Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    peki abi öyle yapalım o zaman sen bilirsin işini
    ben gelirken sadece 1 çuval elma getireyim başka birşey lazım olmaz
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Napcaz o kadar elmayı lo peki hadi bende sormayayım o zaman sende bilirsin işini
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Bence Kimse bir şey getirmesin. Orda toplanır konuşuruz orhangazide köfteci yusuftan pişmemiş köfte sucuk vb. alınır isteğe göre orada mangal şeklinde yaparız düşüncem. Ayrıca Kimler C.tes kimler Cuma geliyor cuma günü gelecek kimse varmı. ?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ya sen bi ye varya ta kötayadan elma yemeye gelecen sakarya ya

mehmet ben ve egelim43 fatih290 cumartesi saat 2 de orada olacağız irfan abi gece gelecek diğer arkadaşlar ne zaman gelecek bilemiyorum

Motosikleti
    Fatih 290 gayış attı ya o gelmecek herhalde sanırsam galiba elma candır evet ama elmadan daha ziyade ıslama küfteyi merak ediyom ben Fatih
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih 290 gayış attı ya o gelmecek herhalde sanırsam galiba elma candır evet ama elmadan daha ziyade ıslama küfteyi merak ediyom ben Fatih
    abi fat280 dikkat yazalım abi benimkisi belli değil yarın akşam otobüsle aydına gidiyorum cg125 i alacağım inş. bakalım duruma göre adem ab,inin yanına gideceğim yada sizin oraya bakacam ortama musait durumlarına göre karar değişiyor

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    aga sen gel onuda yeriz hiç tasalan ma

Motosikleti
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi fat280 dikkat yazalım abi benimkisi belli değil yarın akşam otobüsle aydına gidiyorum cg125 i alacağım inş. bakalım duruma göre adem ab,inin yanına gideceğim yada sizin oraya bakacam ortama musait durumlarına göre karar değişiyor
    Lem F54 deyo sesini çıkarmıyon da ben deyince basıon fırçayı bakıom cg çok sürpriz fiyat değilse alma bakam buradan daha uyguna daha temiz duruşlu var onu ayarlıcak gibiyim ben sana

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga sen gel onuda yeriz hiç tasalan ma
    Tamam Fatih gelelimde inş. yiyelim içelim hoş olalım gönül muhabbet ister elma küfte bahane

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    içelim derken abi

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Lem F54 deyo sesini çıkarmıyon da ben deyince basıon fırçayı bakıom cg çok sürpriz fiyat değilse alma bakam buradan daha uyguna daha temiz duruşlu var onu ayarlıcak gibiyim ben sana
    nasıl abi ne var sizin orada cg 125 mi özelden konuşalım yada faceden bu meseleyi

içelim derken abi
    içelim derken kola fanta demek istemiştir her hal alem olursa ben hayatda gelmem deyem

Motosikleti
    içelim derken abi
    Yav lafın gelişi işte yiyelim içelim hoş olalım

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl abi ne var sizin orada cg 125 mi özelden konuşalım yada faceden bu meseleyi
    Face i açıyorum hemen

içelim derken kola fanta demek istemiştir her hal alem olursa ben hayatda gelmem deyem
    Çok hain planlarımız var sana dair zorla içircez sanada

Motosikleti
    2008 xmax 250
    ha ha ha

Motosikleti
    hahaha ya aha böle gülüp durcan sabaha kadar orlarda yeterki iki üç bardak fanta iç sen

Motosikleti
    2008 xmax 250
    hahaha ya aha böle gülüp durcan sabaha kadar orlarda yeterki iki üç bardak fanta iç sen
    gelmeyom o zaman size iyi eğlenceler

Motosikleti
    Korkma len bi şey yapmıcaz sen kapalı şişe içersin hacım alırsın marketten fantayı kapağını sen açarsın ilk

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nörüyon irfan..:9
    nööreyim pamığım yardırmaktayım sen gelcen demi ? kamp a yok hani ona göre sana genişce yer ayırsınlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

tmm abi ona göre buluşuruz o arkadaşla..

BEYLER KAMPA GELECEK ARKADAŞLAR YEMEK HAKKINDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR ?
    herkez düşüncesi ni bildirsin ortak birşeyler yapalım yani biri başka biri başka birşeyler alır gelirse ortalık karışır..

heee hee heee ben en geç geleceğim için sizin getirdiklerinize çöreklenecem eeee gecenin 2 sinde beni küfte almaya gönderecek haliniz yokya ama beni bekleyene kadar yemek yemeyiz derseniz ekmek almayın

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:09 ----------

Alıntı mehmet_gemli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence Kimse bir şey getirmesin. Orda toplanır konuşuruz orhangazide köfteci yusuftan pişmemiş köfte sucuk vb. alınır isteğe göre orada mangal şeklinde yaparız düşüncem. Ayrıca Kimler C.tes kimler Cuma geliyor cuma günü gelecek kimse varmı. ?
    arkadaşlar yemek olayını kafanıza fazla takmayın nasılsa tutacağımız sazanları yiyemeyeceksiniz ha ufak tefek aparatif ok lakin tava çaydanlık, araç gereç vs. yanımızda bulunması daha güzel olur , zaten gittiğimiz yerler dağ başı yada mahrumiyet bölgesi değil

mehmet doğru söyler olmadı hep birlikte fikir birliği yaparız orhangaziden köfteci yusuftan alırız nevaleyi mangal vs. yaparız , gerçii ben kızderbentten geçerken küfte alırımda sizi, bilmem

gölün zillerine belli olmaz bakarsın hiç şıngırdamaz ziller , neme lazım yanımda ekmek olsun birde küfte , bir çakmak, bir bıçak , birazcık tuz bunlar yeter bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------

Yav lafın gelişi işte yiyelim içelim hoş olalım

ürkütmeyin şu adamı kaç sefer söyledim forumda renk vermeyin diye sandal mevzuunuda karıştırmayın hele fat280 yi, sandaldan göl sularına atma planımızdan sakın bahsetmeyin olmuyo böyle çık çık çık
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ürkütmeyin şu adamı kaç sefer söyledim forumda renk vermeyin diye sandal mevzuunuda karıştırmayın hele fat280 yi, sandaldan göl sularına atma planımızdan sakın bahsetmeyin olmuyo böyle çık çık çık
    sandaldan beni göle atma planı hmm iyimiş bunu öğrendiğim iyi oldu

-CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    [/COLOR]

anladım ahmetçim yanlış anlama tesis yok ama istersen sana 3 tane ev ayarlarım oraları benim karasularımdır gerekeni, akrabalarımdan bulurum yine bulurum ama tabi ihtiyaç olunan bir durum oluşursa orhangazi var köyleri var iznik yolu üzerinde altarnatifimiz çok rahat ol kafana takma [/QUOTE]

Ben daha önce organizasyonla bi kampa gitmiştim. şimdi böyle eşyayı al git vs hem bi ilk olacak benim için ayrıca gitmediğim bi yer.
    Gelirsem iki kişi geleceğim bakalım bugün belli olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------

Yemek işi için bence herkez belirli bi miktar bütçe koysun ortaya birleşelim yiyecek köfte tavuk vs alalım, balık tutmayla benim hiç alakam yok hiç yapmadığım birşey anlamam, yemek için böyle birşey daha uygun olmaz mı arkadaşlar ?
    Ayrıca ben izmit merkezdeyim ne zaman kaçta nerden toplanıp hareket edilecek?
    Cuma giden var cumartesi var kafam karıştı :D

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ahmet eğer geleceksen cumartesi 12 30 gibi bursa yoluna dönen kavşakta buluşuruz köprü altında yani ordan beraber geçeriz

-CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    ahmet eğer geleceksen cumartesi 12 30 gibi bursa yoluna dönen kavşakta buluşuruz köprü altında yani ordan beraber geçeriz
    Bütün gelecek olanlarla konvoy halinde gidilmeyecek mi ?

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)