Ben de geleceğim İnşallah.
Ben de geleceğim İnşallah.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
5.TTdnmz
allah in izni ile gelecegim inşallah
güncel... kesinlikle geliyorum
1. Raphae1
2. Alper_Tim
3. Reşit ve çetesi..
4. ccman
5. LP76
güncel.......
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
İSTANBUL VE ANKARADA YİNE BAYRAK YASAĞI GELDİ. TAKSİMDE BOY BOY PKK BAYRAĞI AÇAN TERÖRİSTLERE DEMOKRASI PALAVRASIYLA İMTİYAZ TANIYANLAR 29 EKİMDE TÜRK BAYRAĞINA VE YÜRÜYÜŞLERİNE YASAK GETİRİYORLAR, KENDİ ÜLKEMİZDE TUTSAK EDİLİYORUZ. KENDİ ÜLKEMİZDE BAYRAK YASAĞIYLA KARŞILAŞIYORUZ.. YAZIKLAR OLSUN BU YASAKLARI KOYANLAR KENDİLERİNE TÜRK DİYORLAR İSE BAYRAK TAŞIYANLAR KİM O ZAMAN.....
http://gundem.milliyet.com.tr/29-eki...39/default.htm
HABERİN LİNKİ EKLİDİR.
Ankara'da olacağım için büyük ihtimalle gelemeyeceğim. Erken gelirsem mutlaka oradayım.
5 kişi geleceğini söylemiş. Koca siteden bu kadar mı adam çıktı yani?
Ağır metal insanı...
Cumhuriyetin kuruluş kutlamaları yasak diye biliyorum ben, bir aydınlatma olsa iyi olur.
Arkadaşlar koca siteden bu kadar mı katılım var tam katılım olsun bu ülkenin sonu nereye gidicek bu şekilde..
ben de orada olacağım...
13 Kasım 1918 de İstanbulu işgal eden güçler 94 yıl sonra amaçlarına ulaşmış görünüyor.
Emperyalizm ve onun yerli işbirlikçilerinin gayretleri, kararlı tutumları sonucu bu noktada tüm fabrikalarımız el değiştirmiş, kaynaklar ve sermaye global güçlerin eline geçmiş, halkımızın tüm örgütlenme ve sendikalaşma hakları gasp edilmiştir.
EMEKLİ İŞÇİ MEMUR KÖYLÜ ESNAF VE ÖĞRENCİLERE ÜÇÜN BİRİ KALMIŞ DURUMDADIR. BÜYÜME DİYE ANLATILAN İSE SAHTE V-PİLİS HAPLARINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR.
Bu gerçekleri görmeyip işgal kuvvetleri tarafında yer alanları ALLAHA HAVALE EDİYORUM.
Soru 1: Sevgili arkadaşlar bu sürüşün hukuki sonuçlarından kim sorumludur.
Soru 2. Neredeyse tüm ülkede yasaklanan bu vb kutlamaları gerçekleştirmek için kitlelerinize ne kadar güveniyorsunuz.
Öneriler: Kaska ilaveten deniz gözlüğü de kullanın, bir poşet içerisinde çok ıslak bir bez parçası bulundurunuz (gaza karşı ve yara temizliği için), kesinlikle hayati organlarınızı koruyan giysilerinizi eksik etmeyiniz. cildinizin açık kısımlarını cantları parlattığınız vazelinle izole ediniz (gazın cilde değince yarattığı tahriş ve yanmaya karşı) Üzerinizde alehinize suç unsuru olabilecek hiç bir materyal bulundurmayınız.
Disipilini bozmayınız dolmuşa gelmeyiniz. ( böyle durumlarda küfür ederler, alttan gizlice tekme atıp sonra direndi diye gözaltına alırlar)
Ve hatta mümkünse gözünüzün üstündeki kaşları ağda ile aldırınız yoksa birileri fena halde tahrik olabilir.
Ehtiyar 78 li
Konuyu bir ben iki konuk okumakta büyük ağabey olduklarına eminim, ne halt ediyor bunlar diye aporttalar.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
istanbulda ki kutlamalarda herhangi bir sıkıntı söz konusu değildir
ancak sitemizde katılım oranının ve foruma bu ilgisizlik bu sene beni hayrete düşürdü
cumhuriyetimize ve şehitlerimize kimlerin sahip çıktığını o gün göreceğiz
çalışmak zorunda olan arkadaşlarımızı ayrı tutuyorum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Yurt dışında olduğumdan katılamıyorum ancak umuyorum katılım çok güçlü olacaktır.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
denizlide yim katılamayacağım... ama istanbulda olsaydım katılırdım ve bu güne kadar da katıldım.. gösterin kendinizi..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
GÖRÜNTÜDE CUMHURİYETÇİ DEĞİL ÖZÜNDE SÖZÜNDE CUMHURİYETÇİ VE LAİK VATANDAŞIM, DİNİMİ KİTABIMI KİMSENİN SİYASİ ÇIKARLARINA ALET ETMEM DİYEN HERKESİ ORADA GÖRMEK İSTERİZ......
CUMHURİYET BARAMI GİBİ ÜLKEMİZİN ONUR VERİCİ BAYRAMLARINDA İŞÇİLERİNİ ÇALIŞTIRAN İŞ VERENLEREDE BİR KERE DAHA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BU ÜLKE KOLAY KAZANILMADI BU BAYRAK DİREKLERİMİZE KOLAY TAKILMADI, KANIMIZIN BİR PARÇASIDIR BU BAYRAK, UNUTMASIN O İŞ VERENLER BU GÜN HUKUKSAL OLARAK DÜNYA ÜLKELERİNDE SÖZ HAKLARI VARSA BUNU GEÇMİŞİMİZDE BU BAYRAK İÇİN KANINI DÖKEN TÜRK ORDUSUNA BORÇLULARDIR BU BORÇ NAMUS ŞEREF BORCUDUR. BU GÜN ÜLKEMİZDE ANAMIZ BACIMIZ RAHAT BİR ŞEKİLDE HAYATLARINI YAŞAYABİLİYORLARSA NAMUSLARIYLA YUVA SAHİBİ OLABİLİYORLARSA BUNU HİÇTEN VAR EDEN MUSTAFA KEMAL VE ONUN SİLAH ARKADAŞLARINA TÜRK ORDUSUNA BORÇLUYUZ EĞER ONLARDA GÜNÜMÜZ İNSANLARI GİBİ AMANNN BEN İŞİME BAKARIM, İŞİM OLMAZ BU MESELELERLE DESELERDİ BU GÜN YA YUNAN TOHUMU YA FRANSİZ YADA İTALYAN TOHUMU OLURDUK, UMARIM BİRŞEYLER ANLAMIŞSIZNIDIR. ATATÜRK ÖYLE ONE MİNUTE DİYEK BAĞIMSIZLIĞIMIZI KAZANMADI "YA İSTİKLÂL YA ÖLÜM" DEMİŞTİR..... BU SEBEPTEN GEÇMİŞTE CANINI VERMİŞ ŞEHİTLERİMİZE YILDA BİR KEZ OLSUN GÖREVİMİZİ YAPALIM DERİM. (NOT : HİÇBİR SİYASİ SEBEPTEN YAZILMAMIŞTIR BU YAZI, KESİNLİKLE VATAN SEVGİMDEN, KİMSEDEN KORKAMDAN VE KİMSENİN DİREKTİFİ OLMADAN İÇİMDEN GELDİĞİNCE YAZDIM, SAĞCISI SOLCUSU, KÜRDÜ TÜRKÜ ÇERKEZİ LAZI HERKES BU BAYRAK ALTINDA ÖZGÜRCE YAŞAYABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BAZI SİYASETÇİLER BU BİRLİĞİ NE KADAR BOZMAK İSTESEDE UNUTMAYIN BU BAYRAK HEPİMİZİN)
Buraya yazmaya gerek görmeyen bir çok arkadaşım gelecekler. Biz GARAJ grubu olarak orda bulunacağız.
Gökhan YAŞDAL
Ağzına yüreğine sağlık. Artık öyle duruma geldi ki şu ülke o günlerde canları pahasına savaşan köle olmak istemeyen ejdatlarimiz, Şimdi şu şirketlerde şu firmalarda yabancı ortaklığı yada tamamen sahibi bulundukları işyerlerinde ÇAĞDAŞ KÖLE olacağımızı tahmin bile etmemişlerdir.
Orada olacağız inşallah.
Hondaaaaaaaa
1. Raphae1
2. Alper_Tim
3. Reşit ve çetesi..
4. ccman
5. LP76
6.TTdnmz
1-Alper_Tim
2-scooboy
3-siyahatmaca
4-motojektif
5-ozrace
6-motoseyyah
7-otopsici
8-chaosbaris
9-GKN
10-Burak_34
11-garfield1907
12-mgu
13-puser
14-myhammer
15-VİNCENT
16-ortadoğulu
17-Nicat
18-flashhock
19-sbr
20-raphae1
21-lacivert
22-dreamkiller
23-cbr1100xx
24-sakinşeytan
25-reşit
26-tanselyazici
27-NstljApache
28-ccman
29-YUCETAYFUN
30-madlive
31-TTdnmz
32-hakanka8
33-LP76
34-yasdal
35-atilla_hakan
36-ozzy73
listeyi eksik yazıyosunuz,,sonrada hepimiz bukadarmıyız diyorsunuz... topiğin başından beri gelicem diyenleri yazdım haa bu arada ben yasak filan tanımam..benim motorun her yeri türk bayrağı ile dopdolu olacak ogün, her sene olduğu gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)