Beraber ve solo türküleri dinlediniz.
Beraber ve solo türküleri dinlediniz.
solo solo sooolllloooo
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
evet beyler konu günceldir son 3 gün cumartesi sabah saat 6 da yola çıkmayı planlıyorum
aslında kafama takılan hiç eşya götürmeden gitmek girdi sadece kıyafet vs çantaya koyup gitmek konaklama işini de ucuz pansiyonlarda yapmak böylece her yere gidebilirim
her yeri gezebilirim
deve yükü ile eşya taşımak biraz yorucu olacak ve gittiğim yerde tatilimi geçirecek yani çadır şişme yatak battaniye bana ayak bağı olacak sanki yol uzun olacağından
len oğlum hayatımda evden kopup gezmeye gidiyorum bu kadar uzağa ilk defa bu tatili benim kara yılan ın üzerinde gezerek geçirmek istiyorum
rus falan düşünmek istemiyorum sadece motorla gezmek istiyorum
Düşün peşine mi , yere mi nereye düşeceksen düş artık. yeter ulen :D
Yok yollara atacakmış kendini de bilmem ne, ferhat polonya rus sözün geçerli ise pegasus dan hemen biletleri alıyorum.
Bende mezdeke kaseti var. Sende de kız varsa gerisi mastercard , Fatih bilsem böyle gariban bi başına kalacağına izne çıkardım lan.
Birlikte şuursuzca gezerdik
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
ben muğlalıyım zaten ortadacada oturuyom. burdan fethiyeye kadar eşlik ederim
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
mesin-silifkeye kadar motorla gel abi...orda tanıdık bir mt liye emanet edersin garayılanı...
burda da kamyonla gezmeyeceğiz abi...motorla gezeceğiz...bir de dozer varki hiç sorma...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
birazcık paradan haber verdikden sonra..........
ayrıntılı bir özel mesaj hazırlamıştım ama firefox çöktü ve gönderemedim...
valla sen artık ne anlarsan anla... am a uçak biletini kap gel
geç kaldım bilsydim daha önceden gelirdim.kurban bayramında olusa gelirim mz 301 ile.....
mka dostum teşekkürler ..
evet beyler son gün yarın bütün hazırlıklar biter kamp yeri ayarlandı cumartesi sabah saat 6 olmadan yollara düşeceğim kısmetse gelmek isteyen varsa gelsin böyle fırsat bir daha gelmez
Gezinin tamamına katılamam ama eğer benimde uygun olduğum tarihe denk gelirse en azından İzmir-Kuşadası arasını beraber sürmek isterim. Ha oldu da zamanlar uyuşmadı en azından sizinle Kordon'da bir kahve içmek isterim.
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
karadeniz şimdi bir bam başkadır ahhhh keşke vaktim olsa İstanbulun doğusunu Gücistan dahil gezzebilsem ama içimde bir ukte seneya mayıs olsa şimdi iki hafta tek başıma yada en fazla iki kişi ne tatlı olurdu
http://goo.gl/maps/qUsRR
bu rota hayalim
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
aga sen numaramı kaydet bana bi sms atsan ben dönüşte bir günde izmirde takılacağım gibi o kadar yol gelip ege nin incisini gezmeden geri dönmek istemem
539 249 89 51
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
bu zamanda karadeniz güzel fakat ben karadeniz e yakın olduğum için farklı yerler görmek istiyorum ama en son bi sümelayı görmeye gideceğim bir daha da uzun yollar yapmayacağım
evet beyler şuan düşler alemindeyim bana katılmak isteyipte katılamayanlar çok şey kaybetti
10 numara gezi oluyor bu gün baba dağına çıktık adem 80 le 2200 rakım çam ağaçlarının gölgesinde birer tane tavuk döneri yedik yollar süper manzara süper bu gezi hiç bitmese keşke
çok güze insan lar tanıdım çok güzel yollar gittim çok güzel yerler gördüm
Kazasız belasız sürüşler.Tekerin düz bassın
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
Gerçek dünyaya dön kardeşim. Bu alem aklını başından sonra eve dönmezsin. seni evde bekleyenlerin var.
Dön f54 dön yuvana çocuğum
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Donmuyom len hic bekleme beni alem 10 numara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)