fatih abi benim nick i 10 puan artırmırsın
fatih abi benim nick i 10 puan artırmırsın
Öyle bi şey yaparsa çaldığı düğünü basarız şart olsun gece nasılsa düğüne kayış atamam diyordu
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
olmaz mze yapamam öyle bir şey ben hatırası var elim varmaz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
irfan abimi aradım bu aksam cevap vermedi. Acaba düdük mü öttürüyodu?
adem düdük mü öttürüyor yoksa zurna mı çalıyor onu kendisine sormak lazım
şimdi arkasından atıp tutmak bize yakışı kalmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
evet telefonunu kaydettim üstadım lakin ben cumartesi aranıza geç katılacağım burada f54 fatih, ve egelim 43 ile bağlantı kurman daha yerinde olur işlerimden dolayı gece yarısı ancak aranızda olabileceğim beni beklersen gece geç olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
beyler ne ayaksınız siz anlayalım yani egelim 43 ,f 54, adem 80 , üçgeniyle beni kumpasa almışsınız ?
ademcim bende sen beni aradığın saatlerde uyuyordum yiğenim valla çağrını gördüm ama saat 04:00 sularıydı mahsuzcuktan aramadım sabah şimdi arayayım dedim emme çevrimdışısın kesin uyuyorsundur diye aramıyorum
yauuu 2 gündür uğraşıyorum bırakın nete girmeyi kafamı kaşıyacak zamanım olmuyor şu elektirikli bisikletlerle başıma işmi aldım ne ?
birinin beyni yanar, birinin elciği bozulur, biri akımı keser çalışmaz, biri ön düzen dağıtır dertleri bitmiyor arkadaş eve 4 tane getirdim 3 nü yaptım götürdüm yine 3 taner daha getirdim ,millet nasıl kullanıyor ben anlamadım
patır patır dökülüyor makinalar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan abi yol olarak biz kız derbentten mi gelelim yoksa başka bi yol dan mı gelelim ne dersin abi
s.a. arkadaşlar size üzülerek söylüyorum ki benim gelme işi biraz sakata bindi aydına gitme durumum var şimdiden diyeyim :(
fatih abi senin istediklerini alır kargoya veririm gelemeyecek gibiyim sen bana özelden mesajla adresini ver kargoya vereyim malzemelerini
olmadı şimdi adaşım yav neden böyle kayış attın ki
kızderbent yolunu kullan şekerim milleti o güzergahtan mahrum etme reis sensin yalovadan katılacak bir arkadaş daha var (pata) onunlada iletişime geçersen iyi olur en azından karamürselde buluşur oradan geçersiniz , biliyorsun ben gece yarısı geleceğim o yüzden coğrafyayı az çok biliyorsun eeee kamp işininde kompedanısın olmammı ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
aga şimdi herkez kendi yiyeceğini getirsen desek biz seninle birlikte gideceğimiz için biz alırız
gelen arkadaşlar da ne isterse alsınlar desek yanlış anlaşılma olmasın diye dedim sonuçta gideceğimiz yer dağ başı bakkal çakkal yakında olmayabilir o sebeten dolayı hazırlıklı gitmek faydalı olacaktır
Yok bence kimse bir şey getirmesin yanında herkes gelsin çadırlar bi kurulsun sonra toplanılır konuşulur ona göre bi kişi gider alır gelir en yakın bi yerden bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)