24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 22:36
Basimiz saolsun abilerim benim icin ayri bi yeri vardi kardesimin beraber cok gulduk...daha dun aksam iznik yolunda beraber teker cewirdik...en son yemegini bile beraber yedik...dun aksam elimi sikti ve bu yolculugu omrumun sonuna kadar unutmucam dedi. kardesim bende seni omrum boyunca unutmucam...mekanin cennet topraginda bol olsun kardesim...!
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 22:53
Çok üzüldüm,çok.Hele dün yanında beraber olduğu arkadaşlarının halini düşünemiyorum bile.
Allah'u Teala taksiratı varsa affeylesin,toprağı bol olsun,ailesine ve sevenlerine sabır ihsan eylesin.
Kardeşimizin şu anda bizden beklediği tek şey dua etmek.Lütfen dualarımızı esirgemeyelim.
-
26 Ağustos 2012, 23:03
Moderatör
Allah rahmet eylesin :( İftardan sonra çay içmiştik Fenerbahçeliler derneğinde. Motoru toparlamaya çalışıyordu :( Nerede nasıl olmuş kaza?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
27 Ağustos 2012, 00:52
evet beyler malesef çok güzel başlayan kamp gezimiz bu kötü haberi aldığımız anda kafamızda bitti
allah rahmet eylesin kendisi çok genç bi arkadaştı sadece birkaç dakika sohbet etme imkanım oldu kendisiyle yorgun olduğumdan dolayı saat 12 olmadan yattım emrah ta gece 3 civarı ayrılmış yanımızdan sabah uyandığımızda kendisi yoktu eve vardığını öğrenmek için ulaşmaya çalıştığımızda da o kötü haberi aldık.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Ağustos 2012, 01:25
fatih kötü haber kampı bitirdi yani?
-
27 Ağustos 2012, 03:46
allah rahmet eylesın,
İftar buluşmasında izmit yolunda tanışmıştım kendısı ıle ve ıyı bır arkadaştı,
evet motorunu yenı topluyordu grenajları dahı takılı değildi henüz son gördüğümde,
mekanı cennet olsun,
Nasıl olmuş Kaza?
Motorlamı???
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
27 Ağustos 2012, 15:49
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
allah rahmet eylesın,
İftar buluşmasında izmit yolunda tanışmıştım kendısı ıle ve ıyı bır arkadaştı,
evet motorunu yenı topluyordu grenajları dahı takılı değildi henüz son gördüğümde,
mekanı cennet olsun,
Nasıl olmuş Kaza?
Motorlamı???
Evet motorla.
Virajı alamamıs sanırım.
Bizimde konuyla ilgili malesef pek bilgimiz yok.
-
27 Ağustos 2012, 16:13
-
27 Ağustos 2012, 17:10
güzel bir kamp kötü bitmiş ecel artık ne diyelim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun emrah kardeşimizin
-
28 Ağustos 2012, 02:03
adem80 adlı üyeden alıntı
fatih kötü haber kampı bitirdi yani?
kanka kamp bitmedi belki ama kimsede tat tuz kalmadı suratlar asıldı derin düşüncelere daldı herkez gerçekten inanmakta zorluk çekiyorum aklımdan çıkmıyor o güzel insan
-
28 Ağustos 2012, 02:25
F54 adlı üyeden alıntı
kanka kamp bitmedi belki ama kimsede tat tuz kalmadı suratlar asıldı derin düşüncelere daldı herkez gerçekten inanmakta zorluk çekiyorum aklımdan çıkmıyor o güzel insan
harbiden çok zor yahu. 27 yaşındaymış galiba. Gencecik gitti. İnşallah bari arkasında çoluk çocuk bırakmamıstır. Evlimiydi? Biliyomusun?
-
28 Ağustos 2012, 02:27
evli değilmiş evet 27 yaşında bende daha ilk tanışmıştım.
-
28 Ağustos 2012, 02:38
tamam fatih. Allahtan rahmet dilemekten başka elden gelen bişey yok.
-
28 Ağustos 2012, 10:42
Allah rahmet eylesin daha yüz yüze görüşmek nasip olmamıştı allah ailesine sabır versin. Kampa gelemediğim için çok üzüldüm. Ama iykide gelmemisim daha kötü olurdum :(:(
-
28 Ağustos 2012, 11:20
İnsan inanmak istemiyor boyle ayni ortamta olup vefat haberini ogrenmek cok kotu bir durum ALLAH rahmet eylesin son anda is dolayisiyla gelememistim orda olsaydim daha kotu olur dum herhalde ALLAH ailesine sabirlar versin
herkese kazasiz surusler arkadaslar biraz daha dikkat...
-
28 Ağustos 2012, 11:41
Biz hepinizin yerine kötü olduk zaten arkadaşlar Allah rahmet eylesin tekrar dua edelim arkadaşımız için Fatihamızı esirgemeyelim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
28 Ağustos 2012, 12:02
Dün kaza yerini inceledik irfan abiyle dönüşte, Tamda onun tahmin ettiği yerde ve şekilde kazar gerçekleşmiş..
Fotoğrafları koyar heralde irfan abi merak edenler için..
Ben o gece giydiği tişörtü gördüm yırtık pırtık fena oldum :(
-
28 Ağustos 2012, 19:08
Kocaeli İl Temsilcisi
-CBX250- adlı üyeden alıntı
Dün kaza yerini inceledik irfan abiyle dönüşte, Tamda onun tahmin ettiği yerde ve şekilde kazar gerçekleşmiş..
Fotoğrafları koyar heralde irfan abi merak edenler için..
Ben o gece giydiği tişörtü gördüm yırtık pırtık fena oldum :(
ahmetçim o resimleri koymayı uygun bulmuyorum zavallım tişörtü o şkelilde yırtıldıysa motun halini düşünmek bile istemiyorum neyse böyle şeylerden bahsetmeyin
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
31 Ağustos 2012, 12:05
Doğru diyorsun abi, hayatt yok olmakla var olmak arası bi sallantı işte...
-
31 Ağustos 2012, 23:59
Allah rahmet eylesin bu gün olay yerine gelmeden bi benzinlik var orada arkadaşlara sordum gece 3 sularında gelmiş çok yorgun bi hali vardı benzin aldı ayakta zor duruyordu yüzünü oguşturdu dedi bu saatte zor gider dedim içimden ilerde ışıklarda sesi duyduk dedi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)