Bodrum'da görüşmek üzere Fatih
Bodrum'da görüşmek üzere Fatih
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
didime gelince gezilcek görülcek kalıncak yerleri seve seve gösteririm ama okul olucak ondan pek yardımcı olamayabilirim
murat hocam umarın önümüzdeki yıl a sağ sağlim kavuşuruz yoksa neden olmasın karadenizde görmek istediğim tek yer var oda sümela dır orayı görmeden bu dünya dan gitmek istemem açıkçası
zaten karadeniz i de gezdikten sonra motosiklet benim için bitmiştir kendime bi socooter alıp işten eve evden işi gideceğim arada da balığa kaçarım ama büyük bi motor alacağım kafam bozulursa 100 cc ile bir yere gidemem diye
---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------
inş carlos dostum
oraları çok merak ediyorum hayatımdaki en uzun bilinmeze yolculuk olacak bu gezi o sebeb le çok heyecanlıyım daha şimdi den
---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:45 ----------
kanka senin de gelmeni çok isterdim keşke bu ince işleri biraz daha erteleyebilseydin
fakat herşey kader kısmet vakit nakit e bağlı yani ben bu ayrıntıların hepsini bi arada topladım ve gidiyorum
umarım sende en kısa zaman da bu imkanları bulursun ve akarsın ege ye
---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:48 ----------
ethem abi zaten bi arkadaş çıksa da olur çıkmasa da çıkarsa muhabbet olur ama illa da çıkmazsa yapacak birşey yok
ben gideceğim mekanlarda yeni arkadaşlar bulurum onlar yol arkadaşı olmaz belki ama bana oralarda eşlik ederler
---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:51 ----------
aman toprağam çok kaçma beri dur
benim bu geziyi aklımda planladığımı sadece emre biliyordu onunla biraz paylaşmıştım bu özel konuyu
ama başka bi arkadaşla paylaşmamıştım artık başka zaman da başka yerlere senle gideriz mesela akdeniz e akarız sen le o zaman
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
vayy hayin vayyy fatihim kartallar yalnız uçar gerçi kafa dengi bir yol arkadaşı da güzel olur hani , lakin çadırlı gezilerde her zaman için bir arkadaş iyidir , hemen kötüye çekmeyin uleyyynn
sağ salim git sağ salim gel şekerim hayırlı yolculuklar şimdiden biz mıhlandık yerimize onun için tadını çıkar ama önce güvenlik
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
olmasın abi olmasın...
bak bu laflar benı gaza getiriyor...sonra sana gene bir özel msj atarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
evet evet çok iyi düşünüyorsun Fatih abi...
bu arada ağzından bal damlıyor abi...
bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım... yarın birgün iş bitti, evli evine köylü köyüne derlerse pişmanlık duymayalım ...
ferhat dostum güzel kareşim hayatta ta tatmdığım tatlar halen var olmakla birlikte yavaş yavaş tatmadığım tatları da tatmaya gayret ediyorum
varmı tadına bakılacak tat o memlekette
abicim sana da ne desek gaza geliyon gaza gelmeye meyilli bi kardeşimsin allah tan senle birlikte takılmıyoruz yoksa senin başından hiç bela eksik olmaz dı ben çok fena ayar veririm
abicim bizim hiç köyümüz olmadı ki
eğer Didim'e pazar günü gelirsen görüşürüz tanışırız turlarız vs. vs hatta ben arada kaçıveriyorum Bodrum'a 2 saat sürüyor geze geze
ne imzası beaaa
Marmarise gelecekseniz sizi marmarisin girişinde karşılamam şimdiden söliyim
Büyük beklenti içinde olmayın
Yağ değişmeniz gerekirse gidin bir tamirciye değiştirin bunun için beni aramayın ..
geçen sene bu yüzden yerden yere vuruldum baştan söliim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
barış bey ilgisizliğiniz için tşk ederim
umarım yolda başıma bi iş gelmez de seni aramak zorunda kalmam yoksa gelmeyeceğini bilmek beni taaa derinden yaraladı
yerden yere vurulmak size pek yaramamış
rahat adamım ben kardeşim kasamam kendimi..
hem elin boş başın yaş gelcen hemde ilgi bekleyecen .. varsa bir hediye .. öle kitap falan istemem ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
elma getirir en güzelinden Fatih kardeşim
sana hayırlı yolculuklar Fatih şimdiden,kazasız belasız gönlünce gez eğlen.
ben geçen ay geldim ege turundan çok sıcaktı Allahtan şimdilerde hava biraz daha serin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
beni istanbuldan alırsanız neden olmasın..
de hadi......................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Fatih reis hayırlı yolculuklar sana gez dolaş sonra güzel resimler çek bize de kılavuz olsun yengeye çaktırmadan dönerken olmuşlarından bir rus hatun getir bize oralardan evde kaldık tekerine taş değmesin kardeşim..
emre ayıp ediyorus rus vs yani hiç sevmem böyle muhabbetleri
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
aga ayıp ettin şimdi gelirken sana ıslama köfte getireyim bi porsiyon sakarya da ıslama köfte meşhur dur
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:00 ----------
abi iyi dileklerin için tşk ederim
zaten tatil için bu zamanı seçmem de ki sebeblerden biri de bu ege ve akdenizde kasım ayına kadar deniz e girildiği için bence şimdi tam zaman ı
elmalar oldu çıtır çıtır yiyoz vallaha gezi olmadığı için de malesef arkadaşlara ikram edemiyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)