Arkadaşlar Cuma gününden gelecek kimse varmı bizde boşuna gitmeyelim kimseler yoksa ?
Arkadaşlar Cuma gününden gelecek kimse varmı bizde boşuna gitmeyelim kimseler yoksa ?
Kimseden ses gelmediğine göre yoğunluk c.tesi sanırım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Cumartesi olsun toplu olsun.. Ben çadır ayarlamaya çalışıyorum hala daha net değil :S
sevgili ahmet aga sen çok az da olsa yem al yanına bende alacağım maksat çeşit olsun yani
sen yarın saat 11 de sakarya merkez de ol hatta 10 45 te de olabilir şehir merkezinde nerde beklersen bekle ben seni bulurum çünkü ben çarşıda ikamet ediyorum telefon numaramı biliyorsundur umarım
539 249 89 51
ben seni bekliyor olacağım e5 ten direk şehir içine giden tabelaları izle hiç kaybolmazsın korkma ana yolu bırakmadığın sürece o yol seni şehir merkezine getirir sonra telofonla irtibata geçeriz buluşuruz gider ıslama köfte leri yeriz
sonra basar gideriz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
beyler mehmedin ilk söylediği ılıca mevkiine çöreklenin ılıcanın suyu iyidir akşamları bedava duşumuz olur yanınıza şort havlu almayı unutmayın benide oraya gelince tutmayın ördek yavrusu gibin yüzesim var
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
aga birde şu kızderbentten girdiğimizde iznik gölünün hangi mevkii ne çıkacağız onuda yaz da mehmet bizi ona göre karşılasın oralarda birde akşama kadar birbirimizi aramayalım
aga ben zaten bohçayı hazırladım şort havlu vs herşey hazır yarın benim süper tenere 1200 ü yükleyip geliyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Cumartesi gunu sabah isten cikip geliyorm bende bi aksilik olmazsa mehmet cumadan mi gitcen aga yoksa berabermi gitcez ben aslinda 2-3 saat uyuyup gelsm iyi olur azda olsa dinlenirm :-)
ben size dedim o gölde van gölü canavarı varmış diye. Nasıl gireceksiniz bakem o göle? Şelale varmı orlarda şelale?
Tamam aga bi kutu dardanel mısır alıyorum o zaman yanıma yem için (en son balığa gideli hiç yoksa 10 sene olmuştur unuttum ben bu işleri) farklı bir şey al dersen alayım nasipse yarın sabah namazından sonra yani saat 6 gibi yola çıkmayı planlıyorum google maps e baktım 208 km gösteriyor buda demek oluyorki 10-10.30 gibi oradayım inş. telefon numaran kayıtlı varınca ararım seni hatta yollardan mesajda atarım maps de en son hacılar caddesinden sağa dönün diyo herhalde buluşuruz yafs aman çabuk gelde bilmediğim yerde kurtlar kuşlar kapmasın beni Sen herhalde bu gece işte olacaksın şimdiden hayırlı işler gelince görüşürüz artıkın
---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
İrfancım sana çadır getiriyom kardeşim de mat uyku tulumu v.s onları nasıl edeceksin zaten gece yorgun argın geleceksin tüm vucudun tutulmuş takır takır kalkma sonra pazar sabahına
---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
Bende müşerref oldum van gölünde kendisiyle çok muhterem bi yaratık ama acık otlakçı görür görmez sigara istedi benden
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Arkadaşlar beni 2 yapın istanbuldan misafirim geldi onuda getiricem.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Evet Arkadaşlar Yerimiz Burasıdır Büyük Çoğunluk C.tesi Günü Öğlen civarlarında orada olacak. Görüşmek Üzere Yarın. Bu Arada Tel. Numaram 0 535 679 99 77
1. Seçenek Keramet köyünün 2 km ilerisinde DSİ nin yan tarafında bir yer balıkçı tekneleri falan var. Yolun 25 mt. içerisinde gölgelik güzel bir alan.
Cok istiyordum gelmeyi velakin islerim cikti malesef aranizda olamiyacagim giden herkese iyi eglenceler rastgele....
Sakarya grubu ne zaman gölcükte olurlar gölcükteki grupta aksama olabilir. Bizde 2 kişiyiz sakarya grubuyla yolculuk edelimm diyoruz.
çadır felan getirmicez biz sabahlıyacaz...
mevlüt abi bizim ekip sallantıda gibi ben ya Sakarya grubu yada size dahil olayım diyorum.
---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
Ahemet usta biz yalova veya sakarya grubuna dahil olalım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)