24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 13:29
Allah rahmet eylesin, çok üzücü gerçekten. Böyle bir haberin şakası olmaz herhalde.
http://www.motosiklet.net/forum/memb...max-88181.html
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 13:30
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
nasıl yani.. umarım gerçek değildir bu haber şaka falandır...
Malesef
-
26 Ağustos 2012, 13:37
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 13:43
Biraz önce İrfan la görüştüm ,telefonda sesi bir garip geliyordu bir şeyler olduğunu sezdim ve maalesef üzücü haberi aldım.
Kardeşimize Allah (cc) rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
26 Ağustos 2012, 14:02
malesef emrah arkadaşımızı kaybettik gece 3te yola uğurladık sabah ömerin vardınmı diye aramasıyla vefat haberini öğrendik.. çok üzgünüm ALLAH mekanını cennet etsin...gelmesiyle gitmesi bir oldu..çok değerli bir arkadaşımızdı..beyaz tsörtlü emrah
-
26 Ağustos 2012, 14:09
allah rahmet eylesin:.. bir kaç kez muhabbet imiz olmuştu.. yeni motorumu topluyorum demişti.. kawasaki...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 14:14
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin......
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
26 Ağustos 2012, 14:45
iftar buluşmasında muhabbet etmiştik çok üzüldüm allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.
-
26 Ağustos 2012, 14:55
çelikatlı adlı üyeden alıntı
iftar buluşmasında muhabbet etmiştik çok üzüldüm allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.
irfan a ulaşın arkadaşlar konuşun....
-
26 Ağustos 2012, 15:18
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
emrah abinin naaşı memleketıne gonderılecek,orada defnedılecek.
-
26 Ağustos 2012, 15:27
Daha dun gece beraberdik gulduk eglendik bugun naaşı memleketine gonderiliyor hayla inanamiyorm ya bu kadar basitmi hersey:-( allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabir versin ...
-
26 Ağustos 2012, 16:00
DALGIC_800 adlı üyeden alıntı
Daha dun gece beraberdik gulduk eglendik bugun naaşı memleketine gonderiliyor hayla inanamiyorm ya bu kadar basitmi hersey:-( allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabir versin ...
Evet hala inanmakta zorlanıyorum motorasuko için büyük bir kayıptır. Güler yüzlü neşeli kkerdeşimiz nur içinde yatsın Allah Rahmet Eylesin...
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
26 Ağustos 2012, 16:04
Mekanın cennet olsun emrah abim.. Toprağın bol olsun...
-
26 Ağustos 2012, 16:08
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
soa adlı üyeden alıntı
Ah be güzel abim..
Allah mekanını cennet eylesin..
Çok erkendi daha..
-
26 Ağustos 2012, 16:54
Merhaba...
Talihsizliklerle dolu bir hafta...
Kontrol için gittiğimiz doktor tarafından acil olarak Anjio ya alınmamız ve bu Ölüm haberi Gelemediğim için çok özür diliyorum. Rahmetli olan arkadaş ta gezidemiydi? Allah mekanını cennet eylesin. hepimizede sabır versin.
-
26 Ağustos 2012, 17:46
pata adlı üyeden alıntı
Merhaba...
Talihsizliklerle dolu bir hafta...
Kontrol için gittiğimiz doktor tarafından acil olarak Anjio ya alınmamız ve bu Ölüm haberi Gelemediğim için çok özür diliyorum. Rahmetli olan arkadaş ta gezidemiydi? Allah mekanını cennet eylesin. hepimizede sabır versin.
evet gezideydi hatta sen gelecektin gelemedi die yorumda yapılmıştı güzelbir insanı kaybettik
-
26 Ağustos 2012, 18:02
Belirttiğim gibi hesapta olmayan Problemli bir Anjio oldu eşim Cumartesi sabahı çıktık Koşuyolu Eğitim ve araştırma Hastanesinden. Normalde gün içinde taburcu etmeleri gerekiyordu Fakat Kanama durmadığı için kalmak zorunda kaldık Tekrar özür diliyorum. Bir taraftanda iyiki gelmemişim diyorum. İyiki tanışmamışım Kendimi dahada çok kötü hissedicektim. Allah Rahmet Eylesin
-
26 Ağustos 2012, 18:05
pata adlı üyeden alıntı
Belirttiğim gibi hesapta olmayan Problemli bir Anjio oldu eşim Cumartesi sabahı çıktık Koşuyolu Eğitim ve araştırma Hastanesinden. Normalde gün içinde taburcu etmeleri gerekiyordu Fakat Kanama durmadığı için kalmak zorunda kaldık Tekrar özür diliyorum. Bir taraftanda iyiki gelmemişim diyorum. İyiki tanışmamışım Kendimi dahada çok kötü hissedicektim. Allah Rahmet Eylesin
eşinize geçmiş olsun ALLAH şifalr versin.. dediğingibi ilkide gelmemişin..:( kötü bir durum..hayat...
-
26 Ağustos 2012, 18:40
Allah rahmet eylesin. Garip hayat, garip dünya. Üzüldüm ama çok üzüldüm.
-
26 Ağustos 2012, 21:31
Allah rahmet eylesin,ailesinin,tüm arkadaşların başı sağ olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)