyse bi sonraki organizasyona....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler