İrfan abi Keramet tarafı falan uyarmı size ne tarafa bakayım ona göre bilgi veriyim burdan sen yazarsın yarın iş çıkışı bakar giderim incelemeye detaylı şekilde
İrfan abi Keramet tarafı falan uyarmı size ne tarafa bakayım ona göre bilgi veriyim burdan sen yazarsın yarın iş çıkışı bakar giderim incelemeye detaylı şekilde
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
evet beyler liste bilerneliyor yerler gayet güzel de umarım o mıntıkada yakacak odan vs buluruz yoksa aç kalırız
yer konusunda da adamla cumartesi günü karamürsel e gelince görüşürüz yani adam boş sa o gün gider yatır gibi çökeriz oraya
yemek işini de karamürselde bim markete gireriz ordan peynir zeytin domates hıyar vs alırız eğer balık tutamazsak aç kalmayalım
hee tutarsak ta 3 öğün balık yenmez yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Size iyi eğlenceler dilerim... Aman gölde dikkat edin yüzerken....
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
özlem iyi dileklerin için tşk ..
Odun bulamama ihtimaline karşı mangal kömürü alalımmı yanımıza gelirken oooo bim varsa tamamdır balık tutamazsak dardanel ton alırız bimden onu yeriz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
selamün aleyküm dostlar. Fatih xd ney la? Xd hepinize kolay gelsin. İrfan abiyle fatih ayı vuracaktı. Geyik, dağ keçisi falanda olabilir. Oh mis gibi çevirme üstünede bi çay. Oh sanki kendimi ordaymışım gibi hissettim.
Merhaba arkadaşlar bugün iş çıkışı bastım gittim yer aradım kamp alanı için ve biraz fotoğrafladım Orhangazi tarafından izniğe doğru 25 km falan gittim 3 yer bulabildim adam gibi de siz hangisini seçerseniz buyurun
1. Seçenek Keramet köyünün 2 km ilerisinde DSİ nin yan tarafında bir yer balıkçı tekneleri falan var. Yolun 25 mt. içerisinde gölgelik güzel bir alan.
Burada Kerametten gelen sıcak su da var havuz niyetine.
2. Seçenek Orhangazi tarafından Üreğil köyünü geçtikten sonra bir yer yoldan 100 mt. içeride fena değil yanlız biraz taşlık. =
3. Seçenek Boyalıca köyünün içerisinde meydanın yanından bir yol iniyor bu alana. Yeri kolay.
mehmet tekerine sağlık dostum 3 . seçenek bence iyi değil yakacak odun yok ilk 2 seçenek güzel
he irfan abi kanka larına köyden bi traktör odun ayarlatırsa 3 numara da güzel olur
mehmedim tekerine sağlık şekerim çok makbule geçti keramet altı opldukça makul görünmekte zatem benim aklımdan geçen yerlerden biriydi, diğeride orhangaziden yaklaşık 5 km iznik yönüne doğru piknik masalarıda bulunan bir yerdi 3 altarnatifte boyalıcaya yakın bir yerlerdeydi bahçe yolundan iniyorduk ama araba girebiliyor motor hayli hayli girer , çok teşekkür ederim kardeşim senide bekliyoruz ona göre
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bu işte var bi keramet masaları olan yer tam bize göre arkideş
oooooo özelm hanım nasılsınız efemmm hayırdır ramazan ayında boykotmu ediyorsun mt yi yüzünü gören cennetlik olacak vesselam , yaşıyorsun değilmi sıkıntı yoktur inşallah
tatlı suda yüzmek yorrar insanı deniz suyuna benzemez lakin inşallah kısmetse teknemizde olacak sıkıntı olmaz
ben yüzmeden yana korkmuyorum bir kaç yıl önce yüzüyordum bir baktım yanımda benle birlikte su yılanıda yüzüyor ben hızlanıyorum o hızlanıyor devir saati 13 000 devire çıktı hararet yükseldi bir baktım kıyıdayım tabi tüm bunları yusufa borçluyum
korkum odur biraz yılanlar....
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
olum bak gittttt, olum bak gittttt
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------
ben her zaman küçük sevimli vede keskin baltamdan yana kullanırım tercihimi
bu arada kızderbent köyünden geçerken köfte yediğimiz yeri fatih bilir benim selamımı söyleyin 1 er kg küfte fena olmaz hani göl kernarında , balık işi belli olmaz ,kıç ıslanmadan balık tutulmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------
fatih adamı lütfen ağır olunuz göl kenarında kışımı geçireceksin kurnaz deviririz bir zeytin ağacı senin içünnn
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:46 ----------
doğru dersin , keramette var bir kerametki gidyoruz yani
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan abi bize odun çay demlerken ve yemek pişirirken gerekli birde akşam çekirdek çitlerken
len topitop adem gelemiyon çatla emi tatlı su motorcusu seni
Valla ben garanti işi severim arkideş olaki balık tutamazak deye dedimdi emmeee İrfan arkideş küfte falan demiş herhaldı aç kalmıcez orlarda
---------- Post added at 05:19 ---------- Previous post was at 05:16 ----------
Bu arada Mehmet arkideş emeğine tekerine sağlık sağol varol inş. Burdan bakınca ilk yer d.s.i kıyısı gözel görüküyo emme tabe siz daha eyi biliverisiniz gali
yav nası gelem fatih. İşler, güçler sabah sabah bi sır vereyim size. Yaşadığınız yerin kıymetini bilin. Cennet cennet. Buraları cehenneme çevirdiler. Bodrum yarımadasını yani. Yarımadadan çıktıktan sonra güzel yer çok. Ama burası resmen yazın istanbuldan bi köşe.
adem bize ağlama abisi sana belediye baksın
sana dedik oğlum bak git
ee abisi şimdi şu forumdaki lere bi anket açsan sakarya da mı yaşamak istersin bodrum da desek herkez bodrum der neden her türlü alem var ama bilmezlerki oralar çok parası olana bekar insanlara güzel ben yaşadığım şehirden memnun um yılda bir hafta nerde olduğu farketmez tatil yapsam bana yeter ama mesala motora bin fazla gitme 10 km yakında 2 tane göl 20 km yakında bu göllerin sayısı 4 e çıkıyor her yer yeşillik her yer türk deniz desen karadeniz 50 km mesafe kim ne derse desin sakarya çok güzel bi yer fazla büyük değil trafik derdi yok hırlı yok hırsız yok
Yok temel İhtiyaçllar bende zaten var ama extra bişey lazım olurmu kendi ihtiyacımı karşılıcak malzemlerin hepsi mevcut çadır, kamp ped, kamp çakısı, zippoo çakmak vs. vs. motorlar içinde bişey almaya gerek varmı..?
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)