hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
İznik yolunda mantıken tek tek gitmek ya da en az sayıda motosiklet ile grup sürüşü yapmak en ideali.
Karamürsel-İznik yolu bu açıdan sakat.
Üstelik hafta sonu o yollar daha yoğun oluyor..
Altınova'dan girilirse de yer yer bozuk zeminler grup sürüşünü sıkıntıya sokar...
En fazla 4-5 motosiklet ideal..
Yemek konusuna gelince,en kötü ihtimalle,alırız domates-peynir-ekmek,demleriz çayı..
Maksat muhabbet olsun
uğur sen saat kaçta gideceksin mekana sende istersen bize takıl saat 12 30 gibi bursa yoluna saparız köprü altında ol istersen
tmam uğur sen planı kendine göre yap sonuçu buraya yaz zaten en son yarın akşam saat 21 gibi buraya birşeyler paylaşırım o saatten sonra nete giremem çalışıyorum
cumartesi saat 12 gibi körfez de oluruz bizimle gelmek isteyenler irtibata geçsin
539 249 89 51
isteyeni saat 1 civarı karamürselden de alabiliriz
Güncel liste
1-piyanist_irf
2-f54
3-egelim43
4-uğurAk
5-fat290
6-mehmet gemli
7-mezit +1
8-dalgıç_800
nasip se cumartesi gecesi orda olucam arkadaşla çadırıda var eğer gelmesse çadır olmadığı için planım suya düşrmi bilmiyorum hepiniz çadırlamı geleceksiniz yoksa sabahlıyacakmısınız...
Bu gün sallamaları aldım küspeleri aldım balık için yem olayını nasıl yapcaz Fatih? oradamı hazırlarız yoksa ben buradan mısır falan alayımmı yanıma
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Evet balık balık balık baştan söyliğim ben et yerim sağdece "dünyada et ahirette iman"
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Baysamin geliyomusun? Geliyorsan listeye ismini yazalım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ben ileti yazamıyorum Database Error diyor.. deli etti
Bendede öyle üst üste yenile yapınca açabiliyorum siteyi
Geliyorum bende geliyorum. ben yarın gidicez diye hazırlandım Kocaeli MT cumartesiye hazırlanmış.
Tamam süper o zaman liste G�ncel liste
1-piyanist_irf
2-f54
3-egelim43
4-u�urAk
5-fat290 (kesin değil)
6-mehmet gemli
7-mezit +1
8-dalg��_800
9-Baysamin
tamamdır ne oldu böle siteye yahu...?
Mezit abi senide feysbuktan ekledim.!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)