6. sakarya motosiklet festivaline gidiyoruz 6-7-8 temmuz
Reklamlar
-
30 Haziran 2012, 22:04
katılımcılar
1-cbr1100 xx
2-siyah atmaca
3-binali
4-uzun murat
5-alikemal
6-onur yakışıklı
7-murat ve arkadaşı
8-farcop
9-cenksenver
10-cenkin babası
11-innovacı
12-fatih yılmaz
13-ghostcorc
14-
15-
16-
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
GeNç61 adlı üyeden alıntı
yeni biri olaraktan bu levent bp ye sultan gazi tarafından nasıl gelıneceını söylerseniz sevinirim
sultangazide neredesin hemen haritacı başı olaraktan yollayayım haritayı tahmini olarak başlangıç yerini girdim haritayı istediğin gibi uzaklaştırıp yakınlaştırarak inceleye bilirsin link bu:https://maps.google.com/maps?saddr=S...ra=ls&t=h&z=13
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
katılımcılar
1-cbr1100 xx
2-siyah atmaca
3-binali
4-uzun murat
5-alikemal
6-onur yakışıklı
7-murat ve arkadaşı
8-farcop
9-cenksenver
10-cenkin babası
11-innovacı
12-fatih yılmaz
13-ghostcorc+1 miş
14-
15-
16-
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
30 Haziran 2012, 22:11
TÜNAL ABİ DÖNÜŞ NE ZAMAN OLACAK.. BİDE BEN ARTÇIMLA AMA ÇADIRIMIZ YOK.. ORDA KONAKLAMA NASIL OLUCAK YEME İÇME.. DÖNÜŞ GÜNÜ WE TARİHİİ .. BU AYRINTILARIDA Bİ YAZABİLİRSEN .. ONA GÖRE KATILICAZ İŞLH
-
30 Haziran 2012, 22:38
engin_deniz adlı üyeden alıntı
TÜNAL ABİ DÖNÜŞ NE ZAMAN OLACAK.. BİDE BEN ARTÇIMLA AMA ÇADIRIMIZ YOK.. ORDA KONAKLAMA NASIL OLUCAK YEME İÇME.. DÖNÜŞ GÜNÜ WE TARİHİİ .. BU AYRINTILARIDA Bİ YAZABİLİRSEN .. ONA GÖRE KATILICAZ İŞLH
arkadaşım hemen en yakındaki BİM e git 2m X 2m ve 110 cm yüksekliğinde 49 tlye çadır var kap bitane
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/oto.html
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
30 Haziran 2012, 23:29
-
01 Temmuz 2012, 01:16
ghostcorc adlı üyeden alıntı
arkadaşım hemen en yakındaki BİM e git 2m X 2m ve 110 cm yüksekliğinde 49 tlye çadır var kap bitane
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/oto.html
vallaha abi dün sabah zor kaptım çadırı zaten her şubeye 2 adet gelmiş tezgahtar kız alıyordu aldım elinden
bizim kurnaz bi arkadaş 2 tane kapmış birisini kendisine diğeri ise başka bi arkadaşa
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
01 Temmuz 2012, 01:25
S.A. Abisi yine yollara düştünüz, sakarya da nerede bu festival, program hakkında fazla bir detay göremedim, ne yaparlar ne yerler ne içerler, benim çadırım yok seninkinde kalabilirmiyim?
-
01 Temmuz 2012, 02:32
Kocaeli İl Temsilcisi
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Özer ne yaptın yahu sen, fena kıskandım.. 2 senedir planladığım ve bir türlü fırsat bulamadığım güzergahı planlamışsın .
Güle güle git ve gel,bol fotoğraf ve bilgi isterim.
valla hayatını yaşıyor abi benimde ağzımın suyunu akıttı sağolsun bu gün
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------
motoseyyah adlı üyeden alıntı
İşlerimin yoğunluğundan dolayı Yalova'ya katılamayacaktım ama Sakarya'ya geleceğim hemde kızılcık sopasıyla.
Başta Sinan hazır ol, sen ayarttın milleti.
Şaka bir yana, genel tercih olan Sakarya festivaline yöneliş bana göre de mantıklı Yalova'ya her zaman gelinebilir ama Sakarya festivali senede bir defa yapılıyor.
serdar abi haftasonu sebebi ile yoğunluğumdan dolayı şu n için kesin konuşamıyorum lakin akşam akşam en geç 18:00 gibi günü birlik gidip eşi dostu görme bahanesiyle gelebilirim ve giderken beraber gitmeyi isterim haberleşelim
tünal abim sağolsun lakin listeye adımı eklemiyorum daha vakit var , işlerden sebep biraz karışıklık var ama bir sıyırabilirsem tapa gaz sakaryadayım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
01 Temmuz 2012, 03:17
engin_deniz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gidiş belli dönüş serbest.....biz geç saatte dönmek zorundayız....
---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:13 ----------
mceylan adlı üyeden alıntı
S.A. Abisi yine yollara düştünüz, sakarya da nerede bu festival, program hakkında fazla bir detay göremedim, ne yaparlar ne yerler ne içerler, benim çadırım yok seninkinde kalabilirmiyim?
aleyküm selam abi.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tivalleri.html
---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:15 ----------
http://www.sakaryamotosiklet.com/sehzade/index.php
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
01 Temmuz 2012, 03:20
vay arkadaş sakaryada fest var biz bile gidemeyeceğiz sanırım...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
01 Temmuz 2012, 04:23
Super Moderator
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
01 Temmuz 2012, 05:03
bodrumda olmadı şöyle bi festival
-
01 Temmuz 2012, 10:44
Adapazarı'nda yasayan bir üye olarak burada sizlerle beraber olmak çok güzel olacak. Programımı bu organizasyona göre guncelleyecegim. Görüşmek üzere...
-
01 Temmuz 2012, 19:55
baysalorhun adlı üyeden alıntı
Adapazarı'nda yasayan bir üye olarak burada sizlerle beraber olmak çok güzel olacak. Programımı bu organizasyona göre guncelleyecegim. Görüşmek üzere...
eyvallah kardeşim evsahibi sen misin şimdi, ))))))) artık ablamız sarmaları hazırlar.....
-
01 Temmuz 2012, 20:36
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
eyvallah kardeşim evsahibi sen misin şimdi, ))))))) artık ablamız sarmaları hazırlar.....
abii bizde kısmetse pazar sabahı yola çıkıp akşam geri dönüce.z. listeye benide ekleyebilirsiniz artçmla birlikte
-
01 Temmuz 2012, 21:35
Bende varim dostlar
1-cbr1100 xx
2-siyah atmaca
3-binali
4-uzun murat
5-alikemal
6-onur yakışıklı
7-murat ve arkadaşı
8-farcop
9-cenksenver
10-cenkin babası
11-innovacı
12-fatih yılmaz
13-ghostcorc
14-GeNç
15-stepfunk
16-
-
01 Temmuz 2012, 21:47
stepfunk adlı üyeden alıntı
Bende varim dostlar
1-cbr1100 xx
2-siyah atmaca
3-binali
4-uzun murat
5-alikemal
6-onur yakışıklı
7-murat ve arkadaşı
8-farcop
9-cenksenver
10-cenkin babası
11-innovacı
12-fatih yılmaz
13-ghostcorc
14-GeNç
15-stepfunk
16-enginşensesve artçısı
17-
güncelleyelim beyler
-
01 Temmuz 2012, 22:08
artcımın dızlık rekleftıf yelek kaskı mevcuttur fakat montu yok . gelemıyormuyuz ?
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
02 Temmuz 2012, 01:37
antilop_skul adlı üyeden alıntı
artcımın dızlık rekleftıf yelek kaskı mevcuttur fakat montu yok . gelemıyormuyuz ?
yakışıklı sence )))))))) dirseklik ve sırtlık bul bari...
-
02 Temmuz 2012, 01:47
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
serdar abi haftasonu sebebi ile yoğunluğumdan dolayı şu n için kesin konuşamıyorum lakin akşam akşam en geç 18:00 gibi günü birlik gidip eşi dostu görme bahanesiyle gelebilirim ve giderken beraber gitmeyi isterim haberleşelim
tünal abim sağolsun lakin listeye adımı eklemiyorum daha vakit var , işlerden sebep biraz karışıklık var ama bir sıyırabilirsem tapa gaz sakaryadayım
İrfan aslında bende pazar günü kısa süreli de olsa kaçmayı düşünüyorum,ama senin dediğin saat (pazar gününden bahsediyorsan) çok geç olur.Daha erken (10.oo) gibi buradan çıkmayı düşünüyorum.Ama sadece düşünüyorum icraat olacakmı Allah bilir.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
02 Temmuz 2012, 03:47
Super Moderator
Adapazarına sadece 5 km. uzakta olan poyrazlara gitmek için, yeni Karasu çevre yolunu takip etmeniz yeterli. Poyrazlar mesire yeri, çevre yolundan 1 km. içeride. Diğer illerden gelenler için, Adapazarı merkezinden Karasu yolunu takip etmeleri, ya da Erenler girişinden çevre yoluna girmeniz halinde 15 dk. içinde poyrazlardasınız.
Ayrıca Sakarya Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarıyla da yaz mevsiminde Poyrazlar Gölüne ulaşım sağlamaktadır. Toplu taşıma araçları, çeşme meydanı otobüs duraklarından hareket etmektedir…
______YOL TAMAMEN ASFATTIR._______
Poyrazlar Yol Haritasi
http://www.turkcebilgi.com/harita/po...g%C3%B6l%C3%BC
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)