anadolu yakası listesine
aleksis ve +1(artık Proteste Angel diyebiliriz )'ini ekleyiniz.
cumartesi iş yolları gözüküyor gibi, işe gidersem avrupa yakasından gruba katılacağım ya da direk CNR... :(
anadolu yakası listesine
aleksis ve +1(artık Proteste Angel diyebiliriz )'ini ekleyiniz.
cumartesi iş yolları gözüküyor gibi, işe gidersem avrupa yakasından gruba katılacağım ya da direk CNR... :(
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
sevgili arkadaşlarım,
Fuar buluşmamıza bu seferlik üzülerek katılamıyorum.Fakat MTizmir grubundan arkadaşlarımızı yanınıza uğurluyacağız.İzmirden hepinize tek tek selamlarımı ve sevgilerimi yolluyorum.İyi eğlenceler,keyifli saatler geçirmenizi diliyorum..
powerbyaydin'a yer var mı acaba ?cumartesi
ERASER WİLL COME BACK
arkadaşlar pazar gününe kadar düzelirsem bende geliyorum o kanuni nin çadırına mutlaka gidip bi kaç şey söylemem lazım
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
oda bişimi ben yumurtalıcamNicemaN adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
Sevgili Mustafa
Yorumun olmamış...........
Organizasyona son anda katıldım diye bişey yok bu organizasyon için başlığı açan ilk 8-10 kişiyi listeleyen bendim zaten ama Otobüs kiralayıp gidelim ben hallederim diye fikir sununca sevdiğimiz bir arkadaşımız olduğun için tamam mustafa ayarla organize et bu işi dedik ama organizasyonun dışına çıkmadık!!!
Fuar Bizim için nekadar önemliyse orada tanıyacağımız insanlar buluşmak görüşmek istediğimiz insanlar da o derece değerli ve önemli....
Listeyi izmirden istanbula kimler ve kaç kişi gelecek bilsinler diye kopyalayıp bu başlığa yapıştırdım öyle bir yazmışsınki sanki bi yerden bişey çalmış ta buraya koymuşum gibi olmuş..!!!
Fuara istanbul ve ankara dan gelecek arkadaşlarımızla buluşup topluca gitmek öyle organizasyona ters düşecek bir harekette değil üstelik !! Gayet mantıklı ve hoş olabilecek bir uygulama olabilir Listemizde MT üyeleri olduğu kadar Egerıders Üyeleri de var ama kimse birbirine yabancı deyil hepimiz birbirimizi tanıyoruz bu işi kişiselleştirmek yada guruplaştırmak gereksiz
Fuara toplu gitmek yada fuar gezildikten sonra oradaki dostlarla birlikte biryerlerde vakit geçirmek düşüncemiz dışında yapmak istediğiniz ( Egerıders olarak ) aktivite yada program varsa sonuna kadar saygı duyarız dönüş saatinde belirlenen noktada buluşulur ve izmire dönülür PROBLEM YOK
arkadaşlar ben de c.tesi fuarda olacagım umarım görüşürüz.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
aydınımız size emanet huuuuuu ona ii bakınpowerbyaydin adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
arkadaşlar selamün aleyküm herkeze hayırlı işler dilerim şimdi fuar hakkında bir sürü yazılar var anlasıldı ama fuara toplu halde 1 nisan da mı gıdılecek yani grup olarak?motosiklet.net fuar kapısında buluşma noktasının bir bölümü sanırım umarım orada gorusuruz selamlar saygılar sevgiler arkadaslar ..
İstanbul Avr. AnTonio Saygılar Sunarrr
Arkadaslar bende aranıza yenı katılım trıke var benıde lıstenıze yazın ama trıke lamı yoksa elektraylamı gelicegimi bilmiyorum trafık olursa trıke la gecemem siz ne dersınız
izmitten 4 kişi gelebiliriz.Buluşma yerine varabilmek iiçin Fatih Sultan Mehmet köprüsünü geçtikten sonra herhangi bir tarafa sapacak mıyız? Bi' yardım lütfen
==============================
bian izmir li olasım geldi.
Hayat, hâyâl..
dostlar inşallah hep beraber fuara giriş yaparız geç kalan olmaz...
RICH cevap
köprüyü geçince hastal taksim kemerburgaz çıkışından taksim - kasampaşa yönüne devam edin... o yol sizi E-5 çıkartacak ve yolu takip edince havaalanı nı sol tarafınızda görebilirsiniz... hadi görüşmek üzere dostlar..
zuhtupaşam
avrupa yakası : alderney ve beni de listeye akleyin... fakat biz sizlere kapıda katılsak olurmu....
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
arkadaşlar iyi eğlenceler dilerim.aöf sınavım olduğu için akşam üzeri fuarda olacağım...
dikkatli gazlayıınnnn
açık öğretim sınavlarıııı haftaiçi okul sınavlarııı.... offf.
gelmeyide çok istiyorum ama..
yokmu beni artçı alabilecek bi babayiğit..
cuma günü yada ct öğleden sonra.. pazar öğleden sonra da olur.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
kardeş havaalanını biliyoruz da bu zeytinburnu'ndaki buluşma yerini sormuştum ben.Kartal23 adlı üyeden alıntı
Buluşma yerimiz sirkeci ile bakırköy arasındaki buyuk sahil yolu üzerinde olup sirkeciden bakırköy istikametine dogru gidişte sağ tarafta bulunmaktadır.sahil yolu üzerinde topkapı yazan ışıkları bakırköye dogru gectikten 3-4 km. sonra dır.
S&S
bende gelmek istiyoruuuummm artçı olsam nası olur
...............
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)