Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

MT ailesi bir arkadaşımızın desteğe ihtiyacı var...

REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    miktar ne kadar acaba
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Bunuda başarırız Allah ın izniyle, Allah acil şifalar versin
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Allah acil şifalar versin.. Elimizden gerekeni yapacağız tabi ki.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    bi "akbank" hesap numarasi alabilirmiyim.
    eft yapmaya calısınca olmadı zira bilgiler yetersiz gibi(malum adres madres garip gurup seyler var)
    akbank olursa daha iyi olur eger yoksa;
    tam isim,adres,tel vs .....
    tekrar geçmiş olsun.
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Kardeşimize büyük geçmişolsun
    ufak büyük hepberaber destek vereceğiz
    en önemlisi yanlız olmadığını bilmesi

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Geçmiş olsun.
    Eğer gerçekten 18000 üyemiz varsa ve bunların 5000 tanesi aktif ise ve 5000 tanesi 5 lira gönderse 25000YTL yapar daha ne diyim.
    Hep beraber destek olalım.
    Birlikten kuvvet doğar.
    DBTYSG

kabil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Arkadaşlar 3 5 demeyelim destek destektir.Haydi motosiklet.net ailesi
    Four wheels good , two wheels better...

Alıntı MoToR adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar,bu olay hepimizin başına gelebilir,ama gönül istwrli kimsenin başına vermesin ben aşağı yukarı hergün 4 yqada beş bira içiyorum ha bir gün içmem bir günde yemem bu beni öldürmez ama karşımdaki insana fayda sağlar,kimse ben ne yapabilirimki diye düşünmesin en basitinden1 paket sigara içmeyin ya ne olur.Bu herkesin başına gelebilir biz böylemi motorizeyiz böylemi aileyiz gösterelim de TÜRKİYE' nin motorcular hakkındaki düşünceleri değişsin,TÜRKİYE'de HATTA DÜNYADA MOTOSİKLET NET AİLESİNİN ne kadar büyük olduğunu görsünler
    MoTor
    Yazdıklarına tamamen katılıyorum abi.Ayrıca 5000 kişi 1 YTL gönderse 5000 Ytl yapar bu da az bir rakam sayılmaz.Toplam rakam ne olursa olsun destek olmak lazım motosikletci dostumuza.

Geçmiş olsun

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili BBRR,arkadaşımızın başına gelen bu elim kaza ve sonrasında yaşananlar tam bir trajedi..çok üzüldüm.acil şifalar diliyorum.Hemen yardıma hazırız.sanırım İzmir MT grubu bu konu hakkında acil bir toplantı yapacak.seninle modumuz kenan vasıtasıyla irtibata geçeriz..sevgi ve saygının esirgenmediği günler dilerim..

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Valla şu an çok dardayım ama elimden geleni yapacağım
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    5 TL. - 10 TL. ne olursa gönderelim arkadaşlar... Damlaya damlaya göl olur...
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    hadi arkadaşlar adanalılar güneyliler istanbullular.
    Su için elimizden geleni yaptık. Abimiz için de yapalım.

Maliye falan hikaye böyle bi olay için ceza kesilecekse bileti bana kessinler. Görmediğin bir insana yardım ediyorsun. Bunun kadar güzel bir olay var mı?? onun için işi gücü bırakıp bazı şeylerden feragat ediyorsun.

Hep böyle beraber olalım ama Allah bu duruma hiçbirimizi düşürmesin. Yusuf abi teşekkürler.
    live to ride, ride to live

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    abicim ben bu hesaba yolluorum patronumun hesabından
    elimden geldiği kadarıyla

H. Barış ŞUŞUT
    Yapı Kredi Bankası
    MUĞLA / Marmaris şubesi (227)
    191 897
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    SUZİKİ İNTURUDUR 1400
    arkadaşımıza geçmiş olsun diyor bütn motosikletçi arkadaşlarıma allah kaza bela vermesin diyorum karıca kararınca arkandayız arkadaşım

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Hesap bilgilerini tekrar veriyorum.

Adanada olan arkadaşlar kılıçbalığı nickli üyemiz ile temasa geçebilirler....

Motosiklet tutkunlarının ne kadar birbirine bağlı yardım sever olduğunu herkese gösterilim.

Desteklerinizi Bekliyoruz.

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Selam sevgili dostlar

BU başlıkta adı geçen arkadaşımız KUZEY Adanada yaşıyor daha öncede belirtmiştim.arkadaşımızın şuanki durumu iyiye doğru gidyor bu sevindirici haber hepimiz için sanırım.

fuar dönüşü adana ya döndüğümde ve hepimizin ÖTV şok u yaşadıktan sonra yani aklıma başka bir fikir geldi ve harekete geçtim.fikrim nekadar tutar tutmaz bilemiyordum ama şansımı denemek istedim.

Hürriyet gazetesi köşe yazar ı sn Sinan TANYILDIZ a bir yazı yazıp mail attım
    Attığım mail i aynen ekliyorum buraya
    Sinan bey selamlar
    Yazacagım konunun sizi nekadar ilgilendireceğini bilemiyorum ama ilk aklıma gelen siz oldunuz .bu konuyla ilgilenirseniz çok sevinicem ama olmazsada yinede teşekkürler.
    ben yusuf pehlivan daha önce pehlivan reklam ın ortaklarından dım ama şuan farklı bir işle uğraşıyorum.
    www.yusufpehlivan.com Adanamızdan tüm türkiye ve bazı yurt dışı ülkelere de olmak üzere gillette in işlerini yapıyorum ve bu konuda ülkeme hizmet ettiğimi düşünüp kendimle gurur duyuyorum.kendimi tanıtmak istedim birazcık
    Asıl konumuz şu aslında
    Bizler motorsiklet sevdalısı insanlarız.S.demirel bulvarı üzerinde Çukurova motor sporları kulübü müz var.Hemen hemen her hafta sonu orda toplanıp şehir dışı gezilerimiz var.
    Bundan 2 ay kaadar önce yine böyle bir gezi dönüşü bir arkadaşımız kendini bilmez bir sürücü tarafından sıkıştırıldı ve kaza yaptı.ve sag ayak bileginde çok parçalı kırıkla sonuçlandı.Ardından bu dostumuzun ayagı iyileşmek yerine doku kaybı oluşmaya başladı ve her geçen gün kötüye gitti .Sonunda bilekteki kemikler alındı 8 cm kemik yok oldu bilekten.Nerdese kesilecek duruma geldi ama dr kalcadan parca alıp yarayı kapattılar ve şuan allaha şükürler olsun ki yara iyileşmeye başladı .yaranın iyileşmesinden sonra bilek tekrar açılıp sanırım protezle bilek tekrar eski haline döndürülecek.
    BU arkadaşımız 30 yaşında 2 çocuğu var ve 3.ncü süde yolda.ve bu dostumuz xxxx firmanın bölge md iken iştende çıkarıldı :(
    Bizler dostları olarak ÇMSK ve motosiklet.net üyesi olarak (yaklaşık 18.000 üyesi olan)kendi aramızda yardım toplayıp bu dostumuza birşeyler yapmak istiyoruz.
    Şimdi sizden istediğim yardım
    Şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatan motorsikletleri desteklemek yerine Hükümetin bizleri yok etmeye çalıştığı (ÖTV) deki anormal artışlarla şu günlerde biz motorcuların birbirine baglılığı,destegi ve şahir trafiğine katkılarımız konusunda sesimizi duyurmanızı istiyorum.eger bu konuylşa ilgilenirseniz çok mutlu olacagız 18.000 üye adına
    Yusuf pehlivan
    Ahşap sanatları 0 322 232 50 10
    0532 234 77 44
    beni dikkatae alıp yazımdan dolayı ilginize teşekkürler
    iyi çalışmalar dileğiyle.Eger konuyla ilgilenirseniz sizi ziyaret edip ikram edeceginiz kahveyi içerken daha detaylı konuşmak isterim

Yolladığım yazı buydu.Ertesi gün bana cevap geldi ve Sinan bey daha dogrusu sinan abimm ilgilenmişti ve beni kahve içmeye davet etti. İnanın o an okadar mutlu oldum ki anlatamam.Hemen tlf a sarılıp mod arkadaşlarımı aradım durumu bildirdim onlarında çok hoşuna gitti.ve tekrardan kolları daha ciddi sıvamaya başladık

Sevgili dostlar
    Hadi kendimizi biraz daha zorlayalım ve motorcu dostluğu nasıl olurmuş tüm TÜRKİYE ye gösterelim.Bu hepimiz içindir

herkesi çok seviyorum hoşçakalın

Son aldığım haberide aktarmak istiyorum .
    Arkadaşımızı işten çıkarmamışlar ama sanırım ücretsiz izin e ayırmışlar.bu bence güzel haber ama bu dostum sanırım üzun bir süre daha ayaga kalkamıcak
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    BBRR kardeş, arada bir toplanan meblağ ile ilgili bilgi verirsen, hem konu gündemde kalır, hem de site sakinleri biraz aşka gelir diye düşünüyorum.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Hassas Bir konu ve kesinlikle göz ardı etmememiz gerekli Mademki bu tutkuyu yaşıyoruz ve paylaşıyoruz bu tip olaylarda bir bütün olmamız gerekli bu arkadaşımızın sonuna kadar arkasında olmalıyız kim bilebilir yarın aynı şey başımıza gelmeyecek..... !!

Bu konuyu MT[İzmir] Grubu olarak konuştuk cuma akşamı toplantımızda aramızda toplayabildiğimizi az çok demeden toplayacağız ve pazartesi günü verilen hesap nosuna aktaracağız herkesin duyarlı davranacağına eminim

Saygılar..............

davulcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    Arkadaşımıza buyuk gecmiş olsun . Mersin.

Motosikleti
    Liberty 200
    Arkadaşımıza çok geçmiş olsun.

Maliyeci değilim ama kimi bilgileri paylaşmayı istedim.

1- Sigortalı olarak çalışan bir kişi rapor gerektiren bir rahatsızlığa sahip olduğunda işveren bu kişiyi işten çıkarma hakkına sahip değildir.
    2- Zaten 2 günü aşan raporlarda işverenin çalışan için ödediği bir bedel de olmayacak, ödemeleri sigorta üstlenecektir. Bu anlamda ücretsiz izin gibi bir kavram olamayacağı gibi, maaşsız kalmak da sözkonusu olmayacaktır.
    3- Tedavi giderleri sigorta tarafından karşılanacaktır.
    4- Kazaya neden olan araç bulunduysa trafik sigortasından, değilse garanti sigorta fonundan hem sigortanın ödemesini aşan tedavi giderleri (örneğin özel hastane fark bedeli) hem de maluliyet sözkonusu olduğu için tazminat alma hakkı doğacaktır.
    5- Kişi çalışamaz duruma geldiyse işveren kıdem ve sair tazminatlarını ödeyecek ve kişi malulen emekliliğe hak kazanacaktır.

Daha detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar varsa bu arkadaşımıza ve belki bundan sonra yakınlarında böyle bir olayla karşılaşacak arkadaşlara yardımcı olacaktır.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler