betamix de geliyor onuda listeye eklerseniz iyi olur
betamix de geliyor onuda listeye eklerseniz iyi olur
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
slm arkadaşlar yarın yaz saati uygulaması başlıyo herkes ayarlasın saatlerini aaç olmayalım dolmabahçeye
...............
bi sorun çıkmazsa +1 olarak ordayım
Gitarin.İyisi.com
slm banada bilet ayırın lütfen bi arkadaşımla geleceğim mahsuru yoksa
mesut51 +1
teşekkürler
"MErhaba arkadaşlar, beni de listeye ekleyebilirmisiniz? bende gelmek istiyorum ama daha izmirden istanbula taşınalı 4-5 ay olduğu için ve bostancı da oturduğum için avrupa yakasını çokta iyi tanımıyorum. Bana yolu tarif edebilirmisiniz.
E-5 ten gelecem sanırım.
herkese iyi günler"
Yahu arkadaşlar bu mesajı kaç gündür attım allahın bir kulu bile cevap vermedi, yani pohaça muabbeti bile daha çok konuşuldu, dayanışmanız bu kadar mı?
görüşmek üzere
gerçekten haklısın ben mesajını okumuştum ama bende çok fazla bilmediim için bişey yazmadım o zmn gel yarın üsküdar sahile beraber gidelimgokhanerciyes68 adlı üyeden alıntı
...............
merhaba arkadaşım. bostancıdan 112 numaralı BOSTANCI-TAKSİM otobüsüne binip beşiktaşta inebilirsin. beşiktaşa gelince inönü stadını gördüğün anda düğmeye basıp orada inmeni tavsiye ederim. inice sahile doğru yürüyünce dolmabahçe sarayını göreceksin. onun yanındaki büyük alanda da buluşulacak çay bahçesi var deniz kenarında.gokhanerciyes68 adlı üyeden alıntı
kadıköyden doğru gelmek istersen kadıköyden beşiktaş vapuruna binip beşiktaştan dolmabahçeye yürüyebilirsin, zaten çok yakındır.
üsküdardan gelmek istersen bostancıdan 2 NUMARALI BOSTANCI-ÜSKÜDAR otobüsüne binip üsküdardan vapura binerek beşiktaşa gelebilirsin. yine aynı şekilde beşiktaştan dolmabahçeye doğru yürüyeceksin. ya da otobüse binebilirsin. sadece 1 durak var zaten.
kendi taşıtınla geleceksen onun için de bir tarif yazayım hemen.
benim geleceğim kesin değil ama gelirsem woriderla beraber geleceğiz. üsküdarda buluşup beraber gideriz eğer gelirsem.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
arkadaslar ben bu fuarı coktan dır bekliyordum bu fuara katılmayı bı motosiklet tutkunu olarak istiyorum yarın saat 10:30 da orada olacagım davetiyeniz ıcın tesekkur ederim
ee ben yokum listede ???
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
İki kişi daha getirebilir miyim?
slm benide listeye ekleyin...bide benim hatunda gelecek onada ayarlarsanız sevinirim...o da motorcu olucak sonuçta...üyede yaparım söz
arkadaşlar ben gelemiyorum acil bir işim çıktı.. listeden silebilirsiniz..
bende gelemiyom benide eklemeyin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
evet arkadaşlar, yaz saati uygulaması bu gece saat 01:00'da başlıyor (yoksa 02:00 mı demeliydim? ) saatlerinizi ileri almayı unutmayın ki geç kalıp aç kalmayınslm arkadaşlar yarın yaz saati uygulaması başlıyo herkes ayarlasın saatlerini aaç olmayalım dolmabahçeye
bu arada +2 veya +3 geliyorum, aleksis +1 geliyor ;)
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Yarın eski saate göre gelmeyin arkadaşlar hadi saatleri ayarlayalım simdiden
Sadobey
slm biraz geç oldu ama yarın bende sizlerle kahvaltı etmek isterim +1 olabilir
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
bu arada dominator' üde ekleyebilirmisiniz.
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
ben de geliyorum, yazmaya gerek görmemiştim ama yaziim madem. herkes yazmış
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)