arkadaşlar pide adedi 65 olarak kayıtlara kesin olarak geçmiştir burada şu an itibari ile yağış yok ama yaz yağmuru tabi gelir geçer
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ben levent bp deyim kimse yok nerde bu millet
Sapancadayim yağmur başladı burda biraz bekleyecegim
Kartaldan arabayla yola cıkıyorum yol uzerınde gelmek ısteyen olursa alabılırım.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
keşke bende olsaydım orda..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Balık adası tam olarak neresi?
arkadaşlar çok dikkat edin,izmitten şimdi geldim yolda doluya yakalandım donuma kadar ıslandım vıcık vıcık olduk hemen giyinip akramürsele gazlıcam,bu arada önümde 3 tane kaza oldu :S maximum dikkattt
Karadeniz - Giresun.
kısmetse şimdi Kadıköy'den yola çıkıyorum,e-5 ten eskihisar üzeri geçmeyi düşünüyorum yolda kalan yolu bilmeyen olursa bana ulaşabilir,hadi görüşmek üzere pidemi yiyenin tekerini sabunlarım tel:506 566 74 80
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bende eve geldim, birazdan cikacagim bizimkileri alip
Özel sebeplerden dolayı gelemeyeceğim, katılan herkese iyi iftarlar.
Selamlar
Şu anda yaklaşık 30 kişiyiz ve ezanın okunmasını bekliyoruzz. Sohbet muhabbet fena. Kaçıranlar çok üzülecek.
Katılan herkese çok teşekkürler herşey çok güzeldi özellikle de el emeği göz nuru pideleri ile bizi delice doyuran İrfan abiye saygılarımı sevgilerimi sunuyorum
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Şu an feribot tayız irfan abi emeğine ellerine sağlık pideler süperdi
Şansımıza hiç yağmura yakalanamadık.
eve bende yeni geldim sevgili MT ailesi hersey çok güzeldi İrfan usta eline sağlık pideler süperdi.TÜRKCHOPPER KOCAELİ adına da tesekkürler arkadaşlarımın selamları var.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)