[center:ee9f0590a5] 2 Ekim Cumartesi Anadolu Yakası Bulusma Fotografları için Tıklayın
Fotograflar icin Safrane'a tesekkurler[/center:ee9f0590a5]
[center:ee9f0590a5] 2 Ekim Cumartesi Anadolu Yakası Bulusma Fotografları için Tıklayın
Fotograflar icin Safrane'a tesekkurler[/center:ee9f0590a5]
FOTOLAR ÇOK HOŞ GERÇEKTEN.KISMET OLMAYAN ŞU DRAG RESİMLERİNİ Bİ TÜRLÜ SİTEYE KOYAMADIM AMA UMARIM BUNUNLA İLGİLİ FOTOLARI EN KISA SÜREDE BENDE YOLLARIM.
TŞKLER :
2 ekim ne zaman buluştunuz yaaa 8-[
Mükemmel bir soru!!invent adlı üyeden alıntı
noluyo yaff
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
ohoo uyuyomusunuzz... cok guzeldi herzmanki gibi..hatta herkes ayrı ayrı tehlikeler yasadı o gece trafikte.. Taa kalktık modaya gittik sadece 2 kisi dondurma yedi ben onu anlayamadım..
No FeaR NeveR
neden haberimiz yok
VATANIMI SEVİYORUM
vayyy bensiz haaa. motorsuz adam gereksiz adam haaa. kız peril adam bi arar dimi
racing racing ve racing.............
ahh ah içim yanıyo içim istanbullardayken bi gidemedim buluşmalara şimdi antalyada dışkapının dış mandalı gibi hissediyom kendimi
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
race;
valla burda yazıyo diye düşünmedim,ama anadolu yakası olunca senin gelmen zor oluyo(öle demiştin ya).:Gene de sen bilirsin tabi haber ederiz ayıp ettin..
ay ay ay eksik olma
racing racing ve racing.............
peril bu resımlerde sen varmısın
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Seklimiz Vardir
Cunku Biz Ankara liyiz
Fazla Soze Gerek Yok
selam hayellerim beni zorluyo ama şimdilik bakmakla yetiniyorum kendine ve ooo kıza iyi bak onu benim için öp ksozdan
motor bir tutku bir zevk bir heyecan bir ”zveri btnylebir tutku
motosiklet.net üyeleri Antalyada da var kimse kendini yalnız hissetmesintoblerone adlı üyeden alıntı
ERASER WİLL COME BACK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)