ataper adlı üyeden alıntı
dostum bu formda motor ayrımı yok....
kap motorunu gel....
ataper adlı üyeden alıntı
dostum bu formda motor ayrımı yok....
kap motorunu gel....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
yarın baya güzel bir gün olacağa benziyo sizlerle tanışmak güzel olucak
avrupa grubuna benide yazarmısınız
metemen
Evet arkadaşlar listeler print alındı ve yola cıkılıor. HAde bakalım..Doooru fuaraaaaa
Zuhtupasa,zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Ben bu haftakinde yokum hakkımı gecen hafta kullandım malesef..
Gecen haftaki davetiye teminin icin tekrar sagol .Size iyi ziyaretler diliyorum dostlar...
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
anderley dostum ben yola çıkıcam cennet mh.neresinde buluşcazzz...
redkid1980@hotmail.com
şu anda açık
alderney saat kaçta buluşcaz.. yoksa gelmicen mi haber yaz..
Arkadaslar;
Toplamda 28 motorla sağsalim fuara intikal edildi..Fotoları çeken arkadaşlar lütfen en kısa sürede koyarlarsa seviniriz.
Ankara ve izmir grupları kendi otobüsleri ile standa ve dolayısıyle fuara sağsalim geldiler...Herkes hala gezioooooor.
S&S
güzel bir gündü herkesi tam olarak göremedim belki ama olsun ilerde bir çaresini bulup akşam toplantısı filan yaparız
stand açılması çok süper olmuş sıcak bir ortamdı
ERASER WİLL COME BACK
arkadaslar cok gusel bı gundu.izmir ve ankara tayfasıyla tanısma fırsatımız oldu.hersey cok guseldı.hersey ıcın ozellıkle ızmır ve ankara tayfasına tesekkur ederız.eskısehırden cok selamlar.
viper_1 _Si_BeMoL_ kanunısultan umut_utu
28 motor dediğin benzincideki yoklama herhalde.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Tahminimce 32 falan olduk. Çünkü benzinciye yoklamadan sonra gelen birkaçarkadaş vardı. Birde giderken katılan oldu. Malum ben grubun artçısı olduğum için biliyorum.
Fakat fuara gerçekten güzel girdik
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
viper_1 ,bizde sizinle tanıştığımıza sevindik,keşke biraz daha zamanınız olsaydı,umarım yine görüşürüz
tühtüpaşam ben kapıdan katıldım... sağolsunlar bilet te verdiler.. keşke konvoyda olsaydım.....
avrupa yakası = gaz sesi ve Anadolu yakasından egemen ile tanıştım. diğerleriyle tanışamadım...yaka kartı olanların yanına solkulmaya çalıştım ama pek fazla sıcak değillerdi açıkçası... fakat tanıştığım kişiler zühtüpaşam senin sıcak kanlılığın hakkında baya bahsettiler... canları sağolsun.. fuar gerçekten süperdi...
ledo nun dediği gibi siz tam benzinciden çıkarken katıldım size anadolu yakasından kakışa yetişemedim zuhtupaşam zaten görmüş beni vapuru kaçırırken yarım saat sonraki vapurla sizi anca benzincide yakaladım
kartal23 ve gaz sesine de selamlar bu arada ben kameraya çektim vidyo isterseniz siteye ekleyebilirim
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
cgl125 dostum cd yapınca kargo yaparsan sevinirim...
adres için msn den görüşelim...
ok....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)