merhaba aslında gelmek isterdim motor hazır olsaydı .ama yinede yakında bende büyük bir gezi düşünüyorum o zaman birlikte olur inşallah .
Fatih gelmek isterdim lakin bizim oğlan süpriz üniversite kaydı çıkarttı istanbul kültüre yazdırdık yarı burslu olduğu halde göçertti.kısmetse seneye artık yalova feste bile gidemiyorum anla yani..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
ferhat keşke kıprıs ege de olsa sana gelirdim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Fatih' im maddiyat sorunu olmasa buradan atlar gelirdim vallaha
Valla ben olsam yalnız gidemem yaa çok sıkılırım, hani motor sürmek zevkli falan filanda iki laf edecek insan olması lazım yanında.
Valla atanayım her yaz bir yere gideceğim, kim giderse bende uyarım ona.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
parçala behçet
oralarda elbet kendime bir arkadaş edinirim ben yanlız kalmam zaten çok sosyal bi insanım kadın kız bayan elbet bi arkadaş buluruz yani
sıkıntı olmaz ben bir daha vakit bulamam izin alamam para ayarlayamam diye düşündüğüm için gitmek için can atıyorum
yoksa gitmezdim yani
evet beyler son 7 gün haftaya cumartesi yollara akacağım
varmı gelmek isteyen kalmasın 1 2 1 2 kalkıyor
---------- Post added at 00:49 ---------- Previous post was at 00:47 ----------
bürokratik işlemler
kardeşim ben sana eşlik ederdim çokta istemişimdir böyle bi geziye çıkmayı fakat maddi imkanlar
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
Biri ıslak köftemi dedi
Sakarın başında bekliyom
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sen foçaya gel ben sana eşlik ederim pelüş ama haftasonu gel haftaiçi silahlı teçhizatlı olarak full arazideyim..gel de arkana bineyim
len durmuş aklın fikrin arazide be yawrum senin
evt beyler son 4 gün yokmu peşime düşün bi motopisikletçi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)