Ya bak şimdi oldumu bu?
Zaten motoru yeni almışım kurlanıp duruyorum, bu tip teklifler tahrik ediyor.....
Hmmmm........
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Ya bak şimdi oldumu bu?
Zaten motoru yeni almışım kurlanıp duruyorum, bu tip teklifler tahrik ediyor.....
Hmmmm........
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
İrfan tarihleri geniş tutmuşsun,pek çok kimse izni ve vakti müsait bulanlar ve günübirlik gelip gidecekler de olacaktır. Müsait olursam en azından günübirlik gidip gelebilirim.Benim de iş dolayısıyla sağım solum belli olmuyor.Hiç hesapta yokken bir kaç günlüğüne Ağbimin Bodrum'daki yazlığına kaçtım .O yüzden ben de kesin gelirim demeden en azından günübirlik ziyaretinize gelececeğimi sanıyorum.Size şimdiden iyi eğlenceler.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
İrfan kardeş ben o tarihler arası izinliyim sağolasın beni düşünerek böyle uzun bi tarih yazmışsın eyvallah ama toplumla beraber hareket etmek lazım ve bu arada seninde işin varsa napalım önce ekmek davası ben 22ile 27 arası izinliyim ve müsaitim ama sen yada diğer arkadaşlar nasıl uygunsanız nasıl uygun görüyosanız onu uygulayalım selamlar herkese
---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
İsterseniz şöylede olabilir 25 -26 olsun biz F54 ve müsait olan diğer arkadaşlarla 25i c.tesi gündüzden gelir senin çadırı bile kurarız sen gece geçte olsa düğünden sonra gelirsin bize katılırsın ertesi günde pazar günü full takılırız 27 si p.tesi sabahı döneriz nasıl olur? birde neden konu dışına açtın ki konuyu moderatörlerden konunun uygun yere taşınmasını rica ediyorum
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Abimin Edirne'de düğünü olduğundan katılamıyorum. Size iyi eğlenceler İrfan Ağa
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bende 1 gün katılabilirim sanırım. 3 gün çok zor, bebiş var iş var..
Ne zaman uygun olur size? Hafta sonumu? 25-26 ağustos
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
İrfan tarihlere takılmayın,canınız nasıl istiyorsa öyle yapın,isteyen arkadaşlar günü birlikte olsa katılır,siz kamp alanını geniş tutun yeter
Eğlenceyi hep spontane olursa sevmişimdir,tarih aralığı zaten geniş,kim ne kadar kalmak isterse kalır Eğlence garanti
Bu da demektir ki Özer orada.=))
Vallahı arkadaşım hanı şu kapı gıcırtılarına bile göbek atarak karşılık veren romanlar varya... Sende öyle adamsın diyesim geliyor. İşin uçunda gezmek olsun speedy2 orada.
Bu arada Bayramın ilk iki günü benim rotam Çanakkale - Bozcaada ve koru dağları. Et, mangal, balık vs. Ne dersin...
Bizim gruptan daha güzel bir gezi planı çıkmazsa, F54'ü kulağından tuttuğum gibi sizin yanınıza gelebilirim.
Gelemezsemde size şimdiden iyi eğlenceler.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Daha geçen gün transalple inegöl-yenişehir-iznik-boyalıcadan karamürsel yaptım.Yol çok keyifliydi.Yalova-Gemlik'ten geri dönüş yaptım.İrfan senin mekan nerdeydi karamürsel'de.Bi gün yolum düşerse pideni yemek için uğramak isterim.
Kampınıza günü birlik de olsa katılmak isterdim ancak 22'sinde yazlığa gideceğimden katılamam malesef.Artık motorculuğun yanına kampçılık , balıkçılık da eklemem lazım.Belki sizlerden bişeyler öğrenirdim.Bu arada yolun bizim taraflara düşerse Uludağ'ın eteklerinde de gezilecek çok yer var.Kılavuzluk edebilirim.
irfan abi orda yılan çiyan akrep vardır. Sokarlar bak. Hatta ayu bile çıkabilüüü
hatta o gölde van gölü canavarı varmış.
o göle bi aralar ufo da düşmüş. Hatta o gölde arap varmış. İçine bakanı tutup çekiyomuş
mersinde yokmu kafadengi motorcu yaw allah allah bu nedir pederle 2 motorla gezi yapmakdan sıkıldm
gitme fatih ne işin. var
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)