tamamdır orda olacagım telefonlaşırız
allah standarttan ayırmasın..
İrfan abi bu sene olamıcak ama seneye motorum olursa kesin gelicem ehliyete başvurduk daha basamakları yükselmedim saygılar
peki dönüşte feribot en son saat kaça kadar var..
iftardı çay mhabbet derken 10 10 buçukta anca çıkarız ordan..
yoksam körfezimi dolaşsak
arkadaşlar en geç cumartesi sabahı 08:00 itibari ile LİSTENİN SON GÜNCEL HALİ TAMAMLANMIŞ OLMASI ŞART lakin cumartesi sabahı ona göre malzeme temini yapılarak işlemler başlayacak ,
burada dikkat etmem gereken önemli 2 nokta var
1-listedeki katılımcı sayısına orantılı hazırlık yapılacak sürpriz misafirlerimiz için ekstra fazlalıklar hesaplanacak ona göre malzeme alınacak, zira hem israfı önlemek hemde herkeze bolca yetecek şekilde olması iyi olur bilginize önemle arz ederim
maddiyatından ziyade yapılan pidelerin zayii olup çöpe gitmesini hiç birimiz istemeyiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
feribot 24 saat 15 er dakikalık aralarla sürekli, var sıkıntı olmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------
kardeşim antalya çok uzak bir mesafe şayet gelebilme durumun olsaydı şu an itibari ile yola çıkman gerekirdi sanırım pideler pişene kadar anca düşerdin buraya
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Arkadaşlar Ben Tam 6'a eskı hisarda olacağım,,,
orada kenarda beklerim sizleri,
Kırmızı 600F,
Montta Kırmızı girişte selamlaşırız zaten ;)
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Abi Gözünüzü seveyim şunu Pazar Günü niye yapmıyosunuzz çalışıyorum ben C.tesi günü da :/
Asla pes etme !
ahh bu senede gelebilmek o pidelerden yiyebilmek vardı ama malum nakit sıkıntıları
motorum yarın geliyor mtv muayene yapıp kış uykusuna çekecem keratayı yoksa altından kalkılmaz hal alacak harcamalar iyicene...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
İnşallah Tünal bey.Misafirlerle meşgul olmak ta güzel bir şey.Allah kolaylıklar versin.
Selam ve saygı bizden abi.Sağlıcakla kal.
1-Erhan erdil
2-Uğur Ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf+1
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit+1
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
12-ümit_150_zc
13-Horozoğlu+2
14-aTiLLa_HaKaN
15-Ghostcorc +1
16-Lucas +1 Eşim
17-baysamin
18-dileozi +1
19-sedat_57+1
20-münir
21-reis007+1 kardeşim
22-aksoy19
23-bozkurt74
24-by_rebel
25-Komutan Logar +misafir TürkChopper (sayı tam netleşince yazacağım)
26-halil41 + 1
27-enes
İrfan abi, kiramayacagim bir arkadasin kamp teklifi dolayisiyla katilamiyorum. İki dakkada satarim adami Geliyorum deyipte gelmemektense gercekleri yuzune vurayim dedim :p
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)