Acayip gelesim var.
Acayip gelesim var.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
adem geçen buradan antalyaya yerleşmiş bir arkadaşla konuşuyorduk laf lafı açtı , aslında zamanım olsa bende benim motorla o taraflara gitmeyi düşündüğümü söyledim , motor camiasından olmayan ve motosiklettten çakmayan arkadaşım alaylı alaylı güldü len kalırsın yollarda şişer kalır antalya yolları virajlı hava sıcak vs.. dalga geçip güldüüü
bir zoruma gitti sorma ulen zaman bulursam bir gün basıp geleceğim o taraflara açacağım gps i tapa gaz vuracam kendimi yollara hani diyorum hiç beklemediğin bir anda, belki gecenin bir vakti, belki şafak sökerken belkide işinin, tam ortasında kapını çalmayacağım , tekmeyle bödösleme dalacağım habarın ola
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
eyüp bu ortam sensiz olmaz demeyecem şekerim sen olmazsan harbiden olmaz ayarla işleri zaman var daha yoksa davetiyemi göndereyim gurban
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ya 20 gün önce den konu açıyoruz bazı arkadaşlar hala naz ediyor ya ona hayret ediyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hay maşallah hay maşallah Allahh Allaaaaaahhhhhh organizasyona bak be yafs valla şimdiden heyecanlanmaya başladım İrfancım şu an için konuyu netleştirdik değilmi? 25 i c.tesi günü gidiyoruz sen düğününe katılıyosun gece geçte olsa geliyosun 26 sı pazarda full oradayız p.tesi sabah dönüşe geçiyoruz tamammıdır bumudur mutabıkmıyız?
---------- Post added at 04:08 ---------- Previous post was at 04:06 ----------
Fatih cuma çık yola geleceksen gelirsin bizde dinlenirsin c.tesi sabah erkenden beraber çıkarız yola
---------- Post added at 04:11 ---------- Previous post was at 04:08 ----------
Demin haber aldım süpürgesi ile beraber düşmüş Bodrum yollarına kaç Adem kaaaaçççç
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
evet beyler son durum ne sanırım katılım olacak gibi balık mangal hepsi..
fatih sana da hayırlı yolculuklar dikkat et yollarda
İrfancığım,yine güzel bir organizasyon.
O hafta Kütahya Simav'da bi arkadaşımın düğünü var(26,27,28,29 ağustos),bana da kaplıcada 1 hafta yer ayırtmış.Ama ailecek gidememe durumum var.Öyle olursa kaplıca işi yatar.Ben tek olarak iki günlüğüne düğüne gider ve gitmeden önce size katılabilirim.Araba ile gelirsem kampın sonunda pazar veya pazartesi oradan Kütahya yapabilirim belki.Ama kaplıca işi yatmazsa sanırım gelemem.Çünkü 25 ağustosta kaplıcaya giriş yapmam gerekiyor.
İrfan,kampın olacağı bölgelerde ayçiçeği tarlaları var mı?Malum,o hafta av sezonu da açılıyor.!
allahım sana binlerce kez şükürler olsun ibrahim abi en sonunda doğru konuyu buldu ya artık gözüm açık gitmez
abi sen al tüfeği gel beraber turlarız dağı taşı
Len Fati,dalga geçme ülem.Bu gün sen aradığında biliyosun uyuyodum,bu sene orucu hep uykuya tutturmaya alıştık ya.Senle konuştuktan sonra da uyku tutmadı ben de bu arada bi Adapazarı yapıp geldim.
Saat şu saat,açlık ve sigarasızlık başa vurmuş,uykusuzlukta birleşince,.
Anlaşıldı,iftar yaklaştı ben istirahate kaçar.Hadi byeee.
Çok güzel bir kamp olacak belli her zaman kamp yapmayı çok severim keşke imkan olsaydı da bende gelebilseysim.
hadi hayırlısı bakalım sizlere güzel kamplar,bol bol eğlenin,balıkları bol tutun
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
fatih ve ahmet abi cumartesi günü saat 11 de sakarya da olacak gibi çıkın yola size bi ıslama köfte yedireyim
eğer biz kestirmeden gidelim derseniz köfte yemeden geri dönersiniz haberiniz olsun
hangisini isterseniz yani
eğer kısa yol derseniz size yol tarif edecem sakarya ya gelmeden iznik gölüne gideceksiniz
yok köfte yemiyeceğiz derseniz siz bilirsiniz yani
Köftesiz olmaz aga tabiki köfte cumartesi 11 de Sakaryada olacak şekilde çıkarız inş. Fatih bi gelsinde sağ salim hayırlısıyla c.tesi sabah 07:-07:30 da çıkarız 11 de yanında oluruz inşallah
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
peki abi sizin keyfiniz bilir hem sapanca gölünü de yoldan görmüş olursunuz
koray ganga'mla ikimizin aşk yuvasını yani eşme yi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)