4 Ağustos Cumartesi iftar etkinliği
Reklamlar
-
30 Temmuz 2012, 23:38
Kocaeli İl Temsilcisi
atillapasa adlı üyeden alıntı
anadolu yakasında toplanma yeri ve saati varmı. feribotlamı geçeceğiz karşıya. eskihisar topçulardan bahsediyorum.
buraya varış saatinizi hesaplayarak eskihisar iskelesinde toplanmanız mantıklı olur bence tabi istanbulu sizler kadar bilmiyorum , aranızda hemfikir olup haberleşin derim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
1-Erhan erdil
2-uğur ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
12-ümit_150_zc
13-Horozoğlu+2
14-aTiLLa_HaKaN
15-Ghostcorc +1 oldu şuan itibari ile bizimki baba benide yaz yaz o pideler ne öyle diyor hahahahahahaha..
16-Olcay Aşar+2
17-Lucas +1 Eşim
18-baysamin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
yok abi paket maket istemem ben
)
4 agustosta gelicem ben
)
irfan abi 5 gün kaldı bu cumrtesi işte..
tamam ümitçim bende 1. sayfada güzelce yazmıştım arayı biraz uzun tutuyorum deyi benim harddiskte hata oluştu sanırım sıcaklardan ama sıkıntı yok 5 günümüz daha var
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
31 Temmuz 2012, 00:05
Allah kabul etsin hayırlı iftarlar arkadaşlar ben tam ters istikamette olacağımdan katılamıyorum....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
31 Temmuz 2012, 00:08
Lucas adlı üyeden alıntı
Hep bir bahane, hep bir bahane. Yeni motor alcam, o zaman gelicem. Scooter'ı satıp yeni motor alcam o zaman gelicem. Nem oranı çok yüksek, düşsün gelicem. Havada bulut yok bu ne dumandır, duman kalksın gelicem. 5 kilo vereyim hemen gelicem.
Mezit abi bu lafın altında kalamam Uğur en kötü gel sen al beni kardeşim
-
31 Temmuz 2012, 00:12
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
31 Temmuz 2012, 00:39
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Allah kabul etsin hayırlı iftarlar arkadaşlar ben tam ters istikamette olacağımdan katılamıyorum....
Tünal abi sensiz olurmu ya
Kim toparlayacak abi bizi levent bp de :(
-
31 Temmuz 2012, 00:46
bayramdan sonra yaparsanız bi karamürsel aktivitesi daha, söz gelicem..ordan gebzeye amcamlara geçerim..feribot olur sanırım aksamları..eskisara inerim ordan hoop gebze.şu ehliyet olsa idi bende gelirdim..4 ağustos direksiyon sınav günümde siz iftar için hazırlanıyor olacaksınız..ne güzel..
irfan abi, yaparsın dimi bi aktivite daha ? karamürsele araba ile gelmitik..bi köye gittik tam hatırlamıyorum.motorla çok zevk alınabilecek yollar var..
-
31 Temmuz 2012, 00:59
Kocaeli İl Temsilcisi
Garip1701 adlı üyeden alıntı
bayramdan sonra yaparsanız bi karamürsel aktivitesi daha, söz gelicem..ordan gebzeye amcamlara geçerim..feribot olur sanırım aksamları..eskisara inerim ordan hoop gebze.şu ehliyet olsa idi bende gelirdim..4 ağustos direksiyon sınav günümde siz iftar için hazırlanıyor olacaksınız..ne güzel..
irfan abi, yaparsın dimi bi aktivite daha ? karamürsele araba ile gelmitik..bi köye gittik tam hatırlamıyorum.motorla çok zevk alınabilecek yollar var..
inşallah ramazanım allah kaza keder vermez ise müsait zamanda düşüncelerimde bazı şeyler var ama nasip kısmet diyelim
bu arada karamürselimiz konum itibari ile stratajik bir noktada bulunuyor olup, gerek coğrafyası yerleşim konumu, sahili denizi dağı bayırı ile güzel sakin bir beldemizdir burada huzur bulmak zamanda var ise çok zor değildir her zaman beklerim , nasip kısmet diyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Tünal abi sensiz olurmu ya
Kim toparlayacak abi bizi levent bp de :(
tünal abi gelemiyorum derse bilineki bir sebebi vardır öndercim bende çok istiyordum , kendisinide özledim ama nasip olmayınca olmuyor
-
31 Temmuz 2012, 01:00
Super Moderator
Söz vermeyeyim, hatta umut da vermeyeyim ama pidelerin lezizliği ayrı bir çekici geliyor... O tarihte oralarda olabilirsem muhakkak uğrarım...
Şimdiden katılacak olan herkese iyi eğlenceler...
-
31 Temmuz 2012, 01:04
Kocaeli İl Temsilcisi
-
31 Temmuz 2012, 01:51
nasipse gelmeye çalışacağım abi...
-
31 Temmuz 2012, 02:05
Güzel bir akşam olacağı kesin
bakalım hafta sonu işler ne alemde,vakiti uydurursak gerisi kolay bir sıkımlık yol Karamürsel bi sepet alır döneriz..
İrfan'ım piyanist şantör tayfasına selamlar kendinize iyi bakın..
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
31 Temmuz 2012, 02:19
Kocaeli İl Temsilcisi
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
Güzel bir akşam olacağı kesin
bakalım hafta sonu işler ne alemde,vakiti uydurursak gerisi kolay bir sıkımlık yol Karamürsel bi sepet alır döneriz..
İrfan'ım piyanist şantör tayfasına selamlar kendinize iyi bakın..
nasip kısmet olursa beklerim tamer abim aleyküm selam ileteceğim selamını arkadaşlara bu arada şaka maka bir yılı geride bırakmışız tamer abi vayyy beee geçen yılki resimlere bakıyorumda zaman ne çabuk geçiyor
-
31 Temmuz 2012, 03:15
evet abi 1 yılı geride bırakmaya az kaldı yeğenin yaşına girecek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
31 Temmuz 2012, 03:20
1-Erhan erdil
2-uğur ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
12-ümit_150_zc
13-Horozoğlu+2
14-aTiLLa_HaKaN
15-Ghostcorc +1 oldu şuan itibari ile bizimki baba benide yaz yaz o pideler ne öyle diyor hahahahahahaha..
16-Olcay Aşar+2
17-Lucas +1 Eşim
18-baysamin
19-dileozi +1
Bu arada istanbulda kesin bir yer belirleyelim.Mesela 4. levent
-
31 Temmuz 2012, 03:21
Olcan138 adlı üyeden alıntı
Söz vermeyeyim, hatta umut da vermeyeyim ama pidelerin lezizliği ayrı bir çekici geliyor... O tarihte oralarda olabilirsem muhakkak uğrarım...
Şimdiden katılacak olan herkese iyi eğlenceler...
o kadar balık gösterdik gelmedin,pideye gelirsen ertesi sabah balığa çıkmaktan kaçarın olmaz ona göre...
benim durumum belli değil,belki oğlanla gelmeye çalışırım ,belki gelemeyebilirim...inşallah aksilik çıkmazda ,bide yetişebilen olursa topluca geliriz...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
31 Temmuz 2012, 03:43
dileozi6 adlı üyeden alıntı
1-Erhan erdil
2-uğur ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
12-ümit_150_zc
13-Horozoğlu+2
14-aTiLLa_HaKaN
16-Olcay Aşar+2
17-Lucas +1 Eşim
18-baysamin
19-dileozi +1
Bu arada istanbulda kesin bir yer belirleyelim.Mesela 4. levent
avrupa yakasında her zamanki gibi levent bp de bulussak iyi olur..
ama saat kararlaştırmak lazım olur..
19 45 te balık adasında olmamız lazım..
-
31 Temmuz 2012, 05:53
-
31 Temmuz 2012, 09:31
İrfancigim mesajini aldım. Hanim memlekette gelebilirsem yalnız gelebileceğim. Ama cuma gunüne kadar kendimi listeye eklemeyeceğim. Kısmette görüşmek üzere..
-
31 Temmuz 2012, 10:52
irfan abi çok gelmek isterdim ablama söz verdim iftara sendeyim diye herkese selam olsun
-
31 Temmuz 2012, 10:57
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)