Eyvallah paşam... İnşallah her şey cok güzel olacak......
Eyvallah paşam... İnşallah her şey cok güzel olacak......
RUZGAR / OLCAY
kardeş inşallah motorun bulunur...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ben bir garip keloğlanım. ne arabam var ne motorum naıl gitcez zeytinburnundan CNR ye. Bi açıklık getirirseniz iyi olur. Yarın görüşmek üzere.
slm .arkadaşlar bende motor yok ama buluşmaya gelmek isitiorum artçı mı oluyım alcak biri var mı yada direk oraya mı geleyim eğer buluşmaya gelirsem zeytinburnu shele gelirim tabi artçı alacak olan varsa ....
paşam beni avrupa listesine yazmamışsın
arkadaşlar bende yamaha neos var size ayak bağı olmam dimi bende gelmek istiyorum eğer ayak bağı olmazsam benide eklerseniz sevinirim anadolu
Hocam bende 151rs var harbi çin malı ama daha yürü git demedilerNeQs adlı üyeden alıntı
bıktırmaya bezdirmeye çalışıyorum ama nafile kimseyi dışlamıyor bu dostlar
tamam o zaman geliyorum benide eklerseniz sevinirim sizlerle birlikte gitmek güzel olucak
paşa, beni anadolu listesinden silerek avrupa listesine eklemenizi rica etmek zorundayım. sabah işe gitmem gerekecek, dolayısıyla z.burnundan size katılabilirim.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
burada dışlama olmaaaazzz. anca beraber kanca beraber... isterse motor 1974 model olsun...
Bende gelebilirmiyim...
Motorum dandik (Ramzey 125cc) diye benimle dalga geçerlermi?
Lütfen beni dışlamayın, aranıza alın. Yarın bellimi olur baba bi tane alıveririz.
Bende geliyorum C.tesi 11:30 Harem. (izin alabilirsem)
Sevgiler..
Arkadaşlar yağrın görüşmek üzere.... Ben cıkıyorum.... İnşallah her şey cok güzel olur....
Pazar Gunu Ben Orda Olucam Elimde Davetiyeler Var ... Off Yaa Niyee Pazar Degil çalişiyoruz
Merhaba benide eklermisiniz avrupa grubuna!
bende otogardan gelicem.
iki buluşma yeride ters:(
herneyse kapıda görüşürüz ozaman
bende geliyom
f16 dostum bende kapıda büyük grubu bekliyeceğim...
inşallah karşılaşırız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)