Düş peşindeysen düş peşime!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tek tabanca diye bi şey duymadınmı sen Fatihçim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
aga duydum ama gelmek isteyen veya o zaman dilinminde benden başka plan yapan varsa birlikte gideriz diye düşündüm
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Gelen olmazsada üzülme yalnızlık eyidir adama kafasını dinleme fırsatını verir
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
yok aga neden üzüleyim ki sonun da ölüm yok ya
-
Yaz aylarının ortaları olsa 10 gün olmasa da izmirden muğla arası katılırdım ama malesef size geyifli geziler.
-
-
POMPEİİ dostum tşk ederim..
AHMET aga sen de hiç alkol almıyorsun allahtan daha ne istiyon işte biraz kafa dağıtırdık içelim güzelleşelim
sabahlar olmasın
-
edremit körfezine ugrarsan haber ver fatih geleyim yanına
-
17sinde okulum açılıyor malesef katılamıyorum o yüzden. Aydın Merkeze yolun düşerse ağırlamak isterim ama
-
Buğra Çelik adlı üyeden alıntı
17sinde okulum açılıyor malesef katılamıyorum o yüzden. Aydın Merkeze yolun düşerse ağırlamak isterim ama
buğra ince teklifin için tşk zaten aklımda birkaç yer var
izmir foça karaburun
aydın didim
muğla bodrum marmaris fethiye sen özelden numaranı yollarsan gelirsem haber veririm tanışmış oluruz hem
TUSUBASA sende özelden numaranı yolla oralardan geçebilirim büyük ihtimal
-
Düş peşindeysen düş peşime!
sanırım b sözü bir yerden hatırlıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ah be yavru, keşke iznim falan olsaydı. Atlar gelirdim valla. tam da aklımın bir köşesinde olan turlardan biri; Ege turu... Beni de götür... az yakarım çok kaçarım bak Fatih
-
Ben gezdim oraları ağustosta maalesef. İzin ve paralar da suyunu çekti, yoksa gelebilirdim yine de. Daha önceden söyleseydin izni ertelerdim belki. Kısmet değilmiş. Naçizane tavsiyelerim: Saklıkent'i görmeden gelme, ölüdenize git kendini turistmiş gibi hisset (ingiltere toprağı gibi orası) datçanın ucuna kadar git, oradaki antik kenti gör, bodrumdan, yani istanbulun güneye indirilmiş versiyonundan uzak dur. Gece hayatına dalarım diyorsan bir nebze. Zeus mağarası varmış orayı göremedim. Kelebekler vadisine de gidecektim de fırsat bulamadım. Sessiz sakin yerleri seviyorsan marmaris-bodrum arası sahil yolundan da gezebilirsin, çadır kuracak çok güzel koylar var Face'e fotolarını koymuştum. Şimdiden söyleyeyim de seneye Gürcistan'a doğru bir karadeniz turu düşünüyorum çadırlı pansiyonlu; düşünürsen şimdiden haberin olsun. İyi gezmeler şimdiden.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
Fatihim senle bu konuları konuşmuştuk.. malesef benim ince işlerden dolayı seneye kaldı.. allah yanında olsun kardeşim.. gez gör eğlen ve en önemlisi motor sürmenin tadını çıkar..
sana hayırlı yolculuklar.. bol foto isteriz..
-
ahh ahhhh bende izindeyim o tarihte motorum olsaydı seve seve eşlik ederdim size kazasız belasız yolculuklar,güzelmi güzel bir tatil dilerim
-
tek gezmek bazen daha güzel oluyor kimseyle irtibatın olmadan rotanı kendin çiziyorsun şimdidenhayırlı yolculuklar,,,,,,
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
Bi arkadaş çıkmazsa bence tek te takılınabiliir. İstediğin zaman istediğin yerde ol, istediğin zaman istediğin şeyi yap, istediğin yerde istediğin kadar mola ver, istediğin kadar bas veya yavaş git, kimseye ayak uydurma zorunluluğunun olmasıda zaman zaman hoş olabilir. Sen şuraya gidelim diyicen, arkadaşın, (ya ben orayı gördüm, şuraya gitsek) falan. Yol arkadaşı çıkmazsa takma, keyfini sür.
-
Benimde çok hevesim var egeyi ve akdenizi gezmek ama şuan için maddi imkanlarım çok çok kısıtlı olduğu için şimdilik düşenemiyoruz :D
TEK 'te sararda bi yere kadar 2,3 kişi oldun muydu cok daha farklı olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)