davetiye
sky_star2002
sky_star2002 adlı üyeden alıntı
bende orda olacağım bende davetiye var siz bana beleş poğaça verin davetiye yerine buluşma yerinde görüşürüz
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
arkadaşlar benide listeye ekleyin geride kalmayalım
görüşmek üzere
arkadaşlar bende fuara buluşma yerinden gideceğim, bende bilet var ama yanımdaki arkadaşıma bilet gerekebilir,
bu arada herkese yetecek kadar bilet varmı elinizde, sonra kapıda kalan olmasın..
dostum teror bir önceki sayfada yazıyordu. poğaçaları fırıncı hasanpaşamı zühtüpaşamı birisi ısmarlıyomuş ama bende anlayamadım
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
benide listeye eklerseniz sevinirim..hatta +1yolcum içinde bilet rica edicem
bende bende bende ben üsküdardan ve yaya geliceeeemmm birileri bana yardım etsin nası gelinir oraya
...............
sn.moderetörüm benide eklermissiniz lütfen +1. .....womanrider.... Sanırım üsküdardan yaya gelmek oldukça uzun sürecektir..
üstelik köprüden yaya geçişinede izin verilmiyor
şaka bir tarafa sizin için en uygunu deniz yolu olacaktır yada otobüsle üsküdar-eminönü . eminönü-beşiktaş
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
bende geliyorum.. işallah bilet kalır 2 tane walla kalmassa kapıda kalırız ,kapıda kaldığıma diğil,tee tuzladan kalkıp geldiğime yanarım.. hatta donarım :D nys görüşmek üzere..
selam millet 3 ay inzivaya çekildim bi sürü yeni arkadaş katılmış aramıza neyse benide yaz hunter
uğur
canımın içi yaya dediysek ayaklarımın üstünde diil herhalde amuda kalkıp gelicem ona karışmıyolar zaten benimde raporum var kimse ceza yazamıyo bana ister yürürüm istersem koşarım köprüde karışana kızılcık,yeterli gelmez hala devam ederse kalaşnikof olmadı atarım bi bomba daıtırım köprüyü kimse kullanamaz kızdırmayın beniiiiiiiiMUSTURAKİ adlı üyeden alıntı
+teşekkür ederim rehberliin için
...............
Fuarda ilk bakacağım motor bu olacak. Ne güzel yapmış adamlar helal olsun.
Sadobey
[QUOTE=Sadobey]Fuarda ilk bakacağım motor bu olacak. Ne güzel yapmış adamlar helal olsun.
Varsa şunun bi linkini versene.
%90 bende gelirim banada bilet ayırın
Motorcu alçakgönüllü,övgüde cömert, eleştride cimri trafikte hoşgörülüdür
bende bende listeye benide ekleyin orada olacağım
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
orda görüşmek üzere herkese selamlar sevgiler
Erhan sana zahmet bi güncellesek..
slm millet.Davetiye almak istiyorum yanlız fuar girişinde yada ataköy civarında dağıtım yapılacak bir nokta varmı?
ilginize teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)