peki abi öyle yapalım o zaman sen bilirsin işini
ben gelirken sadece 1 çuval elma getireyim başka birşey lazım olmaz
peki abi öyle yapalım o zaman sen bilirsin işini
ben gelirken sadece 1 çuval elma getireyim başka birşey lazım olmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Napcaz o kadar elmayı lo peki hadi bende sormayayım o zaman sende bilirsin işini
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Bence Kimse bir şey getirmesin. Orda toplanır konuşuruz orhangazide köfteci yusuftan pişmemiş köfte sucuk vb. alınır isteğe göre orada mangal şeklinde yaparız düşüncem. Ayrıca Kimler C.tes kimler Cuma geliyor cuma günü gelecek kimse varmı. ?
ya sen bi ye varya ta kötayadan elma yemeye gelecen sakarya ya
mehmet ben ve egelim43 fatih290 cumartesi saat 2 de orada olacağız irfan abi gece gelecek diğer arkadaşlar ne zaman gelecek bilemiyorum
Fatih 290 gayış attı ya o gelmecek herhalde sanırsam galiba elma candır evet ama elmadan daha ziyade ıslama küfteyi merak ediyom ben Fatih
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Lem F54 deyo sesini çıkarmıyon da ben deyince basıon fırçayı bakıom cg çok sürpriz fiyat değilse alma bakam buradan daha uyguna daha temiz duruşlu var onu ayarlıcak gibiyim ben sana
Tamam Fatih gelelimde inş. yiyelim içelim hoş olalım gönül muhabbet ister elma küfte bahane
içelim derken abi
hahaha ya aha böle gülüp durcan sabaha kadar orlarda yeterki iki üç bardak fanta iç sen
Korkma len bi şey yapmıcaz sen kapalı şişe içersin hacım alırsın marketten fantayı kapağını sen açarsın ilk
nööreyim pamığım yardırmaktayım sen gelcen demi ? kamp a yok hani ona göre sana genişce yer ayırsınlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------
heee hee heee ben en geç geleceğim için sizin getirdiklerinize çöreklenecem eeee gecenin 2 sinde beni küfte almaya gönderecek haliniz yokya ama beni bekleyene kadar yemek yemeyiz derseniz ekmek almayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:09 ----------
arkadaşlar yemek olayını kafanıza fazla takmayın nasılsa tutacağımız sazanları yiyemeyeceksiniz ha ufak tefek aparatif ok lakin tava çaydanlık, araç gereç vs. yanımızda bulunması daha güzel olur , zaten gittiğimiz yerler dağ başı yada mahrumiyet bölgesi değil
mehmet doğru söyler olmadı hep birlikte fikir birliği yaparız orhangaziden köfteci yusuftan alırız nevaleyi mangal vs. yaparız , gerçii ben kızderbentten geçerken küfte alırımda sizi, bilmem
gölün zillerine belli olmaz bakarsın hiç şıngırdamaz ziller , neme lazım yanımda ekmek olsun birde küfte , bir çakmak, bir bıçak , birazcık tuz bunlar yeter bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------
ürkütmeyin şu adamı kaç sefer söyledim forumda renk vermeyin diye sandal mevzuunuda karıştırmayın hele fat280 yi, sandaldan göl sularına atma planımızdan sakın bahsetmeyin olmuyo böyle çık çık çık
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
[/COLOR]
anladım ahmetçim yanlış anlama tesis yok ama istersen sana 3 tane ev ayarlarım oraları benim karasularımdır gerekeni, akrabalarımdan bulurum yine bulurum ama tabi ihtiyaç olunan bir durum oluşursa orhangazi var köyleri var iznik yolu üzerinde altarnatifimiz çok rahat ol kafana takma [/QUOTE]
Ben daha önce organizasyonla bi kampa gitmiştim. şimdi böyle eşyayı al git vs hem bi ilk olacak benim için ayrıca gitmediğim bi yer.
Gelirsem iki kişi geleceğim bakalım bugün belli olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
Yemek işi için bence herkez belirli bi miktar bütçe koysun ortaya birleşelim yiyecek köfte tavuk vs alalım, balık tutmayla benim hiç alakam yok hiç yapmadığım birşey anlamam, yemek için böyle birşey daha uygun olmaz mı arkadaşlar ?
Ayrıca ben izmit merkezdeyim ne zaman kaçta nerden toplanıp hareket edilecek?
Cuma giden var cumartesi var kafam karıştı :D
ahmet eğer geleceksen cumartesi 12 30 gibi bursa yoluna dönen kavşakta buluşuruz köprü altında yani ordan beraber geçeriz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)