Bahara bir Çorum-Amasya-Tokat-Siva-Erzincan ve Erzurum olur mu?
Reklamlar
-
aslında her motor nasıl kullanacağını bildiğin zaman uzun yol gider. ancak bir maşta 150 200 km gider mi? mesele burda,yanılmıyorsam sabit ve celal tek marşta 350 km yol gitti,eh toplu gezilerimiz de yeri geliyor 200 250 km non stop gidiyoruz.150 cc ve hava soğutmalı motorlarda bu bira zor bence. geziye gelirsek güzergâh yine karadeniz üzerinden artvine artvinden erzican ve niğde tarafına 10-15 gün şeklinde olucak.1 ay önceden buraya başlığı açıp katılmak isteyenler irtibata geçeriz.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Reklamlar
-
zenon adlı üyeden alıntı
bu foto çok güzel
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Benide Ekleyin Tanışmış Oluruz Hemde:
-
Gidecek arkadaşların yolu şimdiden açık olsun.
Dağ bayır deyince bir iş seyahati dönüşünde haritanın azizliğine uğrayıp asfalt yol diye yanlış hatırlamıyorsam Malatya/Arapgir'den girip Sivas/Divriği'den çıktığım zaman geldi aklıma. Hem de minibüsle öyle bir dağ yollarından geçmiştim ki yanlışlıkla da olsa ilk defa yaylaları, zirveleri bu kadar yakından görmüştüm. Ara sıra korkmadım değil zira kullandığım araç için yol çok kötü, çoğu bölümü toprak ve manevra yapacak kadar bile genişliği yoktu.
Endurolar için ise güzel bir gezi olacağından şüphem yok.
-
Amasya'da Borabay Gölünü unutmayın.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
-
17 Aralık 2012, 11:46
Bu yollar için Arka lastik tamamdır sıra onde önüde turing tarzı bir lastik aldık mı bu iş tamamdır :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Arkadaslar sonbahara denk getirinbu geziyi degecegini garanti edeyim . Erzincan son duraginiz olsun. Sizi dinlendirelim misafir edelim. Muthis birkac organizasyona katilin ve geri donun. Tarih belli program net degil. Netlik kazaninca duyurusunu yapacagiz. 30 agustos zafer baytami kutlamalari bir dunya sampiyonasi, motosiklet senligi, konserler, arazi araclari yarislari, kayak merkezinde gol kenarunda kamp ve bircok organizasyon ayni tarihte yapilacak. Yemek ve konaklama imkani saglanacak. Konsept tamamen ucretsiz ilkesi uzerine kurulu ve arkasinda belediye ve valilik olacak. Program netlesince zaten duyuracagiz. Simdiden on bilgi vernek istedim.
-
Kars'a gelirsen beklerim. Erzincan - Erzurum - Sarıkamış yaparsınız daha rahattır yolları. Karakurt virajlarında motor sürmenin keyfini alırsın. Doğal mesire alanlarını gezersin, Kars kalesine gidersin, Ani harabelerine gidersin,Erzurum da kaplıca keyfi yaparsın, Sarıkamış'ta Katherina köşküne gidersin AMA Haziran sonuna kadar gelirsen hepsini beraber yaparız
---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:09 ----------
Hatta Temmuz'un ilk haftası Karadeniz üzerinden dönücem İstanbul'a beraber gideriz Karadeniz'de kalacak yerim çok
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
-
Tayfur var aklimda oyle birseyler Kars, Sarıkamış, Doğubeyazıt, Van, Erzurum, Erzincan ama orala istanbulşdan ulaşmak başlı başına bela zaten 2 gün sadece oraya gelmek sürüyor :D 2 günde dönsen 4 zaten toplam 9 gün yıllık izinimiz oluyor her Sehre 1 gün ayırsan yine yetmiyor :(
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)