yagoe ve osetya İst.anadolu
Evet yoğun istek üzerine liste güncellenmiştir..
ya abi beni gene 900cc düşürmüşsünzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
yaw kusura bakma fuardan dolayı hala kendime gelemedimde.. of ya ben orda yatcam bu gece caktırmadan gidip..CBR1000RR adlı üyeden alıntı
Paşam Z.Burnu Shell benide ekle ama orası banada küçükmüş gibi geldi. Umarım kimseyi rahatsız etmeyiz.
Birde Umarım Hafta sonu hava iyi olur. Zira bugün bir sitede yağmurlu olacağına dair rivayet vardı. Yanımızda arkadaş getirmemiz serbest dimi paşam... Bilet konusunda bir sıkıntı yaşarmıyız.
ok eklendin.. yanında cms shop varya oraya dooru yayılcaz. ayrıca izmir grubu 28 kişi zaten otobüsle geliolar..
ben cmts gelemem malesef.iş var güç var.pazar olsaydı neyse...
ben gelemiyorum sonuçta...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
ben merterde oturuyorum ve zeytinburnun'da sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyarım( bende varım )
Ankara Grubu (7 kişi, 2'si site üyesi değil) İstanbul'a erken saatlerde ineceği için doğrudan fuar alanına gelecek. Bilginize..
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yapsaydın ya o ikiliyi de üye...Prometheus adlı üyeden alıntı
2 dakkalık iş, e-mail kontrolü de yok daha ne...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
arkadaşlar açık öğretim sınavım var.İnşallah zeytinbununa yetişmeye çalışacam
benimde açıköğretim sınavım var 11,30 a harem'e yetişirim inşallah sınava Pendik te 09,00 da giricem
sınava girenlere başarılar bende fuar alanında buluşucam inşallah sizlerle ayıptır sölemesi biraz erken gidecem de
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
zuhtupaşa yaptığınız istanbul avrupa listesinde bulunan ilk 27 kişinin böyle bir buluşma yapılacağından ,fuara toplu olarak gidleceğinden bilgisi yok,kenan arkadaşım organizasyona son anda katılıp listeyi kopyalayıp yapıştırmış,ama önce bu katılan insanların fikrini almak gerekiyor,organize olmak isterken kalp kırmayı kimse istemez,benim için çoğunluğun fikri esastır,çoğunluk isterse o gün o saatte orada olunur,bunun için yarın bir toplantı yapmak istiyoruz,arkadaşlarımın fikrini aldıktan sonra kenanla da bunu paylaşıp son durumu bu topiğe yazarım,saygılar
walla gelmek isterdim ama taaaa alanyadayız olmuyor hayırlısı
Zühtü Paşam;
Motor yok malum arabayla gelicem. Uygunsa ben de Zeytinburn'unda olurum cmt. Olmadı fuar da görüşürüz...
ist avrupa
kardeşler benide yazın mümkünse 2 kişi yazın benim kuzende gelecek.Malesef bende ne motor var ne araba
shell lin oraya geliriz ama ordan sonrasını artık gelenlerden birinin arabasına mı sıkışacaz motorunun arkasına mı yumulacaz bi planınız vardır inşallah.
bende kendim için hyosung GT250R alma planlarındayım. makinayı bi görmek istyoorum önce.almayı planlayan başka kişilerin de olduğunu biliyorum. toplu pazarlık yaparsak bayağı indiririz herhalde. görüşmek üzere. Bu arada fotolar benden, ben fotoğrafçı sayılırım aslında bilgisayarcıyım ama fotorafçılığımda iyidir.
Hoşçakalın
İstanbul AVRUPA-
Asit.
Sercan
Yanlız benim şuan motorum yok bu yüzden zeytinburnu da ne yazık ki sizlere katılamayacağım.
Ne yapayım?Kapıyamı geleyim?Davetiye kesin ayarlanacak mı?Bir de davetiye bulamazsak kapıda beklemek gayet sıkıcı olacaktır benim için.
Lütfen haber verin bize ne yapacağız biz motosikletsizler.Planlayalım hep birlikte, saat kaçta kapıda olalım? Gelelimmi? gelmeyelimmi?
Paşam biliyorum yıne uyanamıcas gec kalıcas ama sen yınede yaz bızı bakarsın bı terslık olurda zamanında orda olurus
Slwer (anadolu)
Sadobey (anadlu)
m € c l ü q
izmir gurubu neden motorla gelmez yaww...havalar o dönemde güzel olacak diye biliyorum (kaynak dijitürk 545. kanal) feribot var yollar sakin...25-30 motor gitmek vardı fuara..neyse hoş geldiniz diyelim şimdiden..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)