İlk kez motorum vardı. İlk defa bir kortej ile sürecektim. Tereddütlerim çoktu. Katıldım. Sanırım motor üzerinde şimdiye kadar en keyif aldığım geziydi. 29 Ekimi unutmayan, ruhuyla yaşanan tüm motorcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız
İlk kez motorum vardı. İlk defa bir kortej ile sürecektim. Tereddütlerim çoktu. Katıldım. Sanırım motor üzerinde şimdiye kadar en keyif aldığım geziydi. 29 Ekimi unutmayan, ruhuyla yaşanan tüm motorcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız
Katilim cok oldu kac motosiklet vardi sayan varmidir?
Korkarak Yaşıyorsan Hayatı Seyredersin (Cambaz)
Show TV'de ana habere de çıktık, kim bu etkinliği akıl ettiyse allah razı olsun cumhuriyet böyle kutlanır.
Size biber gazı sıkmadılarmı
sizi bölücüler .. elinizde ki bayraktan utanın
Katılan herkeze büyük bir alkış..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. çok kalabalık ve güzel bir kortej oldu. bazı eksiklikler vardı ama yinede güzel geçti. resimleri yüklüyorum
ARKADAŞLAR HARİKA BİR BAYRAM OLDU HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. FAKAT ANKARADA OLANLAR BİR TÜRKİYE AYIBIDIR. HERGÜN DEMOKRASİ DİYE ÇENELERİ YORULAN POLİTİKACILARIMIZI GERÇEK DEMOKRASİYE ÇAĞIRIYORUM BU ÜLKENİN ADI TÜRKİYE BU ÜLKENİN BAYRAĞI TÜRKBAYRAĞI AY VE YILDIZDIR FAKAT HER ŞEYDE VERGİ ALIP PANZERLERE VE SİLAHA YATIRAN DEVLETİMİZ O PANZERLERİ TÜRKBAYRAĞI TUTANLARA DOĞRULTMAK NE KADAR DEMOKRASİ ANLAYİŞI İÇERİSİNDE İSE O VALİLERİ KUTLARIM.... YAZIKLAR OLSUN TÜRK BAYRAĞI TUTAN ELLERE PANZERLE SU TUTANLARA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BAŞKA YORUM YAPAMIORUM ZATEN TÜM DÜNYA TÜRKİYENİN NASIL BİR SİSTEMDE NEREDE OLDUĞUNU GÖRDÜ DEMOKRASİ AÇISINDAN.....
katılan her arkadaşa teşekkürler,ufak tefek hatalar mutlaka olmuştur sonuçta gönüllülük esası ile yapılan bir organizasyondu.karanbolde kızıltoprakta sarı bir choperin sinyalini kırdım buradaysa beni bulsun zararı karşılayayım.
ve rakkamı merak edenler dikkat ettiyseniz okmeydanı e-5 bağlantısında elimden geldiğince saydım yanlış saymadıysam tam 535 motosiklet vardı arabaları saymadım. + - 20 opsiyonludur.
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
Süper kareler. Elinize sağlık..
Önce emniyet, sonra hareket...
Arkadaşlar,
Show TV ana haberde dün akşam korteji yayınladılar. şu linkten görüntülere erişebilirsiniz:
http://tvarsivi.com/?y=15&z=2012-10-29%2019:00:00
açılan sayfada 19:20:00 dakikasına tıklamanız gerekiyor. Pembe gömlekli bir arkadaş var görüntüde. Şehitlik girişi konuşmasını yaparkende arkasından geçen siyah montlu, motorlu da ben oluyorum )
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------
Bu arada diğer başlık altına şöyle bir şey yazmıştım ama onu da bu tarafa aktarmakta fayda var galiba...
Arkadaşlar kalabalık, düzensiz gruplar, tehlikeli sürenler hakkında söylediklerinize katılıyorum. Ancak böylesi etkinliklerde bu gibi durumların olmasını da biraz normal karşılamak gerekiyor. Ben Dolmabahçe'den katıldım, kortejin hemen hemen en ortasındaydım. Ne bana çarpan oldu ne de ben kimseye dokunmadım. Kaldı ki etrafımda da böyle bir durum görmedim. Belki biraz yaş itibariyle daha temkinli veya sakin gitmiş olabilirim ama bence yaşanan herşey normaldi. Ayrıca şunları da unutmamak gerekir diye düşünüyorum; birincisi, ortam yasaklamalar vs nedeniyle oldukça gergindi. Motorlar yanyana gelip ciddi bir kütle oluşturunca ancak bu gerginlik dağıldı hatta yerini ekstra bir özgüvene bıraktı. İkincisi de sonuçta bu bir anma ve kutlama etkinliğiydi. Yani bu bir gezi sürüşü olmadığı için herkes kendi insiyatifleriyle sürüşünü yaptı. Doğal olarak insiyatiflerini suistimal edenlerde oldu. Yapacak bir şey yok. Bundan sonraki etkinlikler için ancak nelerin doğru nelerin yapılmaması gerektiği güzelce forumlarda, grup toplantılarında anlatılırsa geleceğe dönük daha iyi kortejler olur diye düşünüyorum. Ayrıca şunu unutmamak da gerekiyor; motosiklet özgür ruhların tercihidir. Bu özgürlük hissini tam olarak idrak edememiş kişiler motosikleti bir gösteriş, rekabet aracı haline getirirler ki bu tip etkinliklerde garip hareketler sergileyenler de bunlardır.
Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı bir kere daha kutluyor ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum...
Kutlamalara katılan tüm motosiklet tutkunlarını kutlarım. Motosikletiniz herzaman düz bassın.
Hepinizi kutluyorum harikasınız.
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Her sene olduğu gibi, yine korteje Suadiye' den katıldık. Dolmabahçeye vardığımızda bizi bekleyen bir ekip yoktu, yolda giderken özellikle bağdat caddesi üzerinde bağlantı yolları kesilmemişti.. Konvoy arasına dalan araçlar özellikle caddebostan tarafından sorun yarattılar. Geçiş çok kalabalık olduğu için yollar kesilmemiş, tek şeritten akış sağlanmış diye düşündüm.
Kızıltoprak' tan köprü yoluna bağlandığımızda, kısa süreli bir duruş yaşadık, ortalarda olduğum için sebebini bilemiyorum. Köprüye girene kadar orta şerit seçildi ama bu bağlantı yollarına girmek isteyen sol şeritteki arabalar için sorun yarattı. ama dediğim gibi, sanırım yol kesilmesi yasaklandı bu sene..
Bu yukarıda yazdıklarım eleştiri değildir, sadece sürüş esnasında dikkatimi çekenlerdir. Ben özellikle Anadolu yakası ekibinin Dolmabahçe ekibiyle birleştiği tüyler ürpertici anı yaşamayı çok isterdim...
Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler.
Özelsiniz gerçekten !
yol kesilmesi yasaklanmadı,fakat biz motorsiklet korteji olarak her senekinden 3 kat daha kalabalıktık,yol kesmeleri çok uzun süreli yapamadık çünki kutlamalar yol kesmeden dolayı tepkiye dönüşmeye başlamıştı,hatta bu yüzden göztepe ışıklarda kısa çaplı bir tartışma bile yaşandı,bunun önüne geçmek için sağ şeritten mümkün olduğunca diğer araçları sıkıntıya sokmadan yol almaya çalıştık,zaman zaman sizde farketmişsinizdir trafik polisleri bizden önce yolu kesmişlerdi zaten,ama gerçekten çok hoştu kortejin ilk suadiye çıkışındaki ışıkları kesenlerdenim,herkes geçtikten sonra en başa tekrar dönmem kızıl toprak stattan sonra oldu ordaki beklemede göztepedeki tartışma sonucu arkada kalanları beklemek içindi.
yani her sene her kortejde yaptığımız gibi tüm motorlar geçene kadar yolları tutmuş olabilseydik,inanın güzel tepkiler alamayacaktık.trafikte beklemek insanı sıkıyor o yüzden motorcuyuz birazda değilmi
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)