[İstanbul]24MARTCuma(bu akşam)YEŞİLKÖY-NORTH SHIELDS de buluşuyoruz ve davetiyeler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hava yağmurlu ama katılım olursa biliyorsunuz her yere her havada gelirim
-
öğlen 6 gibi gelsem alama mı 7 de karşıya gidecem daha bu gün gelemem
-
the_doctor adlı üyeden alıntı
öğlen 6 gibi gelsem alama mı 7 de karşıya gidecem daha bu gün gelemem
Doktor aramıza hoşgeldin ama istersen tanışma formunda bir merhaba de
-
ankaralılara davetiye yokmu bizde güvenlik north da buluşsak..
benim eve yakın obakımdan
-
ewet millet nerdesiniz yaww buluşma diyolar yeşilköy diyolar hadiii bir arada olup tanışıp sohbet etmek için güzel bir fırsatt hadii avrupa yakası ses gelsin elleri görelimm
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
-
bence çok uzak bir yer seçilmiş
bence beşiktaş bieer point gibi bir yer seçilseydi avrupada asya da gelirdi
neden çok uç noktalar seçilir anlamam
mekan güzel olabilir ama çok uzak
-
dostdark arkadaşım motorcuya mesafe nedirki hem yağmurda kesildi
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
-
Bence dostdark için yol ve hava şartları önemli değil o her yere gelir ama söylediği mantıkla beşiktaş tarafında olursa anadolu yakası da gelebilir !
-
MUSTURAKİ adlı üyeden alıntı
Dostum benim için yamur kar mesafe farketmez
bu salı beer,s de güzel bir toplantı yaptık katılım çok güzeldi ve çok keyifli geçti
benim demek istediğim kolay ulaşımı olan yerler seçilirse katılım çok olur.
-
dostlarım size hak veriyorum ama istanbulun bu tarafında buluşmalara gidememiş ve davetiye alamamış arkadaşlarımız var tahmin ediyorumki sn.shemoto arkadaşımız bunu düşünerek yeşilköyü seçti bu arada biz beersdaki ilk toplantıya ta bağcılardan avcılardan vs. geldik şimdi biz sizi bekliyoz hade bakalım sıra sizde kimler geliyo isimleri görelim
-
Admin
Hava şartları nedeniyle buluşma iptal edilmiştir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler