Evet arkadaşlar hadi bakalım herkes el atarsa 3-5 bu işinde altından kalkarız ...Bu güne kadar çok kalktık bu gibi durumların altından ...sevgili dostlarım
Bundan iki ay kadar önce bir gezi yapmıştık karataş a.Dönüşte bir arkadaşımız talihsiz bir kaza geçirdi ve sag ayak bileginde çok parçalı kırıkla attlattı.biz bunun çok önemli olmadığını düzelecegini düşünürken arkadaşımızın dururmu hiç umduğumuz gibi iyiye gitmedi.Ve doku kendini yenilemedi ve sürekli ölen dokuları almaya başladılar ve sonunda tendonlara kadar indi.Yara birtürlü iyileşmek bilmedi.sonunda ayagının kırık olan bölümündeki kemikler çıkarıldı ve şuan itibariyle 8 cm kadar kemik yok.Kemik bir yana yara iyileşmiyor ve her geçen gün kötüye gidiyor.sanunda geçen hafta bacagından deri alıp beklettiler o alalınan derinin bir süre kendini toparlaması gibi bir durum söz konusuymuş.neyse bu hafata o deri nekledildi ve vücut deriyi kabul etmiş.ve sanırım iyileşme yolunda gidiyor.deri iyileştikten sonra ayak tekrar açılıp eksik olan kısma protez takılacak sanırım.ama tüm bu olumsuzlukların yanıda daha da kötü olan şu.
Bu arkadaşımız henüz30 lu yaşlarda ve iki tane çocuğu var allah esirgesin,ve eşi hamile doğum yapmak üzere ve dahada kötüsü arkadaşımız bir firmanın saygın ve çok da iyi bir markanın bölge md. iken malesef iştende çıkarıldı..
Maddi destek olabiliriz...Başka fikirlerede açığız maddi destek için hesap no
Arkadaşlar net bankacılığı ve telefon bankacılığı kullanırsanız işlem ücreti bazı bankalarda hiç alınmıyor bazılarında cüzi bir miktar alınıyor. Eğer ben her ikisinide kullanmıyorum diyosanız (bence kullanın büyük kolaylık) çevrenizde muhakkak kullanan birileri vardır ondan yardım alabilirsiniz siz parayı ona verirseniz o hesabından yollar . yoksa gişede dehşet masraf alıyolar.
Adanada olan arkadaşlar kılıçbalığı nickli üyemiz ile temasa geçebilirler....