6. sakarya motosiklet festivaline gidiyoruz 6-7-8 temmuz
Reklamlar
-
06 Temmuz 2012, 10:32
ghostcorc adlı üyeden alıntı
evet şuan itibari ile karar vermiş bulunmaktayım yarın cumanamazını müteakip çıkıyorum yola yarın etkinlikteyim sizi ben karşılarım artık cumartesi günü.
)
Aman abi dikkat fazla süratli gitme )))))))
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:30 ----------
7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ 6.SAKARYA MOTOSİKLET FESTİVALİ
7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ İSTANBUL SAKARYA FESTİVAL GEZİSİ
BULUŞMA YERİ VE SAATİ :
1-AVRUPA YAKASI :LEVENT BP SAAT 08:30 BULUŞMA
09:00 TEKER DÖNER VE İKİNCİ KÖPRÜ YOLUNDAN TEM YOLUNA GİRİLECEK
2-ANADOLU YAKASI: ANADOLU YAKASINDA OTURAN ARKADAŞLARLA TEM YOLU OPET MEHMETÇİK TESİSLERİNDE SAAT 09:40 DA BULUŞULACAK VE HEMEN 09:50 DE HAREKET EDİLECEKTIR .BEKLEME SADECE 10 DAKİKA OLACAKTIR.
3-Bizimle buluşamayan arkadaşlar yolda bizi hertürlü bulurlar zaten...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT:
1-YAKLAŞIK 350 KM GİDİŞ GELİŞ YOL YAPILACAKTIR
2-KGS OGS VS ŞEYLER İÇİN LÜTFEN HAZIRLIKLI OLUNUZ VE ORDA İNSANLARI SIKINTIYA SOKMAYINIZ
3-GİYSİLER KESİNLİKLE MOTOSİKLET GİYSİSİ OLACAKTIR KASK ELDİVEN MONT PANTOLON VE AYAKKABI VE KORUMALAR OLMASI ZORUNLUDUR. ARTÇILARINDA AYNI ŞEKİLDE GİYİNMESİ ZORUNLUDUR. FAKAT YANINIZDA TERLİK YEDEK ELBİSE BULUNDURURSANIZ MOLALARDA ONLARLA RAHAT EDERİZ DÜŞÜNCESİNDEYİM. MOTORLARI PARK EDER GEZERİZ…
4-EHLİYET RUHSAT VS.ŞEYLER TAM OLMALIDIR.
5-GRUPLARIN BAŞINDAKİ ARKADAŞLARI DİNLEMEK ZORUNDAYIZ LÜTFEN RİSK ALACAK ŞEKİLDE NE MOTOR KULLANALIM NEDE DAVRANIŞLARDA BULUNALIM. ZATEN KONUŞMA YAPILACAKTIR.
6-GEZİ BAŞLANGICINDA TÜM KATILIMCILARIN AD SOYADI TELEFON MOTOSİKLET TÜRÜ VE PLAKALARI LİSTELENECEK VE GÜN SONUNDA KONTROL EDİLEREK DAĞILINACAKTIR.
7-Festivalden tam faydalanmak istiyorsak tam hazırlık ta yapmalıyız...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
-
06 Temmuz 2012, 12:08
yok yok gitmem bugün full çalışıp size tüyolar toplarım artık orada kısmetse..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
06 Temmuz 2012, 22:54
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Aman abi dikkat fazla süratli gitme )))))))
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:30 ----------
7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ 6.SAKARYA MOTOSİKLET FESTİVALİ
7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ İSTANBUL SAKARYA FESTİVAL GEZİSİ
BULUŞMA YERİ VE SAATİ :
1-AVRUPA YAKASI :LEVENT BP SAAT 08:30 BULUŞMA
09:00 TEKER DÖNER VE İKİNCİ KÖPRÜ YOLUNDAN TEM YOLUNA GİRİLECEK
2-ANADOLU YAKASI: ANADOLU YAKASINDA OTURAN ARKADAŞLARLA TEM YOLU OPET MEHMETÇİK TESİSLERİNDE SAAT 09:40 DA BULUŞULACAK VE HEMEN 09:50 DE HAREKET EDİLECEKTIR .BEKLEME SADECE 10 DAKİKA OLACAKTIR.
3-Bizimle buluşamayan arkadaşlar yolda bizi hertürlü bulurlar zaten...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT:
1-YAKLAŞIK 350 KM GİDİŞ GELİŞ YOL YAPILACAKTIR
2-KGS OGS VS ŞEYLER İÇİN LÜTFEN HAZIRLIKLI OLUNUZ VE ORDA İNSANLARI SIKINTIYA SOKMAYINIZ
3-GİYSİLER KESİNLİKLE MOTOSİKLET GİYSİSİ OLACAKTIR KASK ELDİVEN MONT PANTOLON VE AYAKKABI VE KORUMALAR OLMASI ZORUNLUDUR. ARTÇILARINDA AYNI ŞEKİLDE GİYİNMESİ ZORUNLUDUR. FAKAT YANINIZDA TERLİK YEDEK ELBİSE BULUNDURURSANIZ MOLALARDA ONLARLA RAHAT EDERİZ DÜŞÜNCESİNDEYİM. MOTORLARI PARK EDER GEZERİZ…
4-EHLİYET RUHSAT VS.ŞEYLER TAM OLMALIDIR.
5-GRUPLARIN BAŞINDAKİ ARKADAŞLARI DİNLEMEK ZORUNDAYIZ LÜTFEN RİSK ALACAK ŞEKİLDE NE MOTOR KULLANALIM NEDE DAVRANIŞLARDA BULUNALIM. ZATEN KONUŞMA YAPILACAKTIR.
6-GEZİ BAŞLANGICINDA TÜM KATILIMCILARIN AD SOYADI TELEFON MOTOSİKLET TÜRÜ VE PLAKALARI LİSTELENECEK VE GÜN SONUNDA KONTROL EDİLEREK DAĞILINACAKTIR.
7-Festivalden tam faydalanmak istiyorsak tam hazırlık ta yapmalıyız...
selamlar şenol abi orda bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
-
07 Temmuz 2012, 11:16
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
07 Temmuz 2012, 13:06
Bu fest e gelmeyenler çok sey kaçırdı ortam 10 numara etkinlikler süper ben gece çadırda kaldım hava da süper di sag olsun arkadaslar bana da çadır kurmuş ellerine saglık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
07 Temmuz 2012, 15:24
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
07 Temmuz 2012, 15:44
Gece kaç derece oluyor hava? Birde pazar günü yağmur gösteriyor?
-
07 Temmuz 2012, 16:08
Bu hafta sonu yağış vardı ama bı sıcak var aklınız hayaliniz durur
-
07 Temmuz 2012, 16:18
çok hevesim vardı akayım dedimarkadaşlar müsait olamadılar...nasip olmadı valla...ordan düzceye geçeyim dedim bizim şerefi ziyarete ama akşam nöbet var 19 da hevesim kursağımda kaldı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
07 Temmuz 2012, 17:37
Efsane Motorize tayfası olarak 5-6 arası çıkıyoruz.Yolda denk gelirsek mavi srad ya da hyosung GV kırmızıya binen ben olacağım.Bazı eski dostların dikkatine ;)
-
07 Temmuz 2012, 22:01
ben de birazdan çıkıyorum yola kısmetse 1 saate ordayım
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
08 Temmuz 2012, 00:06
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
Bugün işleri bir kenara bırakıp atladım motora 2 saatten biraz fazla sürede festival alanına ulaştım.
Gerçekten çok iyi bir yer seçilmiş ortam ise bir harika. İrfan'ın dediği gibi insanın ayrılası gelmiyor ama mecburen akşam saatlerinde ayrılmak zorundaydım.
Ayrıca dostları da orada görmek ayrı bir güzellikti.Müsait ve yakın olanların bu geceden bile olsa gitmesini tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
çok hevesim vardı akayım dedimarkadaşlar müsait olamadılar...nasip olmadı valla...ordan düzceye geçeyim dedim bizim şerefi ziyarete ama akşam nöbet var 19 da hevesim kursağımda kaldı...
Gidebilseydin keşke ortam çok iyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Bu fest e gelmeyenler çok sey kaçırdı ortam 10 numara etkinlikler süper ben gece çadırda kaldım hava da süper di sag olsun arkadaslar bana da çadır kurmuş ellerine saglık
Tamamıyle katılıyorum.Tebrikler Sakarya.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
08 Temmuz 2012, 01:37
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
09 Temmuz 2012, 02:31
ne kuş başılı pide mi?
ben mi yanlış gördüm yoksam?
-
09 Temmuz 2012, 08:09
iyi günler
biz Bolu dan iki mortorsikletli olarak katıldık .çok büyük bir organizasyon olmuş.her şey çok çok güzeldi.bundan sonraki poyrazlar festivalini kaçırmak artık herhalde.burada Sakarya Motosiklet K
Kulübüne teşekkürlerimi sunarım.
-
09 Temmuz 2012, 13:28
Tüm emeği geçen kişi ve kurumlara teşekürler....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)