abiii harbi başka zaman bulamadınmı
abiii harbi başka zaman bulamadınmı
Beni silin listeden gelemiyorum maalesef :(
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
vuhuuu bende böyle bir etkinlik bekliyordum, benide ekleyiniz lütfen
küçük bir soru, eyüpten kaç km bura, gerçi 200 olsa ne yazar geleceğim birde bana levent yakınmı? istanbulu fazla bilmediğimden bana uygun bi yer söylersiniz ben gelirim.kardeşimide getiririm.
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
benide davet ettiğin için teşekkür ederim irfan abi. Fakat bizim 1 - 2 eylülde sınavlarımız olacak ve kurs yeni başladı. o tarihtede kursumuz var ben gelemeyeceğim teşekkür ederim. herşey gönlünce olsun şimdiden afiyet olsun
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
güncllllll....
avrupa yakasından gelecek arkadaşlar..leventte buluşabilirizz.levent bp de.
ama bi saat kararlaştıralım..
çünkü 19 45 te iftar yerinde olmamız gerekiyor..
Güncel
1-Erhan erdil
2-Uğur Ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
12-ümit_150_zc
13-Horozoğlu+2
14-aTiLLa_HaKaN
15-Ghostcorc +1
16-Lucas +1 Eşim
17-baysamin
18-dileozi +1
Bizden memed alide gelecek bende + 2 yaziyor zaten aynen kalsin. Benim kiz 2 aylik, pideyi sevecegini sanmiyorum
Motorum olaydı da geleydim. Açaydım kollarımı takaydım kaskımı tutaydım gaz pedalını akaydım yollara
saat 7 levent bp buluşma noktası olacaksa bende gelebilirim ama daha erkene yetişemem
İkincilik kaybedenler içindir...
levent bp de 7 de buluşursak iftara balık adasına yetişemeyizç,..
daha erken saatte çıkmamız lazım.
akşam 17 gibi..
saati bi netleştirsek süper olacak
İkincilik kaybedenler içindir...
en güncel uğurcum bu liste işini sen takibet şekerim ben daha yeni gelebildim , bir kaç gün işlerim var bu arada gelemeyen dosstlarımızın canı sağolsun teklif olur ama ısrarcılık olmaz olmamalı nihayetinde hepimizin ayrı bir dünyası , işi gücü ,planı proğramı var ,
olcaycım
gelemiyor olmana üzüldüm sağlık sıhhat olsun inşallah başka sefere nasip kısmet bu işler
1-Erhan erdil
2-Uğur Ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf+1
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
12-ümit_150_zc
13-Horozoğlu+2
14-aTiLLa_HaKaN
15-Ghostcorc +1
16-Lucas +1 Eşim
17-baysamin
18-dileozi +1
19-sedat_57+1
20-münir
21-reiss007
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
levent bp saat 19 :00 geç olur arkadaşlar feribotla gelecekseniz 40 dakika karşıya geçmesi sürüyor kıldı tüydü 1 saat deyin siz ona sıkıntı olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
senin kız pide yemez ama ben onu bi elime geçirirsem başlıcam gıdığından yemeye allah bağışlasın burakçım ulen imrendiriyonuz adamı heeee
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
1-Erhan erdil
2-Uğur Ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf+1
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
12-ümit_150_zc
13-Horozoğlu+2
14-aTiLLa_HaKaN
15-Ghostcorc +1
16-Lucas +1 Eşim
17-baysamin
18-dileozi +1
19-sedat_57+1
20-münir
21-reis007
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
ne yapalım cenkçim nasip kısmet resimlere baka baka yalanırsın artık babaya selam söyle hürmetler
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
şu an seni ekledim dostum kardeşinde gelecekse listeyi güncellersiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
fatihhh sen ne kadar çok konuşuyon öle , dur ulen fetbazlık yapma şimdi biraz daha boylansın tosuncuğum mıncıklamaya gelsin az
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
tr100 erkin abiyle gelme niyetimiz var fakat o gün çalışıyoruz ikimzde ayarlayabilirsek izinleri geleceğiz inşallah
bu kawasaki bir başka dostummm
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
tamam serkan birlikte çıkarız. kaç gibi çıkarız tahmini?
ben karaköyden işten 3-4 gibi çıkıyorum.levent'i bulmam 5-6yı bulur numarandan ulaşırım sana.
irfan abi kardeşimle geleceğim, seni uzun zamandır trabzondan takip ediyordum, bi nur cemalini göreyim
1-Erhan erdil
2-Uğur Ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf+1
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
12-ümit_150_zc
13-Horozoğlu+2
14-aTiLLa_HaKaN
15-Ghostcorc +1
16-Lucas +1 Eşim
17-baysamin
18-dileozi +1
19-sedat_57+1
20-münir
21-reis007+1 kardeşim
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
ya irfan abi almadın şu iftarı pazara bak herkezin cumartesi işi var neden böyle yapıyorsun yaaaaaa
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)