Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hay maşallah hay maşallah Allahh Allaaaaaahhhhhh organizasyona bak be yafs valla şimdiden heyecanlanmaya başladım İrfancım şu an için konuyu netleştirdik değilmi? 25 i c.tesi günü gidiyoruz sen düğününe katılıyosun gece geçte olsa geliyosun 26 sı pazarda full oradayız p.tesi sabah dönüşe geçiyoruz tamammıdır bumudur mutabıkmıyız?

---------- Post added at 04:08 ---------- Previous post was at 04:06 ----------

Fatih cuma çık yola geleceksen gelirsin bizde dinlenirsin c.tesi sabah erkenden beraber çıkarız yola

---------- Post added at 04:11 ---------- Previous post was at 04:08 ----------

Demin haber aldım süpürgesi ile beraber düşmüş Bodrum yollarına kaç Adem kaaaaçççç

aynen öyle dostum 25 şinde beraberiz inşallah
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sevgili irfan bey alın size siyah cant lı cbf150 nasıl olmuş belki bi fikir verir sana

piyanist_irf bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili irfan bey alın size siyah cant lı cbf150 nasıl olmuş belki bi fikir verir sana

http://c1208.hizliresim.com/10/g/bv8d2.jpg
    hakkaten çok janjanlı ,kımıl kımıl olmuş sağolasın şekerim oldu olacak birde koruma demirlerinin kırmızı gövde rengi aynı olanını bulda dua edeyim sana yada iş bilen arkadaşlar şu foto şok olayıyla bir fotoşoklayıversinler valla makbule geçer

zaten benim ön janda kazara selülozik tiner döküldükten sonra boyamak farz oldu çünkü kendi boyası kısmen döküldü çirkin durmakta ama resimdeki hakkaten hoşuma gitti jant şeritleri filan güzel olmuş

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Yav aga iyi hoşda bu konu neden konu dışı
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yav aga iyi hoşda bu konu neden konu dışı
    motosikletle gezmicezki kamp yapıcaz şaka bir yana gezi etkinlikti vs aktivite başlığı altındaki topikler onaydan geçmesi gerekiyor ben de o gece geç açtım dedim şimdi onay olayına takılıp zaman kaybetmeyelim deyi heyecan yaptım ama ilgili arkadaşlar düzeltirler beni asmazlar sa inşallah

fazla dert etme kendine sazanları düşün mutlu ol

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkaten çok janjanlı ,kımıl kımıl olmuş sağolasın şekerim oldu olacak birde koruma demirlerinin kırmızı gövde rengi aynı olanını bulda dua edeyim sana yada iş bilen arkadaşlar şu foto şok olayıyla bir fotoşoklayıversinler valla makbule geçer

zaten benim ön janda kazara selülozik tiner döküldükten sonra boyamak farz oldu çünkü kendi boyası kısmen döküldü çirkin durmakta ama resimdeki hakkaten hoşuma gitti jant şeritleri filan güzel olmuş
    aga o fotoşok değil fotoşob

ya abi biz çaydanlık tava vs ne yapacağız şimdi göl kenarında gece çay demlemeden olmaz değilmi?
    ee balık kızartmadan da olmaz malum göl balığı yüksek ateş artı tavada güzel olur

Motosikleti
    aga o fotoşok değil fotoşob

ya abi biz çaydanlık tava vs ne yapacağız şimdi göl kenarında gece çay demlemeden olmaz değilmi?
    ee balık kızartmadan da olmaz malum göl balığı yüksek ateş artı tavada güzel olur
    len sen biliyon bu işi söylemeye ne hacet

yalnız motoseyyah serdar abimde şu an konuya bakmakta o dayanamaz böyle ortamlara sen biraz ballandır şu işi 5 vakte kalmaz serdar abiyide kandırırız
    motoseyyah bunu beğendi.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    abilerim en son şimdi bu gezide kimler kamp kuracak belli mi listelenirse sevinirim

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Nasıl yani sen ben o biz siz onlar işte Fatihçim
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

-CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    Bakalım bende bi çadır bulabilirsem gelirim, işten ayrıldım boşta kafamı dinliyorum kampta çok iyi olur insanın zaman sıkıntısı olmaması cidden güzel.
    İzmitten veya karamürselden gidecekler kaçta hareket? gelçi 10 gün var daha kesin birşey pek söylenemiyor sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Tüp çaydanlık veya böyle semaver tarzı birşey 10 numara olur çay işi için ama onları almak için boş bi motoruda yüklemek lazım. Çaysız kamp kamp değildir orada böyle tesis tarzı birşey yok mu?

Motosikleti
    mondial 125znu
    iyi eğlenceler dilerim gidebilenlere.. vakti müsait olabilecek herkese şiddetle tavsiye ederim. Bi kere geliyoruz hayata di mi ;)
    [COLOR="#800080"]hayattaki tek özgür hissettiğim anılarımı oluşturur benim zeytinim[/COLOR]

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yalnız motoseyyah serdar abimde şu an konuya bakmakta o dayanamaz böyle ortamlara sen biraz ballandır şu işi 5 vakte kalmaz serdar abiyide kandırırız

İrfancım ne de haklısın böyle ortamlara dayanamam.
    Ama o tarihler bana uyamayacak sanırım.Aynı tarihlerde Kıbrıs seyahati var gibi,oğlum bu sene üniversite yurdunda kalmak istemiyor, bir kaç arkadaşı ile ev tutmuşlar eşyaları bayramın akabinde götürelim diyor,İş durumu vs. vs. bir sürü engel var.
    Keşke 1 gün 24 saat yerine 40-50 saat falan olsaydı ne iyi olurdu
    Kimbilir günbirlik 4-5 saatliğine uğrarım belki ama kesin olmadığı için topic te bir şey yazmıyorum.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı -CBX250- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakalım bende bi çadır bulabilirsem gelirim, işten ayrıldım boşta kafamı dinliyorum kampta çok iyi olur insanın zaman sıkıntısı olmaması cidden güzel.
    İzmitten veya karamürselden gidecekler kaçta hareket? gelçi 10 gün var daha kesin birşey pek söylenemiyor sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Tüp çaydanlık veya böyle semaver tarzı birşey 10 numara olur çay işi için ama onları almak için boş bi motoruda yüklemek lazım. Çaysız kamp kamp değildir orada böyle tesis tarzı birşey yok mu?
    arkadaşım tesis vs kamp ruhuna ters o yüzden biz böyle yerlerden uzak olmak istediğimiz için kamp yapacağız eğer tesis istesen gider bi otelde kalırız romen'ler gibi çadırda kalmayız değilmi?
    çaydanlık tava ben bakayım olmadı tahtakaleden alırız çaydanlık takımımız olmuş olur her motor bi parçasını taşısa iş tamam
    birde yağ tuz vs de gerekli tabi çay şekeri de unutmamak lazım sonra su kaynatıp kant içmeyelim oralarda

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:44 ----------

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abilerim en son şimdi bu gezide kimler kamp kuracak belli mi listelenirse sevinirim
    fatih liste vs olmayacak isteyen cumartesi irfan abinin belirlediği saat te belirlediği yerde olacak orda olmayanlar yolu ararken perişan olacak
    vallaha son hafta moto gezi bölümüne taşınır bu konu olmadı yeni konu açarız ama şimdi den gelecek olanlar kafasında belirlemişlerdir bu organizasyonu

---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

ARKADAŞLAR GEZİYE GELECEK ARKADAŞLAR YANINDA ÇAY BARDAĞI ÇAY KAŞIĞI ÇATAL KAŞIK GETİRMEYİ UNUTMASINLAR.

-CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    Tesis tarzı birşey yok mu diye sormam, yakınlarda gerekebilecek bir ihtiyacı karşılamak maksadında söyledim, yani unutalan birşey olur veya herhangi bir ihtiyac olur yakında veya biraz uzakta öyle bi yerin bulunması iyidir diye düşünmüştüm.. Tesisde kalmalık değil yani

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ahmet dostum ne lazım olursa gider alırız sonuçta herkez motorla gezmeye yer arıyor..
    sen geliyormusun?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Güzel olacağa benziyor.
    Nasipse bende katılacağım...
    Böyle güzel ortam kaçmaz..

GeNç61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hysoung GT 250 R
    istanbuldaolsaydım kesin gelirdim ama suan trabzondayım ve batuma saklıyorum kendimi)) aynı tarihlerde batumdayız inş) ve nasıpse 26 sında batumdan istanbula teker döndüreceğim ve bu kamptakı arkadaslarada bol eğlenceler dilerim ben de artık bu etkınlıkten sonra kı etkınlıklere katılmaya calısırım size)
    BaNa TaKıL EvDeN aTıL )

Motosikleti

ahmetçim vaktin varsa beklerim dostum hem tanışmış oluruz semaver yada çaydanlık iyi olur ama semaver çok yer kaplar kamp ateşinde kullanılmak üzre gözden çıkaracağımız basit çaydanlıklar hem yer kaplamaz hemde taşıması kolay olur onun için bende uygun çaydanlık yok yani daha ilk defa kamp yapacağım için evdeki çelik çaydanlıkların savaşını yapmaktayım eşimle yok is olurmuş yok yanarmış yok kararırmış artık kamp için malzemelerimi düzmem lazımda düzenli iznimizde yok

benim çadırı bile egelim 43 getirecek o kadar yani ,

bu arada kampın ehemmiyetlerinden birisi elde olanlarla yetinmek çaresizliğin içinde çare üretmektir çay içmeye bir tesis arayacak olursak hani bunun tadı nerde kaldı ?
    kampta her şey olacak dersen doğru ama o zaman televizyon kaz tüyü yatakta aramak lazım

yanımıza alacaklarımız ufak bir demlik çaydanlık neyse işte , yemek pişirecek bir tava , bir çakı, biraz tuz, ateş ve ıvır zıvır, tabi mat ve çadırıda unutmayacağız

gelmeye niyetin varsa bekleriz dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

evet arkadaşlar, kampçılarrrr artık liste şekillensin bir çocuğun adını koyalım

1-piyanist_irf
    2-f54
    3-egelim43
    4-uğurAk
    5-?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------

Alıntı motoseyyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfancım ne de haklısın böyle ortamlara dayanamam.
    Ama o tarihler bana uyamayacak sanırım.Aynı tarihlerde Kıbrıs seyahati var gibi,oğlum bu sene üniversite yurdunda kalmak istemiyor, bir kaç arkadaşı ile ev tutmuşlar eşyaları bayramın akabinde götürelim diyor,İş durumu vs. vs. bir sürü engel var.
    Keşke 1 gün 24 saat yerine 40-50 saat falan olsaydı ne iyi olurdu
    Kimbilir günbirlik 4-5 saatliğine uğrarım belki ama kesin olmadığı için topic te bir şey yazmıyorum.

haklısın serdar abi hayırlısı olsun zira ben bilirim senin yoğunluğunu ve müsait olursan uça uça geleceğindende hiç kuşkum yok ama olmadımmı olmuyor be abi ne yapalım allah sağlık versinde hep bir aradayız başka bir zamana ayar çekeriz icabında

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------

arkadaşım tesis vs kamp ruhuna ters o yüzden biz böyle yerlerden uzak olmak istediğimiz için kamp yapacağız eğer tesis istesen gider bi otelde kalırız romen'ler gibi çadırda kalmayız değilmi?
    çaydanlık tava ben bakayım olmadı tahtakaleden alırız çaydanlık takımımız olmuş olur her motor bi parçasını taşısa iş tamam
    birde yağ tuz vs de gerekli tabi çay şekeri de unutmamak lazım sonra su kaynatıp kant içmeyelim oralarda

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:44 ----------

fatih liste vs olmayacak isteyen cumartesi irfan abinin belirlediği saat te belirlediği yerde olacak orda olmayanlar yolu ararken perişan olacak
    vallaha son hafta moto gezi bölümüne taşınır bu konu olmadı yeni konu açarız ama şimdi den gelecek olanlar kafasında belirlemişlerdir bu organizasyonu

---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

ARKADAŞLAR GEZİYE GELECEK ARKADAŞLAR YANINDA ÇAY BARDAĞI ÇAY KAŞIĞI ÇATAL KAŞIK GETİRMEYİ UNUTMASINLAR.
    fatihim benim kafama takılan konu şu aslında ben 25 cumartesi akşamı geçte olsa geleceğim onda sorun yokta siz cumartesi gündüzden iznik gölü ne geçeceksini<z benim kafamdaki düşündüğüm yeri nasıl bulacaksınız yada bu olay nasıl olacak size yol gösterecek birinin olması iyi olmazmı ? yada siz bir yer beğenip ben sizi mi bulayım nasıl yapalım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

Tesis tarzı birşey yok mu diye sormam, yakınlarda gerekebilecek bir ihtiyacı karşılamak maksadında söyledim, yani unutalan birşey olur veya herhangi bir ihtiyac olur yakında veya biraz uzakta öyle bi yerin bulunması iyidir diye düşünmüştüm.. Tesisde kalmalık değil yani
    anladım ahmetçim yanlış anlama tesis yok ama istersen sana 3 tane ev ayarlarım oraları benim karasularımdır gerekeni, akrabalarımdan bulurum yine bulurum ama tabi ihtiyaç olunan bir durum oluşursa orhangazi var köyleri var iznik yolu üzerinde altarnatifimiz çok rahat ol kafana takma
    -CBX250- bunu beğendi.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    1-piyanist_irf
    2-f54
    3-egelim43
    4-uğurAk
    5-fat290

aga çaydanlık son haftaya kalsın olmadı ben alırım bi tane zaten her daim balığa gidiyorum mana ile bi çaydanlık sahibi olurum
    ateşte yansada fark etmez zaten balık çaydanlığı olacak kendileri

Motosikleti
    kanuni race 200
    ancak Hafta sonu ordayiz oda sikinti olmazsa benim duldul sorun cikarmaz yine ins :-)

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)