Organizasyon süper katılmayı çok isterim lakin şimdiden hiç bişi diyemiyorum. Belki günlük olarak aranıza katılabilirim. Hele o günler gelsinde .
Organizasyon süper katılmayı çok isterim lakin şimdiden hiç bişi diyemiyorum. Belki günlük olarak aranıza katılabilirim. Hele o günler gelsinde .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
yiğidim sen gelince de bi gece ömer li de sabahlarız gezdiririz sazanları merak etme sen
---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
len oğlum hep motorla geziyon zati gel iznikte balık mangal yapacağız motorla gezmekten daha zevkli olacak demedi deme sonra
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
:D :S : fatih sopalık adamsın sen beni ziyaret etme tamam mı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
geceleri ak sakallı bi dede geziyomuş orlarda. Eli bastonlu. hele bide kırım kango kanamalı ateşi kenesi varmışki hiç sormayın. Sürüynen geziyolarmış
ramazanım kudret narı olayını araştırdım unuttuğumu sanma lakin yoğunluktan sana haber edemedim kardeşim burada bolca var ve bal ile karıştırıp bir müddet bekledikten sonra o karışımı yiyorsun , mideye oldukça faydaları olduğunu öğrendim , ve bildiğimiz standart kavanozlarda satılıyor ama biraz daha araştırıp miktarına karar verelim olmadı 3-5 kavanoz alırız
senin canın sağ olsun bilader pide , börek çörek sorun değil daha bu akşam raphee görklem ve haydar bıçak-ismail yanımdaydılar pidelerin nasıl olduğunu onlara sorarsın
valla bende yeni geldim turşumsu bir vaziyetteyim
---------- Mesajlar birleştirildi 12-08-2012 - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11-08-2012 23:58 ----------
tabiki her zaman beklerim yalnız pide olayı için ramazan birtmeden gelmen gerekli ramazandan sonra pide olayı sona ermekte , anahtar kelime şu karamürsel- balık adası - adalı ekmek fırını
her zaman beklerim başım gözüm üzerine
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
fatih ben millet gaza gelmesin deyii bottan tekneden bahsetmedim birde benim yerime şu adem adamına olm bak git diyerek 12 dikişlik bir çatlak aç kafasına süpürgeyle
ortalığı fişfişliliyor , en sonunda ben baskın yapacağımda çok uzak yauuu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
gönlüm sizinle irfan abi. gidin tabi. Yok o dediklerim. Ben sizden önce gidip keşif yaptım. Ayu mayu çıkmaz korkmayın
Gençlik yerinde durmuyor .....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
senide bekleriz ruhu genç bedeni orta yaşlarda olan abicim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)