yarın akşam için bagdat caddesinde yine bi kortej olucakmı ?
yarın akşam için bagdat caddesinde yine bi kortej olucakmı ?
Göreyim sizleri...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
buara ismini yazdırmayan fakat orda olacak çok kişi olacaktır...
selam ederim oradaki dostlarıma arkadaşlarıma...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Gebzeden geleceğim peşime takılacak yada peşine takacak yok mu.
Saat 12:30 da Bostancı dan Garaj'dan bir kaç arkadaş yola çıkacağız. Yakın olan varsa gelsin beraber sürelim .
Yer : Bostancı Sanayi Sitesi Arkası.
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...=UTF8&t=h&z=19
Gökhan YAŞDAL
bende kozyatağındayım benide götürecek biri olsa bende gelirim motorum şuan yanımda değil artık seneye
Beyler oteli bostancı gösteri merkezinin ordan itibaren tarif edebilecek varmı?
oradayım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
elit motogaraj
Bu arada üzerimde baya bi bayrak çantada getircem isteyen arkadaşlar beni bulsun plakam 34 rot 49 beyaz honda cbr 250r
ben seni buluyim o zaman kardeşim.. kırmızı ybr 250 ile geliyorum aklında bulunsun.. bu arada taksimden sizlere katılıcam.. buluşma noktası tam olarak nerede.. ??
elit motogaraj
beyler gelemeyen arkadaşlar içinde bayrak sallayın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
aksam olacak korteje kımler katılcak ve nereden nereye olcak bılgı verırmısınız oglen olan kortejden sonra bırsey yapılcakmı mesela
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Ben gelemiycem maalesef arkadaşlar bugün mesaide masamın başındayım...Gönlüm Sizinle...Güzel bir kutlama yapın arkadaşlar....
zekaiyuce
resmi tatil miş bayrammış kime ne :( avmler hep çalışıyor hep çalışıyor. ben size kocamı gönderdim o artık iki kişilik katılacak korteje. inşallah seneye acısını çıkartırız.
http://www.focushaber.com/fotogaleri...urduler-g-7852
Haber olmuşuz galiba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)