28 Ağustos - 9 Eylul Kapadokya, Aladaglar, Guneydogu, Akdeniz, Ege Gezisi
Reklamlar
-
27 Haziran 2012, 23:53
28 ağustos akşamı çıkacağımız gezide gitmeyi planladığımız rotayı aşağıdaki haritada detayları ile belirttim.
O bölgelerde daha önce bulunmuş arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Gelen yorumlara göre rotaya son şeklini vericez.
Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin ;)
Reklamlar
-
30 Haziran 2012, 15:00
Haritanın detayını görmek için;
* Resmin üzerine sağ tıklayın
* "Resim konumunu kopyala" seçin
* yeni sayfa açıp yapıştırın
(bizim forum büyük resim göstermiyor)
-
Bence çok önemli bir yolu atlamışsınız . Antalyadan sonra kemer yönündeki sahil yolu çok güzel ve o tarafta gezilecek, görülecek yerler çok fazla var. Kesinlikle olympos, çıralı, phaselis, yanartaş ve adrasan'ı görmelisiniz.
Notlarda olimpos yazıyor fakat rotanız yanlış Bilgilendirmek istedim sadece...
-
Gidin tabi ya konuyu görünce oha biri daha mı gidiyor dedim konuyu acana bakınca lannn benim cizip gidemediğim gezi bu dedim
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
apocahpto adlı üyeden alıntı
Bence çok önemli bir yolu atlamışsınız
. Antalyadan sonra kemer yönündeki sahil yolu çok güzel ve o tarafta gezilecek, görülecek yerler çok fazla var. Kesinlikle olympos, çıralı, phaselis, yanartaş ve adrasan'ı görmelisiniz.
Notlarda olimpos yazıyor fakat rotanız yanlış
Bilgilendirmek istedim sadece...
Teşekkür ederim.O tarafları daha bi araştırmamız gerekiyor galiba. Olimpos'un kemer yoluna doğru olduğunu bilmiyordum. O taraflarda yollar stabil 100-120 ile gitmeye pek müsait olmadığı için ve zamanımız kısıtlı olduğu için rotayı antalyadan sonra yukarıdan dolaştırmıştık.
Eğer dediğiniz gibi o bölgede gezilecek yerler çok ise o tarafı da rotaya ekliycem.
zenon adlı üyeden alıntı
Gidin tabi ya
konuyu görünce oha biri daha mı gidiyor dedim konuyu acana bakınca lannn benim cizip gidemediğim gezi bu dedim
Kime niyet kime kısmet artık
O zamana kadar ahmetin motosikleti ayağa kaldıramazsak seninki ile çıkar yola
-
UNdocab adlı üyeden alıntı
Kime niyet kime kısmet artık
O zamana kadar ahmetin motosikleti ayağa kaldıramazsak seninki ile çıkar yola
Oldu .... sen limana benim motorla git ahmet geziye benim motorla gitsin yok ya... herkez kensininki ile gitsin kardesim yok bundan sonra motor falan
-
rota güzele benziyor fakat gece yol almak bence tehlikeli
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
motorunuz gt 250r görünüyor, bu yolu o motorla göze alabiliyorsanız helal valla.. ben race le 100 km den sonrasına tahammül edemiyorum. Kazasız balasız gidip gelirsiniz inşallah
-
Sadece istanbuldan kapadokyaya giderken gece gidilecek. Onun dışında gündüz yolculuk yapıcaz. Akşam gidişlerimiz var ama 22:00 dan sonra sürüş yok
ozgur325 adlı üyeden alıntı
motorunuz gt 250r görünüyor, bu yolu o motorla göze alabiliyorsanız helal valla.. ben race le 100 km den sonrasına tahammül edemiyorum. Kazasız balasız gidip gelirsiniz inşallah
5 gün 3200km yol yaptım karadenizde ;)
Tek kontak ile 350km sonra acıktım kahvaltı için durdum :D
-
16 Temmuz 2012, 14:56
Bu rota ilgimi çekiyor, hayırlısı bakalım.
-
16 Temmuz 2012, 15:08
İzmir'e konaklama koymamışsınız ama umarım en azından duraklama yapıp bir çay kahve ikram etmeme izin verirsiniz.
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
16 Temmuz 2012, 15:24
inzell adlı üyeden alıntı
Bu rota ilgimi çekiyor, hayırlısı bakalım.
Gel @inzell ben büyük ihtimalle sadece Kapadokya ve aladaglar kısmına katılabilcem pazar istanbul'a dönerim sarmazsa geri döneriz :D
-
16 Temmuz 2012, 15:32
Kısmet zenon.
-
16 Temmuz 2012, 16:01
Bence,
antalya kemer sahil yolu takip edilmeli adresan olimpos görülmeli vakit varsa kalınmalıda,yanartaşı bilemedim vallahi )) birkez tırmanmışlığım var oaraya 1,5 litrelik su yetmiyor))) birde mutlaka gece tırmanılmalı gündüz pehbir değeri olmaz.
Ceyhandan sonra oralara kadar gidilip Hatay antakya gidilmeden görülmeden hatta vakit varsa sokak sokak köy köy gezilmeden gelinmemeli,
Batman tarafında hasankeyften dönüşü ben olsam tunceli de şeleleleri sülkarı görmeden yine gelmezdim ve aşaşğıki yoldan devam etmek yerine karadenize geçer artvine devam eder dönüşte samsuna kadar yine karadeniz ve oradan sahilden sahilden yada samsundan sonra ankara üzerinden istanbul rotasını çizerdim
-
17 Temmuz 2012, 17:35
O kadar vaktimiz yok. Başlıkta gözüken kadar.
Gezmek istedikten sonra türkiyede mutlaka uğranması gereken nokta sayısını 100'e çıkarmak çok kolay fakat o kadar zaman ne yazıkki bizde yok
-
18 Temmuz 2012, 02:26
böyle bir kritik zamanda antalyadan ileri gitme cesaretinize hayran kaldım ben gitmezdim .!
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
18 Temmuz 2012, 09:06
ghostcorc adlı üyeden alıntı
böyle bir kritik zamanda antalyadan ileri gitme cesaretinize hayran kaldım ben gitmezdim .!
Memelket bizim neden gitmeyelim evinin odasında hamam böcegi var diye oraya girmez misin? Ayrıca oralarda yasayan bir surü vatandaşımız var...
-
18 Temmuz 2012, 09:14
ghostcorc adlı üyeden alıntı
Sorun yok hocam, tipten kaybediyoruz zaten
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
18 Temmuz 2012, 21:45
gitmediğin yer senin değildir !
-
19 Temmuz 2012, 00:19
ankaradan sonrasına bende katılabilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)